• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ondan kopamam..Allahım nolur yardım et..

xxderinxx özel mesaj yazamıyorum şuan için kusura bakma ,

cok tesekkur ediyorm yardımın için,
doktor bana vajinismusunda ilerleme var dedi muayene ederken ,cinsel ilişkiye cok rahat girdiğimiz zamanlarda oldu,
konustum doktorla diane 35 i değiştirebilirmiyiz die,ama pcos olduğum için tüylenme ve adet düzensizliğimin düzelmesi için bu ilaçtan baska secenegm yok o yuzden bukdr arada kaldım ve caresisizim:(
kendimi emla gibi kremlere de alıstırmak istemiyorum alıstırısam ole devam eder dogal yoldan olsun ıstıyorum:((
evde bir kutu emla var duruyor ama nasıl kullanabileceğimi bile bilmiyorum .((

Beyninizde bitirmediğiniz sürece emla krem hiçbirişe yaramıyor ne yazıkki. . 8 ay boyunca vajinismus illetiyle uğraştım. .
Emlaydı anestol kremdi daha başka uyuşturucu kremlerle defalarca denedim . . Benim sorunum beynimin içinde korkuyla ilgilydi. .
Çok çok iyi bir doktorla ve sabretmemiz sonucu yendik bu sorunu . .

Size tavsiyem dalında uzman birinden destek almanız . .

Canım ilk bi kac iliskide emla kremi kullan daha sonra zaten acimayacagini bildigin icin daha rahat olursun. Zaten hersey beyinde bitiyo ve İnan hiiiiic acimiyo aslında sen oyle hissediyosun. İnsallah tez zamanda kurtulursunuz

hendi..
özel msj atamıyorum canım teşekkür ederim yardımın ıcın tek seans ta çözülüyor mu peki, lütfen cevap verir misiniz,

canım benim bilemiyorum ki çok ağır da bulabilir tek seansta da çözebilir. bu sana kalmış birşey. belki eşinide çağırır bir konuşmak ister

Canım ilk bi kac iliskide emla kremi kullan daha sonra zaten acimayacagini bildigin icin daha rahat olursun. Zaten hersey beyinde bitiyo ve İnan hiiiiic acimiyo aslında sen oyle hissediyosun. İnsallah tez zamanda kurtulursunuz

emla bu kadinda bir ise yaramaz. aksine zarar verir.

olmasi gereken sey iliskiden zevk almayi ogrenmesi. olayi kafasinda bitirmesi. emla belki ilk iliskisini yasayamamis insanda kullanilabilir. ama zaten iliskiye girebilen bir insan da faydadan cok zarari olur. kreme bagimlilik krem olmazsa aciyacak korkusuyla gercekten acimasi gibi.

emla bu kadinda bir ise yaramaz. aksine zarar verir.

olmasi gereken sey iliskiden zevk almayi ogrenmesi. olayi kafasinda bitirmesi. emla belki ilk iliskisini yasayamamis insanda kullanilabilir. ama zaten iliskiye girebilen bir insan da faydadan cok zarari olur. kreme bagimlilik krem olmazsa aciyacak korkusuyla gercekten acimasi gibi.

doğru..
kafamda bitirmem lazımm ama bitiremiyorum işte..
yeneceğim bunu bilmiyorum ben onu çok seviyorum ,çok ta birlikte olmak istiyorum arzuluyorum ama iş oraya gelınce bilmiyorum olmuyor işte:(((

doğru..
kafamda bitirmem lazımm ama bitiremiyorum işte..
yeneceğim bunu bilmiyorum ben onu çok seviyorum ,çok ta birlikte olmak istiyorum arzuluyorum ama iş oraya gelınce bilmiyorum olmuyor işte:(((

çok iyi anlıyorum seni, bana hala oluyor iki buçuk yıldır evli olduğum halde. farklı yöntemlerle acıyı en aza sonra da zevke dönüştürüyorum. niye oluyor bimiyorum ben de, jinekolog psikologa gitmemi tavsiye etmişti çok sinir olmuştum :ssz:

