Yardım edin noluur

Kendini öldürmek isteyecek kadar ne var ben mi anlamadım acaba?Lütfen psikoloğa gidin,ciddiyim.

Konu şu. Beni iş anlamında motive eden kimse kalmadı. Zaten laf söylencek bişede kalmadı akrabamın yeri. Ben dışardan gelen laflarıda takıyorum. Mesela mahalle de benim çalıştığım yer 2 tane dükkan var. Mesela kadınla tartıştığım zaman onlarla gider muhabbet ederdim onlar bana şakada yapsa alınmazdım.Ama şimdi onlarla da kötü olmaktan korkuyorum. Haftanın 6 günü evden çok işteyim insanın hayatı burda geçiyor zaten.

Bilmiyorum. Bende ya hep ya hiç, böyle olmasın diye senelerdir başka yerlerde çalışamadım. Üzgünüm ama ben yeterince güçlü değilim.

Bilmiyorum. Bende ya hep ya hiç, böyle olmasın diye senelerdir başka yerlerde çalışamadım. Üzgünüm ama ben yeterince güçlü değilim.
Olun o zaman.Bu kadar kırılgan,güçsüz olmak iyi değil.Hele daha olmamış şeyleri olacakmış gibi düşünmekte normal değil.Daha olmamış siz hemen kendinizi öldürmekten bahsediyorsunuz.Terapi görün.İhtiyacınız var.

Tek başıma nasıl güçlü olabilirim peki böle bi durumda. Ben çünkü sert cevaplar veriyorum. Bu da bi işyeri için uygun olmaz.

6 yıl diyorsun. Hiç bişey öğrenmemiş olamazsın. Bütün teknik taktik hepsini kapmışsındır. Herkesin ağzının payını verirsin merak etme

Anam böyle tipler nasıl çalışıyor anlamadım.benimde çalıştığım yerde ilk basladigimda bir bayan vardı bir cinnet geçirdim kadına bir gün kadın süt dökmüş kediye döndü.niye kendinize güveniyorsunuz iş neyse öğrenip kendinizi geliştirin biraz sosyal olun konusun şakalaşin

Çalıştığım yer akrabamın yeri zaten dışardan birinin değil. Ben hiç başkasının yanında çalışmadım. Yapabileceğimi de düşünmüyorum. Sırf bu özgüvensizlikten dolayı.
Bildiğim herşeyi ondan öğrendim diyorsunuz, demek ki iş anlamında sandığınız kadar zayıf değilsiniz. Öyle de güzel yaparsınız ki siz bile şaşıp kalırsınız. Ne öyle ölmek falan, işiniz gücünüz var, en önemlisi hayata tutunmuşsunuz, eliniz ayağınız tutuyor. Özgüven konusunda isterseniz destek alın. Bir çoğumuz iş hayatında çok zor zamanlar geçirdik, kendinize inanın, neler basarabildiginize şaşıracaksınız

Bana bi laf edilince ben bileniyorum işte.Takıntılı bi insanım. Herkesten kötülük bekliuorum.Ozaman herkesle tartışırım.Ama bu şekilde hayatımı zaten devam ettiremem. Herkesle tartışmam da benim imajım için kötü olur.

Tek başıma nasıl güçlü olabilirim peki böle bi durumda. Ben çünkü sert cevaplar veriyorum. Bu da bi işyeri için uygun olmaz.
Hem sert cevaplar veriyorum hem kimseyle tartışamam diyorsunuz.Haklı olduğunuz bir konuda ben asla vazgeçmem.Bunun neresi kötü?Laf edince bileneceğinize saygı çerçevesi içinde cevabınızı verin.Herkesten kötülük beklemek takıntılı bir davranış.Hiç arkadaşınız yok mu iş yerinde?

Stockholm sendromunun filmi de var.İzleyin isterseniz.

Konu sahibi ben açıkçası kendinizi niye öldürmek istediğinizi anlamadım.Size mobing yapan kadın da işten ayrılmış.O iş yerini sevmiyorsanız ayrılın başka iş arayın.

Sadece ben varım şuan çalışan. Çevrede de yaşları hep büyük olanlar var.Şöyle izah edeyim. İlk girdiğimde çevre esnaftan toy olduğum için üzerime gelen şakalaşan dalga geçen çoktu ve istemediğim halde yapıyolardı. Cevap vermesemde üzerime geldiler. Bilerek kasıtlı şekilde.Bu bende psikolojik bi travma yarattı. Ben o zamanlar kollarım titreye titreye hergün sinir krizi geçire geçire çalıştım. Sonra bu kadın gelince o hareketleri boşladılar. Daha saygılı mesafeli davrandılar. Mesela bigün bana bişey söylediler tam hatırlamıyorum. Ben yanlarından gittikten sonra dükkanı arayıp beni sormuşlar iyi görünmüyodu bişemi oldu falan diye sinsilik yapmak için böle takıntılı tipler var. Şimdi gittiği için kadın yarın öbür gün gene mi aynı olurlar diye psikolojim bozuluyor.

Sert cevap kısmı şöyle. Cevap vermediğim sustuğum zaman üzerime daha çok geliniuodu. Artık tak edince bişeyler sert cevaplar veriyodum. İşte arkamdan normal değil psikolojisi bozuk diye konuşuluyodu. Buda işyerinde benim için sıkıntı oluyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…