- 21 Şubat 2023
- 57
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi blackwoman_
Arkadaşlar şuan çok kötüyüm. Kendimi öldürecek gibi hissediyorum. Sebebi şu çalıştığım işyerinde her türlü mobingi görmüş zamanında acılar çekmiş biriyim. Ama o mobingi bana yaşatan kadın bugün işten ayrıldı. Mutlu olmam gerekiyor değilmi ? Ama değilim aksine çok kötüyüm. Sebebi de şu; o kadın hayatımda gördüğüm en güçlü, hırslı, tuttuğunu koparan yerine göre sinsi kadındı, işindede çok iyiydi. Hatta müşterilerle iletişimi ve ikna becerisi bizden daha kuvvetliydi. Hal böyle olurken ne müşteri nede çevredeki diğer çalışanlar olsun ona bişe demeden önce 2 kere düşünürdü. Ve ona bişe demeye şaka bile yapmaya çekinirlerdi ama çok severlerdi. Kendisi ben gençken işe girdi bildiğim herşeyi ondan öğrendim diyebilirim. Ve şimdi gidince bocaladım sebebi şu. İşyernde yanlız kaldım. Çevredeki insanlar ben toyum diye biliyosunuz herkes herkese üstünlük kurma peşinde. Çekemeyenler olsun vsvs. Benim iletişim kurma şeklim onun gibi değil. Ve tek kaldığım için insanlar bikaç gün sonra sıkıntıdan benle uğraşıcaklar işte laf dalaşı vs. bu eninde sonunda olcak çünkü çok sıkıcı biyerde çalışoyorum. Ve bunlar aklıma geldikçe işimi bile yapamıyorum. Benim hemcinsim bi arkadaşım bile yok. Sebebi çok kırılgan ve alıngan olmam. Gerçekten kaç gündür kendimi öldürmek istiyorum sırf bu yüzden. Başka yerde çalışsamda bunlar başıma gelcek biliyorum. Nolur yardımcı olun benden büyük tecrübeli güçlü ablalarım. Bana bi çare gösterin..