Yardım edin lütfen

__biravucmutluluk__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
5
0
1
35
Kızlar merhaba, ben bir kac ay önce kürtaj oldum ve psikolojim hala cok bozuk diyebilirim. O bebeğimi o kadar cok ellerimde tutmak isterdim ki şu an. Bebek istiyoruz ve ben öbür bebeğe hamile kaldığım dönem hamile kalmak istiyorum bu bebeğe. Öbür bebeğin doğacağı zaman doğusun bu bebeğimiz diye düşünüyorum. Sizce nekadar doğru olur bu? Sonuçta aynı gün ve daha mı cok acı verir acaba? Sizce hic aynı güne denk getirsem mi? Psikolojim daha mi kötü olur öyle yaparsam? Cok üzülüyorum

Kızlar merhaba, ben bir kac ay önce kürtaj oldum ve psikolojim hala cok bozuk diyebilirim. O bebeğimi o kadar cok ellerimde tutmak isterdim ki şu an. Bebek istiyoruz ve ben öbür bebeğe hamile kaldığım dönem hamile kalmak istiyorum bu bebeğe. Öbür bebeğin doğacağı zaman doğusun bu bebeğimiz diye düşünüyorum. Sizce nekadar doğru olur bu? Sonuçta aynı gün ve daha mı cok acı verir acaba? Sizce hic aynı güne denk getirsem mi? Psikolojim daha mi kötü olur öyle yaparsam? Cok üzülüyorum
2 bebegimi erken dogumla kaybettim 3. Ye Hamileyim suan bence bu tur seyleri dusunmek sizi hasta yapar. Önünüze bakin hicbirseyi takinti haline getirmeyin. O uzuntu insanin bir tarafinda omur boyu kaliyor bunun bir caresi yok.... yeni bebeginize odaklanin kendinize ve yeni olacak bebeginize haksizlik etmeyin. Birakin onun da tarihleri kendine özgü olsun. Bakin benim 3 bebegimde ayni tarihlere denk geldi ama kesinlikle bir ayarlama yapmadim ustelik hep nisan annesi olmak istemisimdir ve her defasinda agustos a denk geliyor ama elimden gelse denk getirmeyi hic istemezdim. Allah neyi kismet ederse o olur. Onemli olan yeni olacak bebeginizi saglikla kucaginiza almanizdir.

Back