Yardım edin nolur :(( Allahım sabır ver bana :((

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Hamileyim 2 kere...Dun kahverengi kanamam vardı.dr gittim bugun dr kese büyümemis dedi kalp atıslarını duymamız lazımdı dedi.5 haftalık dı gecen hafta gene aynı.1o gün bekle dedi.Allahm sewdigi kullarına dert verirmis.Bi sınavdayız belkide.22 yasındayım bu acılar öyle agır geliyorki bana...1o gun beklememin ne mantıgı var!Bu düzelmezki......Bu kahverengi akıntılar ne? ve daha önce Boş gebelik yaşadım.Simdi ne yapmam gerekiyor.Testmi yaptırıcam.Ne olur yardım edin bana...Araştırmak istiyorum.Neden 2. defa yaşıyorum.? Ne olcak şimdi?

Allah yardımcın olsun canım,
bol dua et, istersen birde başka bir doktorada git, benim öyle olmuştu, bir doktor kötü şeyler söyledi söyledi,
meğer herşey normalmiş
Allah bebeğini sana bağışlasın

Üzülme lütfen. Her şey hayırlı şekilde olacaktır.
Başka bir doktora gitmeni öneriyorum. Ayrıca olabilir, kalp atışı duyulmamış olabilir. Belki su pıhtısı oluşmuştur karnında,kalp atışı o yüzden duyulmuyordur.
Benim annemde öyle olmuş, kalp atışım duyulması gerektiği halde duyulmamış. Doktor almaya kalkmış beni de. Annem başka doktora gitmiş ALLAHtan :) Şuan canlıyım yani :.)

5 haftalık daha çok yeni bir gebelik, kalp atışlarını ve kesenin içinde görebilmesi için biraz daha büyümesini bekliyorlar, bu yüzden 10 gün bekle demiş. Şimdi 10 gün sabırla beklemen doktorun verdiği tarihte gidip ultrasona girmen gerekiyor. Hemen boş gebeliğe yorma, 4-5 haftalık gebeliklerde sadece kese görünür bu çok normal...

Bence sen o doktorun doktorlugundan şüphe duy ve hemen başka bir doktora git.

Çünkü kalp atışlarının duyulması için 10. haftaya kadar beklenir.
Eger duyulmazsa sorun var demektir.

Hemen telaşa kapılma.
Henüz çok erken.
Benim oglumun kalp atışları 5+3'de duyulmasına karşın,
kızımın kalp atışları 9+1'de duyuldu...

Son düzenleme:
Başka bir doktora daha görünsen,en azından bir fikir alırsın ...
tek bir doktorla yetinme derim ben,sor soruştur iyi bir jinekologa randevu al cnm.
geçmiş olsun,allah yavrunu sana bağışlasın inş..

INSALLAH sorun yoktur sag salim alirsin bebegini kucagina ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH(AMIN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…