• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin lütfenn

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
323
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var son günlerde bir sürü tatsız sıkıntılar falan yaşadım bununla ilgili psikiyatriye falan gittim antidepresan ilaçları filan kullandım fakat hiç bir şey fayda etmiyor.Günün 12 saatini çalışarak geçiriyorum işim yorucu değil fakat ben parmağımı kaldırmak istemiyorum sürekli yorgun halsiz uykusuz ve de sinirli dolaşıyorum doktora gidicem fakat randevum 14/04/2014 tarihinde o zamana kadar ne yapmam lazım dinç olmak için yardım edin lütfen bir de netten biraz araştırdım tembel gelin hastalığınde var bu belirtiler bu hastalığa yakalanan var mı ve nasıl bir tedavi şekli uygulandı.
teşekkür ederim şimdiden.

sevdiğin bir insanla ( arkadaşın, eşin, sevgilin vs ), kısa sürelide olsa şehir dışına çıkıp güzel vakit geçirme şansın varsa eminim çok iyi gelir.
ya da hobi edinip onunla uğraşabilirsin.
kendine bak, saçının rengini değiş, alışveriş yap, bakım yaptır, masaj yaptır, çırpın kendine gel :21:

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var son günlerde bir sürü tatsız sıkıntılar falan yaşadım bununla ilgili psikiyatriye falan gittim antidepresan ilaçları filan kullandım fakat hiç bir şey fayda etmiyor.Günün 12 saatini çalışarak geçiriyorum işim yorucu değil fakat ben parmağımı kaldırmak istemiyorum sürekli yorgun halsiz uykusuz ve de sinirli dolaşıyorum doktora gidicem fakat randevum 14/04/2014 tarihinde o zamana kadar ne yapmam lazım dinç olmak için yardım edin lütfen bir de netten biraz araştırdım tembel gelin hastalığınde var bu belirtiler bu hastalığa yakalanan var mı ve nasıl bir tedavi şekli uygulandı.
günün 12 saati çalışmak seni fizikende ruhende yoruyor olabilir
ne iş yapıyorsun

Antidepresanin yan etkisi olabilir. Ama hic bir etki etmiyor diye birakmayin çünkü etkileri neredeyse 3 6ay arasında gösterir 2 aya kadarda yan etkileri geçer. Ancak 12 saat calismak zaten bitkin düşmek icin yeterli değil mi bana çok fazla geldi:/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de gunde 10 saat calisiyorum, haftada 5 gun, bazen 6 gun.

Bugunlerde yetistirmeye calistigim bir seyler var, o yzuden iyice stresliyim, dokunsalar patlayacak gibiyim.

Farkina varmadan bazen cok yorgun oluyorum, cok yorgun oldugumda kafam hicbir olumsuzlugu , en ufak bir aksiligi bile kaldiramiyor. Belki sen de tukenmissindir, tatile cikma olanagin var mi? Yoksa bile iyice dinlen , kafani dinle derim. Bir de guzel yemek yersen hayat gozune daha guzel gorunmeye baslar bence :nazar:

Son düzenleme:
Antidepresanin yan etkisi olabilir. Ama hic bir etki etmiyor diye birakmayin çünkü etkileri neredeyse 3 6ay arasında gösterir 2 aya kadarda yan etkileri geçer. Ancak 12 saat calismak zaten bitkin düşmek icin yeterli değil mi bana çok fazla geldi:/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben kendimi bildim bileli 12 saat çalışırım alışkınım yani onunla alakası yok.haplara gelince 8ay kullandım ve bırakalı 4 ay oldu

Ben de gunde 10 saat calisiyorum, haftada 5 gun, bazen 6 gun.

Bugunlerde yetistirmeye calistigim bir seyler var, o yzuden iyice stresliyim, dokunsalar patlayacak gibiyim.