1.5 seneyı devırdım evlılıgımde cocukta dogurdum (sezerryanle) ama bendede yenı basladı bu nalet sey bı ınsanın ıcınde hıc mı ıstek olmaz kocamda ınadıma gıbı her daım ateslı :27:
gozumu karartıp gırıyorum yataga dayanamıyorum gozumu kapatıyorum ıstemıyorummmm boyle olunca kocamda ıstemıyo ve soru nıye :50: nıyesı yok ıstemıyorum evet kocamla sakalasmak sarılmak uyumak guzel ama opusmek bıle sonu oraya varacak dıye ıgrenc gelmeye basladı
hadı sız yenı evlısınız canınız yanıyo bana ne demelı hamılelıkle beraber basıma gelen bu ısteksızlık ve acı
40 yılda bır belkı kendı ıstegımle oda zorluyorum ancak oyle :50:

cinsel isteksizliğin sebebi daha çok psikolojiktir canım acı duyacağını düşünüp kendini şartlndırdığından zevk almıyor sadece acı hissediyor olabilirsin.bence iyi bir psikiyatra git bu alanda uzman kişiler vardır araştır ve tedavini ol canım:31:

Aslında tüm olay zihnindeki ön yargıdan ve engellemeden ibaret. İstemesen bile ilişkiye problemsiz girersin , rol yaparsın ve eşinin ruhu bile duymayabilir. Seni suçlamaya hakkı yok bu açıdan. İsteğin o ana kadar ilerliyor ve o anda ciddi bir acı çekeceğini düşündüğün için kasılıyorsun. Aslında vajina koca bir bebek kafasını çıkartacak kadar genişleyebiliyor e küçücük şeyi mi içine alamıycak? Tüm bunlar ağlamaların , üzülmelerin belki hiç ummadığın bir anda ve ummadığın bir hızla geçicek. Bir psikolog la mutlaka görüşün. Herşey yoluna girecek . O zamana kadar da kendini hırpalama lütfen.

Bir de ilaçların , aşırı stresin , kaygı , endişe gibi duyguların cinselliğe de etkisi vardır muhakkak.

xxderinxx özel mesaj yazamıyorum şuan için kusura bakma ,

cok tesekkur ediyorm yardımın için,
doktor bana vajinismusunda ilerleme var dedi muayene ederken ,cinsel ilişkiye cok rahat girdiğimiz zamanlarda oldu,
konustum doktorla diane 35 i değiştirebilirmiyiz die,ama pcos olduğum için tüylenme ve adet düzensizliğimin düzelmesi için bu ilaçtan baska secenegm yok o yuzden bukdr arada kaldım ve caresisizim:(
kendimi emla gibi kremlere de alıstırmak istemiyorum alıstırısam ole devam eder dogal yoldan olsun ıstıyorum:((
evde bir kutu emla var duruyor ama nasıl kullanabileceğimi bile bilmiyorum .((

Canım iş hayatında stres, aşırı yorgunluk ve ödenmesi gereken borçlar senin bilinçaltında baskı yaratıyor. Bu yüzden cinsellik aklına bile gelmiyor. Sana tavsiyem haftasonu çalışmadığın ve yorgun olmadığın günlerde sen kendin eşine yaklaşmaya çalış. Yani yorgun olduğunda deneme, bu sefer iyice uzaklaşırsın cinsellikten. Seni çok iyi anlıyorum, 1.5 sene akşam 10da geldim eve. 11de yatıyodumki sabah 5.30da kalkayım. Eşim yaklaştığında bazen görev olarak yapıyordum ama içimden bir an önce bitse de uyusam diyordum:9::9::9: Sonra ı nalet işten ayrılınca herşey normale döndü. Ayrıca ben de senin gibi mecburdum borçlardan dolayı

Vajınal darlık ıcım su bır gercek erkek cok zewk alırkı esın bu konuda pek sanslı

Sana tawsıyem bepantenn krem vajınaya ıcıne dısın bolca surrrr kayganlasıyo ı cunku ılısye gırıcegın yatana yatacagım zaman :56::53::52:

daha neler

sakın ama sakın denemeyin,eczacıyım ve kesinlikle cok yanlıs bir öneri,vajinanın içine uygun bir ilaç değildir bepanthen,vajen ph ını değiştirirsin bu sefer mantar ve baska bir sürü hastalığa davetiye cıkarırsın
ayrıca bepanthenin görevi kayganlastırıcılık değildir

sen eczaneden bir kayganlastırıcı jel al,ön sevişmeyi uzun tutun, istersen bir psikiyatriste git,bayanlar için istek arttırıcı haplar var istersen onlardan deneyebilirsin,ayrıca kistin varmı diye bir baktır istersen kistte agrı yapar
ve yeni evlisiniz,zamanla o agrılar kalmaz merak etme,evliliğin baslarında kendimizi sıktığımız ve yetiştiğimiz toplumun tabuları nedeni ile cinsellikten korkuyoruz

evlilikte önemli bir konudur cinsellik
umarım en kısa zamanda asarsınız

Back
X