• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin nolur çok kotuyum..

Bir daha sizi üzmesine izin vermemek için kararlı olun,ne yaparsa yapsın görüşmeyin.Ama yok dayanamam derseniz de içirin Adama sürekli.Belli ki alkolün etkisi geçince görüyor ciddi bir ilişki istemediğini...

Evet aynen öyle burda kim kimi taniyoki bişey yasasak açıkça yazardım
Kim kimi tanır bilmem de tanıdığım bi kaç kişi var burada açıkca asla yazmıyorlar ghatta tam tersi karakter gibi davranıyorlar

Senin ise yapacağın belli o adamı hiç tanımıyormuş gibi yoluna devam etmen

Kim kimi tanır bilmem de tanıdığım bi kaç kişi var burada açıkca asla yazmıyorlar ghatta tam tersi karakter gibi davranıyorlar

Senin ise yapacağın belli o adamı hiç tanımıyormuş gibi yoluna devam etmen
Gene yaktı canımı zar zor toparlandim zaten halim kalmadı artık aglamaktan icim çıktı

Gene yaktı canımı zar zor toparlandim zaten halim kalmadı artık aglamaktan icim çıktı

Herşey sende gerçeği kabullen hiç tanımamış bil zamana ihtiyacın var kafanı dağıt arkadaşlarınla

Hala elimin altında mı diye yoklamaya gelmiş.
Sarhoş insana güvenme zaten , sarhoş kafayla tabi alkolün etkisiyle özlemler , aşklar , arzular şelale oluyor.
Bi daha gelirse almazsın.Alırsan başına geleceği biliyorsun bak adam aynı adam.

Yeter ya bune böyle ölmek istiyorum ölmek istiyorum! Sende neden içeri aldin kapıdan geri dondurseydin! Adam senle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor.
Oyuncak etme kendini artık yeter!

Sadece cinsellikle kullanılma olmaz.
Duygularını,zaaflarını da kullanır kötü niyetli insanlar.
İşin en acısı da sen bile bile bunu izin veriyorsun.
Seni sevse seni zaten bırakmazdı bunu biliyorsun ya takıntılısın ya da terkedilmek egolarını yıktı vazgeçmiyorsun.
Hayat senin, ezilmek Mutlu ediyorsa devam et ağlamaya...

Adam acikca niyetini soylemis askindan olsende bu saatten sonra sana ulasmasina izin verme kesinlikle girusme yoksa daha cok uzer seni..

Gitme diyeceğine bir daha gelme deseydin . :KK20:
Dedim sen beni yaktın sende cayir cayir yan dedim Sonra arkdsna msj attım faturaya yansitmali telefon almıştım ona dedimki o serefsize soyle Parayı hemen yatirsin aramızda alicak vericek kalmasın onun başkalarıyla fingirdedigi telefonun parasını ödeyemem dedim

Sadece cinsellikle kullanılma olmaz.
Duygularını,zaaflarını da kullanır kötü niyetli insanlar.
İşin en acısı da sen bile bile bunu izin veriyorsun.
Seni sevse seni zaten bırakmazdı bunu biliyorsun ya takıntılısın ya da terkedilmek egolarını yıktı vazgeçmiyorsun.
Hayat senin, ezilmek Mutlu ediyorsa devam et ağlamaya...
Daha yeni yeni iyilesiyodum hatta bayadir aglamiyodum bile kabullenmistim ayrılığı ama o gelince önce beni neden bıraktığını neden geldiğinin hesabını sordum sonra Özledim falan deyince bende yumusadim. Yemin ederim bilmiyodum Böyle olacağını

Aglayin .. Dağılin. Deli gibi acı çekin ama uzak durun.. Sizin için iyi olan ve hayırlı olan bu.. Bir de bir dengesiz için ölmek istiyorum ne demek yahu? Siz kendinizi böyle paralarken o gününü gün ediyor. Bir de telefonunuzu kontrol ettirmissiniz.Nedir sizi ona kölesi yapan.. Sizde saplantı olmuş.. Nedir kendinizi böyle ezikliyorsunuz. Adam tabi rahat.Nasılsa her gittiğinde bekleyen biri var. Siz böyle devam edin. Giden ,harcadığınız zamanınız için ölmek isteyeceksiniz.. Acınacak haldesiniz. Kendinize aciyin biraz..

