15 yaşındayım 10. sınıfa gidiyorum bu sene.Geçen sene okulda çok mutluydum bir arkadaşım vardı.Kısa sürede çok samimi olduk birbirimizin evlerine gidip geldik beraber bi yerlere gezmeye gittik eğlendik okulda birbirimizden hiç ayrılmazdık.Ama senenin sonlarına doğru başka birisiini buldu onla daha samimi oldu ben çok kıskandım benden başka hiç arkadaşı olmasın istiyodum evleride birbirlerine yakındı beraber gidip geliyorlardı.Bir tenefüs bile onun yanına gitse bozuluyodum.Çünkü o yanındaykenn benim yüzüme bile bakmamaya başlamıştı.Yaz tatilinde sözde her gün buluşacaktık.Ama bi kaç kere sadece ben onlara gittim onun ısrarları üzerine (yüzüme bile bakmamıştı arkadaşı ve onun peşinden koştum) bi kaç kerede o geldi.Şimdi bu yeni senede sadece okulun ilk gnü geldi yanıma bi de bugün arada bi uğruyo ben demesem geleceğide yok o kızla ggeziyo.Bense tenefüslerde okulun en ücra köşesine gidip tenefüsün bitmesini bekliyorum sınıfta duramıyorum herkes bana bakıp acıyomuş gibi geliyo onun gelip beni o şekilde görmesinden çok utanıyorum.Okulun başlarında bi arkadaşım olmuştu ama o da sonradan başkasıyla daha smaimi oldu şimdi derslerde konuşsakta tenefüste yine yalnızım.Ama hiçmi hiç kimse acıtmıyo canımı onun kadar.Ben onu çok sevmiştim çok değer vermiştim arkadaşlığımızda herşeyi hep alttan alan bendim küsmesin darılmasın diye hep uğraşıyodum.Bazen o seni sattı diyorum kendime unut onu diyorum ama kardeşim gibi işlemiş içime okulda her gördüğümde başkalarıyla gezeerken başımdan kaynar sular dökülüyor her köşede anılarımız varr her yerde..Nereye baksam eski bizi görüyorum.Tenefüslerde beraber gezelim desem gezer ama onuda yanına alır hadi gidelim bi yerlere buluşup desem gelirr amaa ben gurur yapıyorum diyemmiyorum.Sizce kazanmak için uğraşmalımıyım.Bi daha bulamamki ben böyle arkadaş bi tane buldum onuda aldılar elimden Facebookta olmasa bi yabancı zatenn ama ben onu çok özlüyorum bazen kızıyorum ama içimde kocaman bi boşluk varrrr çok büyük boşlukkk.İçimi sıkıyoo.Nefes almakta güçlük çekiyorum.Bu boşluğu nasıl kapatabilirim sizcee çok mutsuzummm okuldaaa yalnızkennn birdeenn çığlık atıp hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorıum gülüp gezenleri gördükçeee .

(