Yardım edin noluur

Sizin ortanız yok.Ya hiç cevap vermiyor susuyorsunuz ya da sert cevaplar veriyorsunuz.İnsanlara nasıl davranacağınızı bilemiyorsunuz.Terapi alma imkanınız var mı?

Bencede yılların travması belki başka bi hastalığım bile çıkmış olabilir
Buradan daha farklı bir cevap alamazsınız.Biz sizin travmalarınızı bilemeyiz ama anlattığınız şeylerden biraz farklı olduğunuzu anlayabiliyorum.
İntihar düşüncesi,insanlara nasıl davranacağını bilememe,takıntılı davranışlar,size mobing gösteren birine bağlanma..

Ben tek başıma güçlü duramıyorum arkadaşlar iş yerinde ve başımda güçlü biri varken onla çalışmayana alışkınım. Şimdi tek kaldım ve gelip dalgavari hareketler yapmaya başladılar bile. Cevap verince işyeriyle kavga ediyorum. Ve bu hep böle olucak nerde çalışırsam çalışayım

Sizin ortanız yok.Ya hiç cevap vermiyor susuyorsunuz ya da sert cevaplar veriyorsunuz.İnsanlara nasıl davranacağınızı bilemiyorsunuz.Terapi alma imkanınız var mı?
Aynen öle sanırım insan ilişkilerim zayıf. Kendime güvenemiyorum. Hatta bunu düzeltmek için işyerine yeni eleman alınmasını gerektiğini söylemeyi düşünüyorum. 1 hafta oldu kadın çıkalı ve psikolojim alt üst oldu

İşime kafamı vermek istiyorum ama yapamıyorum eskiden becerdiğim işi bile yapamıyorum performansım düştü.Yaşlarıda benden büyük olunca bişe desem saygısızlık oluyor.Bu kişiler eskidende bilerek beni sinirlendirmeye çalışıp sinirlendiğimi görünce gülerek dalga geçiyolardı. Psikolojim iyice bozuldu. İşyeri sahibiyle de makara kukara yapıuolar. Adama ne deseler adam gülüp geçiyor bi ciddiyeti olmadığı için banada böle davranıyorlar.

Kısacası kendi bozuk psikolojilerini ve egolarını benim üstümde tatmin ediyolar. Karşılık versem onlar gibi bilenip daha çok uğraşıyolar. İnanın sinirden elim kolum titriyo işyerinde. İşi falan düşünmeyi geç yemek yemiyorum, dışarı çıkmıyorum, elime para geçse parayla bile bişe yapmak istemiyorum. Arkamda duracak beni savunacak kimsem yok. Özgüvenim yerle bir olmaya başladı.

Ya bence takılma yani olacakları önceden tahmin edemezsin kafanda kurmasan daha rahat ise dersin kendini kimse sana takılmaz merak etme üzme tatlı canını

Saçmalama lütfen.hemen bir uzmana git destek al,hemen!

Böyle bir şey için ne diye kendini öldürmeyi düşünüyorsun. Madem senden haz etmiyolar mecbur kalmadıkça kimseyle muhattap olmamaya çalış zaten iş yerindeki arkadaşıkların çoğu menfaat üzerinedir.

Dükkanlar karşılıklı mahalle arası. Sürekli şişşt pişşt diye seslenmeler laf söylemek için sırf dalga geçmek için beni çağırıyolar. Gitmezsem kendileri geliuo yada iş sahibine dedikodumu yapıyolar. İşte neyi var falan çok düşünüyomuş gibi. Zaten gözleri hep üstümde

Bu ne böyle ne hakla dalga geçiyorlarmış. Acilen dişini göstermen lazım yoksa çok ezilirsin canım pısırık davranma benim bir adım var şştt ne demekmiş diye sesini çıkar.

Bu ne böyle ne hakla dalga geçiyorlarmış. Acilen dişini göstermen lazım yoksa çok ezilirsin canım pısırık davranma benim bir adım var şştt ne demekmiş diye sesini çıkar.
Abla o olmasa başka şeyle yani. İşyeri sahibine de öle bağırıyorlar dalga geçiyolar işte x abii napıyosun böle bağıra bağıra mahalle karısı gibi laf sokmalar dalge geçmeler var.

Abla o olmasa başka şeyle yani. İşyeri sahibine de öle bağırıyorlar dalga geçiyolar işte x abii napıyosun böle bağıra bağıra mahalle karısı gibi laf sokmalar dalge geçmeler var.
Bu nasıl ciddiyetsiz bir iş yeri canım çok mecbur değilsen çık ordan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…