Aglayin .. Dağılin. Deli gibi acı çekin ama uzak durun.. Sizin için iyi olan ve hayırlı olan bu.. Bir de bir dengesiz için ölmek istiyorum ne demek yahu? Siz kendinizi böyle paralarken o gününü gün ediyor. Bir de telefonunuzu kontrol ettirmissiniz.Nedir sizi ona kölesi yapan.. Sizde saplantı olmuş.. Nedir kendinizi böyle ezikliyorsunuz. Adam tabi rahat.Nasılsa her gittiğinde bekleyen biri var. Siz böyle devam edin. Giden ,harcadığınız zamanınız için ölmek isteyeceksiniz.. Acınacak haldesiniz. Kendinize aciyin biraz..
Sabahın 5inde geldi içmiş zaten en başta vermicem bu ne saçmalık ya falan dedim ama uzatmaya başladı sesini yükseltmeye başladı apartmanda biri duycak diye de çekindim açıkçası. Sonra bende ozlemime yenik düştüm

Sabahın 5inde geldi içmiş zaten en başta vermicem bu ne saçmalık ya falan dedim ama uzatmaya başladı sesini yükseltmeye başladı apartmanda biri duycak diye de çekindim açıkçası. Sonra bende ozlemime yenik düştüm
Zor biliyorum ama gerçekten kendinize aciyin. Maddi olarak da sizden faydalanıyor sanırım. Konunuzu başka dışardan biri gibi okuyun.. Ne tavsiye verirdiniz kendinize? Kendinizi degersizlestirmeyin. O her kafası estiginde kapınıza dayanacak. Yine birakip birakip gidecek siz kabul etmeye devam ederseniz.. Ona hiç birşey olmayacak. Olan size olacak. Mantıklı düşünün. Sizi sevseydi böyle mi yapardı? Hayatınıza odaklanin.. Birilerini kafaya takmak için hayat çok kısa.. Kendinizi düşünün. Bunu hakediyor musunuz gerçekten.? Yok hakkediyorum diyorsaniz böyle devam edin, ömrunuzden ömür gitsin.. Uyanın ..Gozunuzdeki perdeyi indirin artık.

Böyle böyle dahada toparlanirsin.Bu adamdan alman gereken dersler varmış demekki onları alirsan bidaha benzer olaylar yasamazsin..

Aman yapışın bırakmayın, bulunmaz Hint kumaşını bulmuşsunuz sonuçta.

2 hafta önce ben ilişki yapamıyorum dedi İstemiyorum dedi gitti. Yalvardım yakardim dönmedi. 1 haftadır kendimi toparlamaya çalıştım basardimda. Artık aglamiyodum. Bu sabah 5 gibi kapıma geldi içmiş. Özledim falan dedi telefonumu istedi ayriyken kimlerle konuşmuşum diye. Bakti bana yazanlari gördü neyse su saate kadar yanımda uyudu çocuk gibi masumdu. Ona çorba yaptım pamuklara sardim resmen bana sarıldı öptü kokladi. Yarım saat önce ben gidiyim artık dedi tekirdagdayim ben o istanbul da. Giderken bana dediki geleceğe dönük ilişki istemiyorum. Orda kendimi kaybettim. Neden geldin o zaman neden beni dagittin gene dedim özür dilerim ozlemistim dedi. Gitme dedim gitti ben çok kotuyum suan kendimde değilim. Ölmek istiyorum. Zaten zor toparlanmistim. Şimdi napicam nefes alamıyorum

Bunu gibi bir şey yaşıyorum şu anda ama o henüz özledim diye aramadı.
Aradığında böyle hemen atlanmaması gerektiğini biliyorum. Bu genel bir tavsiye olsun.
Duruma gelince; kendini kötü hissetme. Adam kapıya dayanmış. Bunu yine deneyecek. Umarım mesaj küfür arama vs yapmadın. Yapma ki 2. Kere bunu denesin ki deneyecek. Hah sabır devreye giriyor bekle ve 2.kez olduğu gün onun egosunu patlat. Hepsi bu. Sa-bır. Sus ve bekle.

Back
X