Sagolun sizinde bayramınız mubarek olsun..... keske oyle birsey olda rabbim kahhar ismiyle kahretse keske onuBayramın murabek olsun önce sonra sana allahtan osana kalk lan diyen öküze allahtan hidayet diliyorum bayramın yüzüsuyu hürmetine ona ona öyle birşey yapsınki senin elini ayagını öpsün affet beni diye sabret diycem olmıcak vazgeç diycem olıcak allah diycem
Okadar çaresiz hissediyorumki yapayanlızım ne yapacagmı bilemiyorumnasıl bi saygısızlıkktır bu! sen uşak hizmetçi misiin ki kalk lan diyo, hep emir cümleleri,birde hamileyim diyorsun,eşinin ne sana ne karnındaki bebeğe saygısı var,ailessi de sana arka çıkmak yerine sessiz kalıyolar herhalde ki onlara da yazık
Soyluyorlar ama onlar dese ne olurki iclerinden oh cekiyorlardır eminim birde yanima tasinacaklarmis rabbim ne buyuk çilem var öldürmek istiuorum kendimi başka türlü kirtulamıycamBildigin hayvan! Bir insan yapamaz bunu. O öküz öyle yapiyor anasi babasi da yapma oglum,etme oglum demiyor hiç!
Soyluyorim konusiyorjm o daha uste cikmaya calisiyor.. gecen ailesinin yaninda bana bosarım seni dedi birde severek eblenmiştem yazıklar olsun bana.....Neden aglayip duruyosun sana acımasını mı bekliyosn?boşuna bekleme canımayrıca ailesinin yaninda erkeklik tasliyor.sert bi konuşma yapmalisin alttan alma.
Peki neyi bekliyorsun? Bu dert cukurunda bogulmayi mi? Kurtar kendini o pislikten!Soyluyorlar ama onlar dese ne olurki iclerinden oh cekiyorlardır eminim birde yanima tasinacaklarmis rabbim ne buyuk çilem var öldürmek istiuorum kendimi başka türlü kirtulamıycam
Sevinmezlermi.. inan kendimi kaybettim dengem bozuldu nasıl bu hale geldim... ben diye zaten kv dem hasta 2 hafta bakirkoyde ruh ve sinir hastaliklarinda yatti bana neler neler yasattilar neler gordum gecirdimCanim baytamin kutlu olsun çok üzüldüm hamile halinle çektiğine bakinsana vicdan lazimmis bunu anladim ötesi hikaye annesi babası da içten içten seviniyorlardir ne kadar maço bir oğlumuz var diye bisey demediklerine gore cok zor biliyorum ama bebeğin için azicik sabret
Okadar çaresiz hissediyorumki yapayanlızım ne yapacagmı bilemiyorum
Seni o kadar iyi anliyorum ki bende severek evlndm ne umdum ne buldum üstelik yasinda daha küçük esin kaç yasinda bilmiyorum ama belki zamanla buyur yaptgi hatayi anlar bebegin için duyma görme çünkü anne karbonda bile hissediyor yavrular ben hamileyken neler yasadim ne kadar agladim o kadar pismanim ki keşke yavruma daha anne karninda bunları yasatmasaydm diye umursamiyorum artik çünkü içimde bitti biraz oğlum buyursun diye bekliyrm sessizim herşeye karsiSevinmezlermi.. inan kendimi kaybettim dengem bozuldu nasıl bu hale geldim... ben diye zaten kv dem hasta 2 hafta bakirkoyde ruh ve sinir hastaliklarinda yatti bana neler neler yasattilar neler gordum gecirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?