• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin lütfen

Selaynus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
79
0
1
Manisa
Arkadaşlar geçen yaz iphone 4s telefon aldim daha 1 sene oluyor ama telefonumun kamerasından hiç memnun değilim hiç net değil ve ben fotoğraf çekilmeyi çok seven biriyim arkadaslarımın hepsinde 5s var ve bende 5s istiyorum ama annemi nasıl ikna ederim hiç bilmiyorum lütfen arkadaslar bir fikir verin yardimci olun simdiden tesekkürler...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Napalim sana fotograf makinesi mi alalim anlayamadim.

Ona para verecegine fotograf makinesi al.

Son düzenleme:
Neden yetinmiyorsun elindekiyle? 4s kamerası da gayet iyi çekiyor. Ayrıca çalışıyor musun bir gelirin var mı? O parayı vereceğine arkadaşın dediği gibi fotoğraf makinesi alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar geçen yaz iphone 4s telefon aldim daha 1 sene oluyor ama telefonumun kamerasından hiç memnun değilim hiç net değil ve ben fotoğraf çekilmeyi çok seven biriyim arkadaslarımın hepsinde 5s var ve bende 5s istiyorum ama annemi nasıl ikna ederim hiç bilmiyorum lütfen arkadaslar bir fikir verin yardimci olun simdiden tesekkürler...

bence çok klasik olacak ama annenin sana elindekini alması bile büyük şansın..erkek kardeşime babamın durumu çok iyi olmasına rağmen ve erkek kardeşim ünüversiteye gidiyordu..fil taihinden kalma telefon kullandı..27 yaşında çalışmaya başlayınca iyilerinden bir tane aldı..:31:

Çalismiyorum 15 yasindayim ama geçekten çok istiyorum 5s durumumuz iyi annem alabilir ama iyi bir mazeret bulmam lazim ya da onu ikna etçek bir neden olması lazim

Aslinda fujinin fotoğraf makinası var ama kendimi nasıl çekebilirim ki

Üzülüyorum açıkçası bu tür şeyleri okuyunca. Yazık günah gerçekten. Senin için sorun kamera değil, diğer arkadaşlarının elinde 5s bulunması. Ha şimdi diyeceksin ki sende de var. Evet benim de var ama ailemden senin yaşlarındayken son model telefon isteme gibi bir lüksüm olmadı iyi ki de olmadı. Durumu mu yoktu. Vardı çalıştı eğitimimize harcadı. Elimde de 3310 telefon vardı 2006 da. O da iletişim kurmak için. Okudum atandım 2 yıllık memurum daha yeni aldım istediğim telefonu. Özellikleri için. Kendi emeğimle kazancımla aldım ki Rabbim bunu herkese nasip etsin. Tabi değer mi o kadar para vermeye o da var ama. Güzel kardeşim yaşın çok küçük daha neden özeniyorsun? 2000 lira çok mu kolay kazanılıyor? Elindeki telefon da gayet pahalı bir cihaz. Kaldı ki şu an kullandığım 5s ve 4s in kamerasıyla arasında hiçbir fark yok. Bence yetinmesini bilmelisin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aman yarabbimmmm ne buyuk dert kadinlar kulubunu ergenler basti bu ara bunlari dert edicegine iki test coz we yasina gore elindeki telefon fazla bile hayir her istedigini elde edince napicaksin onu merak ediyorum kiiii bu konuda biz napalim onu anlamis diilm akil werilcek bi konu diil ne diyim elindeki telefonu boz yenisini alsinlarmi walla guldum ya :D

Vallahi ben de güldüm. Kendini çekemiyorsan başkasına çektir fotoğraf çekmek sadece kendini çekmekten ibaret değildir ki kendini çekmek gibi bir hobin varsa ön kameradan çek efektle bitsin. Bir kamera farkı için telefon neden değiştireceksin samsung aldır madem çok istiyorsun illa iphone mu olacak? Senin yaptığın özentilik gibi geldi bana:34:

Son düzenleme:
15 yaşında 5s istiyosun ya 4s in varken ey maşsallah :ssz:

istediği herşeye ulaşırsa çalışmak için bir nedeni kalmazki..bende babam kadar abartmamak şartıyla çok lüxe karşıyım..kendi kazandığıyla alsaydı elindekini kıymetini bilirdi..yada ne kadar zor kazanıldığını..:ssz:

Ben de doğru bulmuyorum 4S varken 5 s istemeni, ama sorunun cevabına gelecek olursak, o telefonu satarsın ciddi maddi değeri düşer ama üstüne kendi harçlıklarından biriktirip alırsın. azcık yemenden içmenden giyiminden kıs... 4 s alacak maddi güçleri varsa, iyi harçlık veriyorlardır sana, Azmet biriktir.

