Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu çoktan yoldan çıktı bile arkadaşım:) küçük arkadaşımız ablalarının bu sözlerine kızıyor.Girip çıkıp 3 kere okudum. telefon istemeni biraz olsun anlarım özenirsin ama bu yaptığın düşüncesizlik. Millet elinde ne telefonlarla çalışıyo (parayı kazanmalarına rağmen) 4s bulamıyo senin dediğine bak. Millet asgari ücretle geçinmenin derdinde senin derdin 2 milyarlık telefonu ailene aldırmak. hadi yaşın büyük olsa neyse daha kaç yaşındasın sen 2 milyarlık telefon kullanacaksın. Hadi istiyosun madem bunu buraya yazmanın mantığı ne? Biz mi alalım sana? Ne hale geldik artık insanların derdine bak sabır ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunun biyiklarda vardır kesin ya
Tövbe tövbe![]()
Ceylocum menekşe ben olurum sana yakısan kıymet zaten ben çok iyimser davranmısım kusura bakma sekerim
Konu çoktan yoldan çıktı bile arkadaşım:) küçük arkadaşımız ablalarının bu sözlerine kızıyor.
Ne hale geldik artık neyse kınamayalım ilerde bizimde çocuğumuz olacak sen koru yarabbim sen terbiye, saygıvermeyi nasip eyle
Ayyyy ewet yarinda lazer ypmkla ilgilo konu acarsa sasirmayalim malum iple yetinmez arkadas haaa sen 15 yasindaydin dimi selenus biyiklarinida cikarmazsin bu yaslarda tobe tobe
İlerde oyuncu olacakmis birde ablasi
Çocuk olduğu buradan belli iste.
Bende deniz kizi olmak isterdim hep :
Bnde turkan soray olmak isterdimm:)))
![]()
Türkan soray mi ağzımla gülmeyi bıraktim artik haberin olsun sen bu yalakalılıkla taci olursun anca ( sihirli annem )
Türkan soray mi ağzımla gülmeyi bıraktim artik haberin olsun sen bu yalakalılıkla taci olursun anca ( sihirli annem )