4 aylik :-(allahh sabır versin valaahi zor bi durum,kaç aylık hamilesin
Canim haklisinda nazil bir hamilelik geçiriyor bilmiyoruz ki ben 6 ay her gün acildeydim kalkar kalmaz basim döner duserdim öyle bi durumsa kalk demesi lazim kocasi olacak zatin.Esınız tam bi hoduk, saygisiz ve terbiyesiz ama siz de neden onun ağzına laf veriyorsunuz. Evinizde misafir var kalkın kahvaltınızı hazırlayın insanları ağırlayın. Hamileyim halsizim fln geçin bunları. Göbeğimden tezgaha yanaşamiyorum ama hep hareket halindeyim.
En azindan kendi huzurunuz icin biraz politik olun.
Bunlar daha da sevinirler emin ol canim kizmak surda dursunCanım kardeşim, zıpzıp gibi olacağım ama sen kaç yaşındasın? Neden çekiyorsun bu zilleti? Ben sana da kusur bulmuştum geçen günkü konunda; elbette senin de hatalı olduğun noktalar vardır ama bugün nihai karara vardım: Kocan olacak adam tam bir pislik. Hele annesi-babası ya! Benim erkek kardeşim benim yanımda karısına böyle davransa tokadı yer benden, bir daha da yüzümü göremez. Ne biçim insanlarmış ya.
Ara anneni babanı onlar da gelsin bari. Boşu boşuna hakaret işitme hiç değilse.
Burada konu acacak kada iyiyse evinde misafir varken onların ağzına laf vermeyecek. Ben öküz kocasının yaptıgı doğru demiyorum ama o boyle yaptikca onlara da malzeme çıkacakCanim haklisinda nazil bir hamilelik geçiriyor bilmiyoruz ki ben 6 ay her gün acildeydim kalkar kalmaz basim döner duserdim öyle bi durumsa kalk demesi lazim kocasi olacak zatin.
Dünki açtıgım konuyu biliyorsunuz , dun oyle kavga dövüş eve geldik ben uyumuşum sabah kaynatamla kocam olacak pislk.. bayram namazina kalkmışlar tam giderken ayagımı çekerek dediki eşim kalk lan ! Kalk yatma bayram bayram bende rahatsızdim cok hamileyim zaten halsizlik vardı neyse ben uyumus kalmışım eti getirfi bunlar ben geldiklerini duymadım girer girmez geldi kalk lan hala yatiyo bagardi cagardi ailesini yaninda sustum gene bisey demedim oturdum agladim içimi çeke çeke sonra kv dem geldi kahvaltya cagardı bende uykudan yeni kalktıgım için kahvaltı yapip bayramlrni oyle kutlarim dedim sofraya bi oturdum kaynatam dediki elimizi bile opmedin bayram gulerek dedi ben duymadim bile o pislik masaya bi vurdu kufur etti saugısızlık yapıyosun benim aileme ben senin aileni ararsam bu byram bilmem ne olim dedi aglamaya basladım icimi ceke ceke ben ne yaptim simdi dedim sinirden kendimi bile savunamadim ailesinin yanında azarlıyo onlar ýuz bulup beni ezerler yagrin bigun nasıl zor durumdayım annem babam hele ne kadar alinirlar aramzsa arasin diye dua ediyorum..... sirf ailem kırılmasın diye ne yapıcamm allahım içimi çeke çeke bi hal oldum.... allahım benim yaşadgımı kimseye yaşatmasın mubarek bayram günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?