Vallahi ben de güldüm. Kendini çekemiyorsan başkasına çektir fotoğraf çekmek sadece kendini çekmekten ibaret değildir ki kendini çekmek gibi bir hobin varsa ön kameradan çek efektle bitsin. Bir kamera farkı için telefon neden değiştireceksin samsung aldır madem çok istiyorsun illa iphone mu olacak? Senin yaptığın özentilik gibi geldi bana:34:

Aaaaaa ablasiii olurmu hic selfieee cekcek hawa atcak nasi mahrum kalsin kezban gibi birimi ceksin onu hahahahhahahah ay koptum walla

Heyyy Allah'im daha neler gorecez ya
Öyle demeyin arkadaşlar simdi o kadar büyük derdi var ki arkadaşin buraya yazma gereği duymuş
Bazilari bir lokma ekmeğe muhtacken bazulaeimizda işte bukar israfciyiz..

Ne büyük bir derdin varmış canım?annene nasıl aldıracağım die düşünmene gerek yok bence.4s nasıl aldıysa onuda alır meraklanma

Aaaaaa ablasiii olurmu hic selfieee cekcek hawa atcak nasi mahrum kalsin kezban gibi birimi ceksin onu hahahahhahahah ay koptum walla

Karşınızdakinin 15 yaşında bir çocuk olduğunu unutmadan cevap verin lütfen. Yani kıracak bir şey yazmayın ya da dalga geçmeyin, naçizane uyarım.

Konu sahibine gelince, inan bir müddet sonra da "Arkadaşlarım 6 aldı bende 5s var, 6 için annemi nasıl ikna ederim?" diyeceksin. Onun yerine para biriktirmeye çalış bir şey istiyorsan. Belli bi miktarı biriktirdiğinde çık annenin karşısına, anne bende bu kadar para var, sen de yardımcı olursan şunu almak istiyorum de. Senin bir şeyler yapabildiğini görürse çok sorun etmez belki. (durumunuzun iyi olduğunu varsayıyorum) Böylece bir şeylerin kolay elde edilmediğini de öğrenirsin.

Çalismiyorum 15 yasindayim ama geçekten çok istiyorum 5s durumumuz iyi annem alabilir ama iyi bir mazeret bulmam lazim ya da onu ikna etçek bir neden olması lazim

yukol

ayyy ne buyuk olay tuhhh yaa arkadaslarının varmışda bızım kucuk hanım da ıstermişş.....bence ısteme sebenınn fotoğraf çekmekten çok arkadaslarınla yarışmak...çoluk çocukla uğrastırma bızı ....

Karşınızdakinin 15 yaşında bir çocuk olduğunu unutmadan cevap verin lütfen. Yani kıracak bir şey yazmayın ya da dalga geçmeyin, naçizane uyarım.

Konu sahibine gelince, inan bir müddet sonra da "Arkadaşlarım 6 aldı bende 5s var, 6 için annemi nasıl ikna ederim?" diyeceksin. Onun yerine para biriktirmeye çalış bir şey istiyorsan. Belli bi miktarı biriktirdiğinde çık annenin karşısına, anne bende bu kadar para var, sen de yardımcı olursan şunu almak istiyorum de. Senin bir şeyler yapabildiğini görürse çok sorun etmez belki. (durumunuzun iyi olduğunu varsayıyorum) Böylece bir şeylerin kolay elde edilmediğini de öğrenirsin.

Tatlim cocuksa KADİNlar kulubunde isi ne ?????? Millet acliktan oluyo yiycek ekmegi yok o tlfn bir ailenin aylik maasi ki buraya yazilcak yardim edilcek bi konu diil napalim aileni boyle ikna et nolur anne noluur baba de acindir agla mi dielim okeeeyy para biriktir diyelim sence oyle bi insan olsa bu konuyu acarmiydi bence elestirmek icin yanlis kisiyi sectin cunku herkes cocuklarini kucuk yasta her istedgni alirsa 2 gun sonra doyumsuz ne yapcagini bilmeyen tipler cikiyo elinde 4s war bi sukretsin biri dogrulari yazicakki farkina warsin komik geldi yazdim bu kadar cnm ;)

biz genç kızken cep telefonu kimsede yoktu,çıktı iyi oldu olmasına ,ama bunuda kötüye kullandık..arkadaş var temizliğe giden onun da kızı 2 milyarlık tel.istiyormuş..bunlar iyi şeyler değil bence..allah sonumuzu hayır etsin..:31:

Back
X