Yardim edin... ne yapmaya calisio anlamiyoru artik..

pur_melal

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
185
1
16
İstanbul
İki uc gun once konu acmistim.. nisan attik diye.. ilk kendisi bitirdi ben arama komusacsk bisey kalmadi dedi ben aileme soyledim.. Esyalarimi bi ara alirim demisti.. Hic aramadi gelmedi esyalarini birakin arabasi evin garajinda onu bile almadi ( bu arada arabadizliga bir gun katlanamayan biriydi memkekete gderken guvenli diyw bize birakmisti dusunun) bi kac gun sonra babam aradi agzini yokladi ona bitti falan dememis. Babam da aranizda konusun halledin ne olacaksa herkes kendi yoluna baksin dedi.. bende konusacsktim zaten onunla insallah hatasini anlamistr dedi duydum kulagimla.. neyse uc gun oldu aramadi ve babam cok sinirlendi dedi ben gun cagirip konusacsgim esyalarini arabaya koyduk ben varken gel al dicem boyle inatlik olur mu dedi.. ki sucum bayramdan sonra annesini aramamisim anne dememisim vs.. hatami anlicakmisim.. bu gun ogle sonrasi babam aramus acmamis donmemis bi sure sonra yine atsmis.. uoldaydim duymamisim yok halkaliya gidiyorum yok bahceshir bilmem ne demis. Babam da geline seninle konusmamiz lazim demis o da tamam demis.. bu saat oldu aramamis bile insan bi haber verir aptal... ne yapmaya calisio bu anla,iyorum kaciyor mu korkuyor mu? Madem korkuyor niye daha neter yapio yok korkmuyor gercekten bitirdi nite gelip esyalarini almiyor..

Biran once gelsin alsin artik gozumun onunda durdukca delircem yaa iyice sinirleniyorum.. annesinin agiziyla hareket ede ede bitirdi bizi simdi neyin nesi.. benim aramami mi bekliyor aptal mi bu.. ben bi kere aradim ki aradgima deliler gibi pismanim o zamanda sansini kaybettin, konusacsk bisey yok, esyalarimi bir ara alirim dedi.. kac yasinda adam aramis cagirmis seni.. sen kimsin ya kimsin gelmiyorsun..

bencede baban arasın gel al arabanı eşylarını bıttıyse bıttı desın

ne bu naz edıyor bırde ay evlenecek olan erkeklerın analarıda pek kıymete bınıyor düğüne yakın

bence sizde umudunuzu bitirin çok buyuk bı hakaret bu bıtırdım eyıp göz dağımı verıyor ne yanı o olmadan

siz yaşaıyamıycakmısınız bence blöf yaptı amagerçek olsun sızde ona bı ders verın

İp koptuktan sonra bağlasan da artık o ip bağlanmıştır.Hiçbir zaman eski halini almaz.Artık yüz göz olmanın anlamı yok evlensen çok daha kötü olacak yolun başında işken bence kesin kararını vermelisin arkadaşım.Sinir olmakla strese girmekle eline birşey geçmez.Rahat ol.Birazda o düşünsün.Kadın olmak hep acı çekeceğimiz sonucunu doğuruyor.Sonra kuzu kuzu giden biz oluyoruz.NEDEN????

Zaten babam esyalarini gel al demek icin cagirdi onu.. yuz yuze konusmak istedi herseyi ortada duruyor.. ben hic aramdim ondam sonrada.. babamda sinirlendi arsyim gelsin iki cift lafim vat ona sonrada esyalarini alsin dedi. Cunku sozden istemeden once babamla tanistiginda babam onunla konustu uzmeyeceksin boyle soyle sartlar sundu hepsini kopek gibi kabul etti.. daha nisan yapali iki ay oldu.. babama yaptigini kabul edemiyorum.. babam korktu galiba dedi ama korkan insan boyleyapmazdi.. resmen saygisizlik o annesiyle samimi olmadim diye boyle yapti onun yaptii ne.. bu ssevgililik degil ki nisan biterken bile insan karsina gecer.. helallik ister guzel niyetle basladik ama olmadi der.. bu adam benden on yas buyukbir de.. cocuk gibi kacmak ne.. ailem zaten istemiyordu onu annem hep en ufak seyde at diyordu nisani.. bilior herseyi.. ne bu yani? Neyin kafasinda bu adam? Daha once bi kac kere kavga ettik ben kendi aileme yanstmadim ayrlik lafi gecti ama barstik yine aileme soylemekten korkarim mi sandi ne yapti bilmiyorum.. ama bitirdim kafamda artik bu son yaptigi da iyice soguttu kendinden.

