• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin nolur çok kotuyum..

Onun suçu yok ki..
Suç sende istediği zaman gelip gitmesine izin verdiğin için!

Bu hemcinslerim de bi odun uğruna ölmeye ne meraklı Yarabbim yaa. İki laftan biri ölmek istiyorum. He anan da seni öküzün biri için ölesin diye doğurdu dimi
Haklısın ama herkesin derdi kendine ağır ışte gene de Rabbim başka dert vermesin

Seven insan gurur yapmaz evine de alir, pisman oldu sanmis, gitmez sanmis gorusmus, bunda yadirganacak birsey yok.
Ama bu saatten sonra tekrar tekrar gorusurseniz hata yapmis, kendinizi uzmus olursunuz, bu adam sizi gozden cikarmis, her bosluga dustugunde sizi yeniden arayacak ama sonuc degismeyecek.
Koruyun kendinizi, izin vermeyin.

Seven insan gurur yapmaz evine de alir, pisman oldu sanmis, gitmez sanmis gorusmus, bunda yadirganacak birsey yok.
Ama bu saatten sonra tekrar tekrar gorusurseniz hata yapmis, kendinizi uzmus olursunuz, bu adam sizi gozden cikarmis, her bosluga dustugunde sizi yeniden arayacak ama sonuc degismeyecek.
Koruyun kendinizi, izin vermeyin.
Ben 1 kere daha gelmesini çok istiyorum dün yapamadigim şeyi yapmak için o kapıyı suratına çarpmak o kadar çok istiyorum ki kin doluyum

Back
X