Canim bende aynada birazcik da olsa fark eduliyor ayrica dokundugumda bariz fark ediliyor((((
ganoscum ben resmini gördüm senin burun müthiş gözüküyor
Canim bende aynada birazcik da olsa fark eduliyor ayrica dokundugumda bariz fark ediliyor((((
Arkadaslar ameliyyatimin au an 2ay 15.gunundeyim.nerdeydeyse 3ay olucak.ya burnum cook kotu durumdaaaa(((((burun kemerimde kemik gibi cikinti var doktorum gecer diyor ama bircok atkafaslarim gecmez yalan soyluyor diyor..etrafmda ameliyyat olupda boyle sikintisi olan gormedim ben hic.ya nolur yardim edin(((bide burun ucum asagiya dpgru sarkmis gibi..kavisli degil hic..ya ck kotymmm nolurrr yardim edin banaaaaaaaa((
Yani elime sert bisey geliyo(Kemik varsa o kemik geçmez diye biliyorum ben. Ama şişlikler inecektir.6.ayın sonunda o kemik duruyorsa Doktorunuzla konuşun.
Ben ole bi sorun yasadim hafif bi cikinti vardi burnumda doktorum odem dedi. Ama odem olsa tamamen kaybolurdu tam anlamiyla gitmedi disardan bakan bisi yok der ama ben farkediorum. Burun alti aydan once almio tam seklini sende biraz sabirli ol cnm. Sayet hic kaybolmazsa sislik malesefki ikinci bi operasyona ihtiyac duyabilirsintekrardan gecmis olsun bole bi sorunla karsilasmis olmana gercekten uzuldum
guni gerçekten çok üzüldüm umarım ki ( inşallah) şişlikten öyledir..
güzel haberlerini bekliyorum...
Yani elime sert bisey geliyo(
Kızlar benimde burnumda çıkıntı vardı daha öncede yazdım bugun 27. gunum kontrolum vardı ve doktor bey duzelttı. benim çıkımtı bı sekılde benım yuzumden olustu bunu bılıyordum fazla darbe almıstı kemık kaymıs .. kemık hamur gıbı resmen doktor bey bastırarak elıyle duzelttı (ağrılı bi işlemdi) masaj verdi .. ıkı hafta sonra tekrar kontrole gıdıcem su an burnumda çıkıntı fılan yok içim rahatladı resmen.. üçüncü aya kadar hasas olurmus burun oynayabılırmıs.. sız de mutlaka gorunun doktorunuza kızlar zaman gecırmeyın
canım çok sevindim düzelmesine bende korkut senin kadar diyebilirim
21 ekimde banada ameliyat yolu gözüküyor :) ortadoğuda olacam heyecan doruktaTsekkur ederim canım darısı diğer çıkıntıların başına
21 ekimde banada ameliyat yolu gözüküyor :) ortadoğuda olacam heyecan dorukta
Gözün aydın canım :) Ersal Bey doğru tercih ins herşey istediğin gibi olur bekliyorum değişiminiiii fotolarını :)
Gözün aydın canım :) Ersal Bey doğru tercih ins herşey istediğin gibi olur bekliyorum değişiminiiii fotolarını :)
canım bi konuda yardımına ihtiyacım var normal şartlarda alçıdan tam olarak ne kadar sürede kurtuluyorsun çünkü ben istanbulda çalışıyorum 21 ekimde ameliyat olursam ne kadar süre sonra istanbula dönebilirim.bide ilk kontrol ne kadar süre sonra oluyor bilgi verirsen çok sevinirim :))
Ya peki doktorum neden pek meak etmiyir((((hep.gecistirip gecer diyorKızlar benimde burnumda çıkıntı vardı daha öncede yazdım bugun 27. gunum kontrolum vardı ve doktor bey duzelttı. benim çıkımtı bı sekılde benım yuzumden olustu bunu bılıyordum fazla darbe almıstı kemık kaymıs .. kemık hamur gıbı resmen doktor bey bastırarak elıyle duzelttı (ağrılı bi işlemdi) masaj verdi .. ıkı hafta sonra tekrar kontrole gıdıcem su an burnumda çıkıntı fılan yok içim rahatladı resmen.. üçüncü aya kadar hasas olurmus burun oynayabılırmıs.. sız de mutlaka gorunun doktorunuza kızlar zaman gecırmeyın
Ya peki doktorum neden pek meak etmiyir((((hep.gecistirip gecer diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?