Canim ben zaten barismak istemiyorum nisanliyken bunu yapan evlenince ne yapar zaten ailemde yanimda.. babam sadece esyalarini al demek icin cagirdi ama galiba insan degilse karsinda ki insan myamelesi yapmicaksin.. bi seneye yskin beraberiz iyi gunde gecti kotu gunde ve ayni okulda gorev yapioruz hep kardilasacagiz.. insan gibi gelip konusabilir degil mi.. kac yasinda adam aramis cagirmis seni.. sen kimsin.. ne bu ozguven.. hint kumasi saniyor kendini.. ne buya ne yapmaya calisiyor bana bitti dedi.. babama farkli kem kum.. konusacagiz dedi yok.. ki konussaydik sadece icimde tuttuklarimi yuzune soyleyip bitircektim insan gibi.. adam cagrio gel konusalim tama deyip donmuyor.. dun sabah yolda gormus elini op,eye kalkmis babam saol demis vermemis.. ne ya bu .. amac ne onu cozemiyorum..

Siz size düşeni yapmışsınız.Bırak neyi varsa ne zaman isterse o zaman alsın.Sen keyfine bak.Babanın tavrına Maşallah.Sende o geldiğinde içindekileri söylemek yeriine sussan inan bana o daha da koyar ona.Yada sana çok şey söylemek isterdim ama nefesime yazık de ve git.Anlarsa anlar.Yoksa eşek hoş laftan ne anlar ki değilmi.

çözemeyecek birşey yok hayatım kolay mı birkızı babasında isteyip namusunu teslim almak sonrada babasının karşısına çıkıp vazgeçtiğini söylemek.şu an çooook korkuyor.ama bu iş bitmiş canım benim.geri dönüşü olursa artık çok çirkin ve değersiz olur.iyi ki de yol yakınken bitmiş.Allah daha iyilerle karşılaştırsın.öpüyorum

Son düzenleme:

ne yapmaya çalışıyo bilyo musun?
sadece sana değil ailene de kendi ailesinin öncelikli olduğunu aksettirmeye çalışıyo.
bir iş bu kadar uzamaz çünkü. burnu sürtülen sadece sen değilsin ailen de arada kalıyo.
o annesi için kırmızı yaptığım cümleyi uzatıyo ama baban da onu arayıp konusun halledin dedikçe o şunu düşünüyor "babası da beni destekliyor, kızı haksız"
baban karışmasın demiyorum kesinlikle karışsın ama kızının arkasında olduğunu göstersin oona.. konusun halledin demek sen haklısın demek oluyor bu durumda.

Haklisin ilk cok doluydum oyle dusunuyordum.. simdi sadece buran once bitsin istiyorum.. ayni okuldayiz yuz goz olmamakta yarar var tabii birde.. babama baba bir daha sen sakin arama dedim.. o okul da yanima gelirse ben konusurum dedim.. babamda ne diceksin dedi galiba barsma ihtimalimden cekinerek. Bende bana esyalarini gelip alacagim demistin gel al hepsi arabanda babam bunu soylemek icin aramisti dicem deyince tamam kizim dedi.. bu saaten sonra bi daha babsm gel al demek icin bile arasin istemiyorum eli mahkum gelecek arabadi burda bohcayi birak.. sadece amaci ne onu cozemedim.. hala ne plani var kafasinda..

Evet canim bitmis uc gun once yine konusmustuk sen yine yorum atmistin o zamanda bitmisti ama icimde sizi vardi bu son yaptigiyla o siziyi bile aldi.. allahin nasil sevgili kuluysam gercek yuzunu gosterdi iyi ki ilk zaman aramadi yoksa affederdim buyuk ihtimal.. ama bu inat bu gurur.. sevseydi ayri kalamazdi bu kiz ailesine karsi cikti ben ne yapiorum derdi.. sevmemis adam gibi annesini etkleri altina sigindi o sadece.. bitirdi icimde kalan son kirintilarini da zaten artik uzulemiyorum bile.. sadece sinirleniyorum..

