• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin lütfen

Hepiniz sıkıntıdan burda geziyosunuz bide bana doğruyu göstermeye çalısıyosunuz bu dille gösterdiğiniz doğruyu mu anlayacağım ben ? Durumları iyi olmayan insanlar olduğununda farkindayim ben yaşam farkı iste benime elimden bisey gelmez akıl yasta değil bastadir bunuda unutmayin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Az önce birine düzgün bir şekilde uyarmasını söylemiştim ama kendisi haklıymış. Sen laftan anlamazsın güzelim. İnsanlara bu şekilde karşılık verip sana yardım etmelerini mi bekliyorsun gerçekten? Hoş yardım edilecek bir yanın da yok. Bulmuşsun da bunuyorsun. Kolay gelsin.

Hepiniz sıkıntıdan burda geziyosunuz bide bana doğruyu göstermeye çalısıyosunuz bu dille gösterdiğiniz doğruyu mu anlayacağım ben ? Durumları iyi olmayan insanlar olduğununda farkindayim ben yaşam farkı iste benime elimden bisey gelmez akıl yasta değil bastadir bunuda unutmayin

canım şanslı bir kızsın bence..tabii herkezin sıkıntısı kendine..

Az önce birine düzgün bir şekilde uyarmasını söylemiştim ama kendisi haklıymış. Sen laftan anlamazsın güzelim. İnsanlara bu şekilde karşılık verip sana yardım etmelerini mi bekliyorsun gerçekten? Hoş yardım edilecek bir yanın da yok. Bulmuşsun da bunuyorsun. Kolay gelsin.

boş ver yardımlık bir durumu yok..empati yapmamıza nedende yokççallah iyi etsin cümlemizi.

annen 5si alırsa hayrına elindekini bana ver daha tuşlu telefon kullanıyorum :17:

Vallaha pes gülüyorum sadece madem kadinlar klubü o zaman genellikle 30 yaş üstü üye , 30 yaşındasınız ve 15 yasindaki bir kızla laf dalaşına giriyosunuz ama lafa gelince bana ergen muamelesi yapiyosunuz bakın size bir önerim var madem o kadar sorunları olan insanlar var gidin onlarla ilgilenin benimle isiniz ne hadi size iyi geceler

Durumu varsa ailen canim ama kendine kotuluk ediyorsun, sirf elindeki telefonu almak icin iki tinerci seni cevirse hayatin kayar... Tamam heveslenebilirsin normal ama derslerin herseyden onemli. Boyle seylerle arkadaslarina hava atmak yerine oku iyi bir meslek sahibi ol onla hava at.amac hava atmaksa eger...

Insan gibi cevap verin ne demek sen buradakileri ne yerine koyuyorsun açıkla bakalım yaşıtın mıyız biz senin? Çok telefonun olur ama sen önce bir saygı öğren bence.

Son düzenleme:
profosyenel makine al benim gibi ..
kökten çözümle,tak boynuna devamm ..
bosver telefonu vs ..

Benden büyüksünüz madem 10 - 15 yaş küçüğünüze nasıl bir üslupla konusulur biliyosunuzdur ama görüyorum ki öğrenememissiniz

vay be esim yillardir nokia n72 kullaniyo ustelik 40 yasinda adam akilli tlf istiyo yillardir aldirmiyodum icim acidi simdi adama :( tlfnun saglam isi goruyo diyip vazgeciriyodum.maddi durumumuzda pek ic acici degil.belki bu yazdiklarimdan biseyler cikarabilirsin senin yaptigin resmen simariklik baska bisey degil.kimse korumaya gecmesin polemik istemiyorum iste okkadar.

Eşinizin telefonla ne işi olabilir ki mesela benim babam sadece görüsmeler için kullaniyo telefonu bakmaya zamanı olmuyo zaten sizin esinizde durumunuz iyi değilse vakti olmuyodur bakmaya sadece görüsme yapiyodur gerek yok yani üst model bir telefona , simariklik değil benimkisi yaşımın gereği isteklerim böyle yargılamaya hakkınız yok

Eşinizin telefonla ne işi olabilir ki mesela benim babam sadece görüsmeler için kullaniyo telefonu bakmaya zamanı olmuyo zaten sizin esinizde durumunuz iyi değilse vakti olmuyodur bakmaya sadece görüsme yapiyodur gerek yok yani üst model bir telefona , simariklik değil benimkisi yaşımın gereği isteklerim böyle yargılamaya hakkınız yok

Merak ettim ben şimdi öyle üst düzey bir telefonla ne yapacaksın? Neleri araştıracaksın, e kitap mı okuyacaksın, online dergileri mi karıştıracaksın vs. ? Yoksa sosyal medyadan fotoğraf çekip milletin fotoğraflarını beğenip, yer bildirimi mi yapacaksın? Cidden merak ettim yaşın gereği neden almak zorundalar sana bu telefonu?

Benden büyüksünüz madem 10 - 15 yaş küçüğünüze nasıl bir üslupla konusulur biliyosunuzdur ama görüyorum ki öğrenememissiniz

Buradaki herkes öyle ya da böyle sana bir şeyler anlatmaya çalıştı. Yardım istemişsin ama biz sana müsriflik yapman için yardım edemeyiz ki. Madem ailenin durumu var. Hiç başka bahane bulmadan bir üst model istediğini söyleyebilirsin. Ne olursa olsun saygını elden bırakmamalısın. Zira bu parayla alınacak bir şey değildir. Saygı bilmeyen insan varlık içinde boğulsa da en sefildir. Burada iyi kötü yorumlar alabileceğini de hesaba katarak konunu açmayı düşünmüş olman gerek. Her neyse ailenin alacak durumu varsa direkt söyle. Umarım sana iyi bir şeyler katar bundan sonra elde ettiklerin.

olurmu oyle sey devir teknoloji devri molalarda arkadaslari internete giriyomus oyunlar oynuyomus zaman gecmiyomus ay cok gaddarmisim ben:( arkadaslari onun tlfnuna bakip guluyomus sen hala bunumu kullaniyon diye ustelik pembe kapakli ilk ben aldirmistim senin gibi begenmedim bi 8 sene evvel bi ust modelini aldirmistim benimde senden kalir yanim yokmus. :D olsun durumunuz iyi diye oyle savurganlik yapilmaz.ama cok istiyosan annene sirinlik yap anneler evlatlarina kiyamaz.

Despera kardes alttan alttan cevapların etkilemiyor beni çok kafa yorma böyle akıl oyunlarına

Back
X