Farkina varmadan bazen cok yorgun oluyorum, cok yorgun oldugumda kafam hicbir olumsuzlugu , en ufak bir aksiligi bile kaldiramiyor. Belki sen de tukenmissindir, tatile cikma olanagin var mi? Yoksa bile iyice dinlen , kafani dinle derim. Bir de guzel yemek yersen hayat gozune daha guzel gorunmeye baslar bence :nazar:

keşke canım ya tatil olanağım şuan yok gibi gözüküyor.yemek konusu hiç yok bende 1 bardak çayla 24 saat durabilirim hiç acıkmıyorum.

sevdiğin bir insanla ( arkadaşın, eşin, sevgilin vs ), kısa sürelide olsa şehir dışına çıkıp güzel vakit geçirme şansın varsa eminim çok iyi gelir.
ya da hobi edinip onunla uğraşabilirsin.
kendine bak, saçının rengini değiş, alışveriş yap, bakım yaptır, masaj yaptır, çırpın kendine gel :21:

denedim canım geçen yıl gayet bakımlı bir insandım fakat 1 yıldır ne kaş aldırıyorum ve saçıma başıma bakıyorum kılımı kıpırdatcam halim yok inan ki

denedim canım geçen yıl gayet bakımlı bir insandım fakat 1 yıldır ne kaş aldırıyorum ve saçıma başıma bakıyorum kılımı kıpırdatcam halim yok inan ki

12 saat çalışıyorsan gayet halin var demektir, sen kendini psikolojik olarak böyle şartlandırmışsın, güzel bir duş al ve kendini dışarı at, gerisi gelir, ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır. :34:

12 saat çalışıyorsan gayet halin var demektir, sen kendini psikolojik olarak böyle şartlandırmışsın, güzel bir duş al ve kendini dışarı at, gerisi gelir, ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır. :34:

öle tabi haklısın bunu çok denedim sadece 2 gün yapabiliyorum 3.gün tekrar başa sarıyorum sürekli sinirili ağlamalı bi durumdayım bacaklarım titriyor ( wc ye bile gitmek istemiyorum ) gerisini düşünün

öle tabi haklısın bunu çok denedim sadece 2 gün yapabiliyorum 3.gün tekrar başa sarıyorum sürekli sinirili ağlamalı bi durumdayım bacaklarım titriyor ( wc ye bile gitmek istemiyorum ) gerisini düşünün

Anlattiklarina bakilirsa sen cok yorgunsun sekerim, dinlenmen sart bence.

Psikiyatri sorunlarında ilaçlar ve terapiler fayda etmiyorsa, inancınız doğrultusunda ibadete yada duaya daha yakın olmanızı tavsiye ederim ben, kesinlikle ferahladığınızı hissedersiniz..

Bu yorgunluk mu bilmiyorum ama gerçekkten kimseye katlanamıyorum anneme bile(Allahım affet) kimsenin olmadığı yerlere kaçıp kurtulmak istiyorum akşama kadar sinirden çalışıyorum sabaha kadar ağlıyorum uykusuzluktan ölüyorum fakat uyuyamıyorum sabah yataktan kalmak istemiyorum...

Bu yorgunluk mu bilmiyorum ama gerçekkten kimseye katlanamıyorum anneme bile(Allahım affet) kimsenin olmadığı yerlere kaçıp kurtulmak istiyorum akşama kadar sinirden çalışıyorum sabaha kadar ağlıyorum uykusuzluktan ölüyorum fakat uyuyamıyorum sabah yataktan kalmak istemiyorum...
arkadaşım ibadet ve duaya yönelmeni tavsiye ederim. belki ilk zor gelebilir ama bir başlayınca insanın içine huzur doluyor resmen..gülümse hayatın tüm olumsuzluklarına inat gülümse değil mi ki bu hayat sadece bir imtihan dairesi , belki de birazdan öleceksin (ALLAH korusun hayırlı ömürler versin inş.) neden her anını mutlulukla geçir miyorsun ...oturup sahip olduğun güzellikleri düşünebilirsin , belki herkesin özenebileceği bir fiziğin kaşın gözün saçın vardır, ve hiç bir destek almadan yürüyebiliyorsundur, bir de düşünsene bir odadan diğerine gitmek için hep birilerine ihtiyaç duysan , aynaya her baktıgında kendini göremesen heryer karanlık olsa parmakların olmasa ..eğer sahip olduklarına şükredersen o zaman mutlu olduğunu göreceksin ..
ve boş olduğun zamanlarda spor yap, alışveriş yap arkadaşlarınla buluş sohbet et istemesen bile birileriyle sohbet et bu seni rahatlatacaktır...
koş boş bir yer bulursan avazın cıktıgı kadar bagır hatta luna parka gıdıp orada bir araca binince de bagırabılırsın herkes bagırdıgı için sivrilmezsin.
yürüyüşler yap plansız yuruyusler kulaklıgını takıp muzık eşliğinde cok rahatlatacaktır seni.

Back
X