Canim babam konusun halledin herkes bir an once kendi yoluna baksin dedi.. yani ayrilacaksaniz bian once bitsin demek istedi.. ailem zaten benim arkamda ama senin dedgin gibi algilamis olabilir.. o zaman da fena halde yanilio babam sadece bian once bitsin diye konusmak istedi onunla.. o gun bayagi konustular babam da beni savundu ev meselesi vardi ben annesiyle nasil ev meselesi konusabilirmisim.. kadin kac kere kendi kimse bisey demeden ev alicam evi vardi zaten buradakini satip ustanbuldanalicam dedi bana da dedi sonra vaz gecmislr.. ailem de bana baski yapti bunlar oyun muydu diye.. annesiyle laf arasinda bu konuyu konustum ailemin dusuncelerini guzel bir dille ifade ettim ama annesi ben ev alacagim dite hic bir zaman demedim dedi.. ama herkesin icinde demisti ustelik daha sonra kendisi bizaat soyledi.. bende demistiniz ddedim.. ben de hayatta yalana gelemem be surtustuk.. sorun ev meselesi degil sorun annesinin oyun duzen kurmasiydi anlamadi.. utanmadan babama da anlatmis babam da ben ev de degilim orada kizim hakli biz dedik ona dedi.. ben sana kizimi ev icin vermedim dedi biz hepimiz karsi ciktik zaten sirf o istiyor diye kabul ettik ama durust olunsun dedi.. cik karsima de benim hic biseye gucum yok ben herseyinizi tek basima alirim kimseyi karstrmam dedi.. ama annen biz soyle yspariz boyle yapariz onu da yapariz deyip sonra inar etti dedi.. daha ne desin adam.. simdide esyalarini al dicekti sadece.. onlar en bastan beri hep dua ediyorlardi dogruyu goster evlenmeden hayrli neyse onu ver diye.. ailem uzulmedi bile tek ben uzuldum dite uzuldu hepsi..

Önceki konularını bilmiyorum fakat nişanlın neden bu kadar büyütmüş ki?

Ne var yani annesiyle samimi olmak zorunda değilsin ki aranızda saygı olsun yeterli bence.

Çocuk gibi sen benim annemi aramadın bende gelmem triplerine girmeside saçma olmuş.

Aynı durum benim babama yapılsa bende tahammül edemezdim.

Babanızda üstüne düşeni fazlasıyla yapmış, ailenizde arkanızda.

Nişanlınızın yaşının büyük olması olgun olması anlamına gelmiyor malesef.

Bir de ayrica alsin ailesini BASİNA CALSiN babasina lafim yok sessiz sakin kendi halinde ama annesi cok yakti canimi ne diyeyim kendi gibi gelin bulur en kisa zaman da insallah.. goten de pasazadeler sanir holdingleri var bende ferihayim sanki.. ne saniyorsa otursun annesyle bi omur.. bu yasa kadar bu yuzden evlwnememis otuz bes yasina gelmis boyle gencken nasildi kim bilir.. yirmi dort yasindayim gencim elimde meslegim kadrolu ogretmenim guzelim yoldan gecen bakar.. ne saniyor kendini.. kimseye degerli hissetrmeyeceksin kendini sonra boyle burnu kalkio.. beni el ustunde tutumasi gerekirken yaptigi muameleye bi bak.. alsin annesiniii bir omur yasasinlar..

bu kadar alengirli bir durumda bişey konuşmana gerek yok.
istediği zaman gelir alır. hatta bitti diye nişan attınız da bana niyye bitti dememiş diye kızman bile gerekiyor. nişan sevgililik gibi değildir. işin içine aileler girer. o babana niye oynamış peki?

arkadaşım senin kafan rahat mı? bu kadar dalavereyle karşılaştıktan sonra barışırsanız huzurlu olacak mısın ?

önce sen bunun muhasebesini yap.

Yasi buyuk olgun olur derlerdi ne bilim asik dedim beni cok seviyor dedim kapildim.. okulda herkes bozo parmakla gosteriodu.. bensiz bogazindan lokma gecmezdi suyumu ayagima getrirdi.. evden yemekler hazirlar ben ne seviyorsam getirirdi.. telefon acik yasardi eve gelince uyurken bile sabaha kadar acioduk nefesimi duymadan uyuyamiyordu.. uzak bi tarih degil iki ay oncesi.. ne zaman okul bitti nisan oldu memlekete gitti.. adam yavas yavas degisti sonra birden degisti.. hrsey sorun oldu face deki karikatur paylasmisim gelin kayanana yuzunden ozur bile diledim onun icin.. sirf seviyor beni bende onu diye.. annesini yalanlarini sakladim ailemden.. dunyanin lafini saydi kadin ne gorguauzlugum kaldi ne terbiyesizligim sustum.. kandilde aradigim da annesine anne dememisim.. kasit varmis.. bunun uzerine kadin yine dunya laf saydi yine sustum.. aileler herseyi etkiler disarda kalir sanma.. ben oglumu etkilerim vs vs sirf anne demefim konusma sirasinda diye yuttum yine.. ailemin bunlardan hala haberi yok.. bilselerdi egdr coktan bitirirlerdi bayram da aradim annesini mersine gidiyoruz dedi alrabalarina ve bayram da ailemi arsmadilar birakin bize gelmeyi.. bulunduklari yerle aramiz bir bucuk saat.. bes alti gun sonra konusuoruz nisanlimla ve sunu diyor.. Senin AİLEn bsyram da annemi niye aramadi yasca annem buyuk.. gel de delirme iste.. ustune bir de hadi annemi ara diyo.. diyorum koydeyim musait degilim gelen giden yok arayacaksin eskisi gibi ol yok kussrk bile annemi ara.. anan kadar basina tas dussun emi.. o gun buyuk bi kavga ettik ve sonra aksam bi kere aradi acmadim sonra on gun hic konusmadik.. annesini de arsmadim.. annesini arsmamisim ve sansimi kaybetmisim olay bu..

Canim barismak gibi bi dusuncem yok zaten benim.. allaha sukrediyorum ki gozumu acti diye.. ve bunlari evlilik oncesi gosterdi diye.. pazartesi okul toplantimiz var.. ailem ve ben istedik ki tatlilikla okul acilmadan bitsin ki.. orada muhattap olmak zorunda kalmayayim.. hic tanimiyormusum gibi yoluma devam edeyim.. babamda bu gun gelsin efendi gibi konusayim esyalarini alsin gitsin istedi.. benimle biseyi kalmasin diye.. niyetim buydu benim ama o ne yapmaya calisior iste onu cozemiyorum..

ayy bu ne yaa
okurken ben gerildim valla. sen bi de yaşamışsın bunca saçmalığı. ailene keşke anlatsaydın gizlemeseydin.

okul toplantısı ne?
bu adam ne iş yapıyor? aynı yerde mi çalışıyorsunuz?
ayrılırsanız birbirinizi bi daha görmeyecek misiniz ?
çok soru sordum ama belki önceden açtığın konuda yazmışındır bilemiyorum

Olay apaçık ortada. Kayınvaliden oğlunu bir güzel doldurmuş. Gerçekten tahammül edilemeyecek bir durum.

Senin yaşadığın kadar olmasada bende benzer şeyler yaşadım kayınvalidemle ilgili.

Eşim bir lafıma bakardı o kadar düşkündü. Ne zaman dükkan açtık annesiyle bir durmaya başladılar. Huyu suyu değişti.

Neden bu kadar karışırlar anlamıyorum. Hoş oğullarının da fikri yok ki her dediklerine kanıyorlar.

Alsın oğlunu tepe tepe kullansın dedim ve bitti.

Nişanlınızda buraya geri döndüğünde çok pişman olacak ama söylenen sözler , yaşanılan olaylar unutulmuyor.

Senin avantajın evlenmeden önce bunların açığa çıkması olmuş.

Kendi ayakları üstünde durabilen bi bayansın yaşında çok genç. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…