Yardım edin 🥺

melikegnrden

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2022
18
5
1
30
erkek arkadaşımla adetimin üçüncü günü sadece öpüstük ama pantolonunda bozuk para büyüklüğünde ıslaklık vardı sordum sana bir şey mi oldu diye Yok dedi ama korktum giyiniktik bende ped bile vardı böyle herhangi bir hamilelik oluşmaz değil mi üstüne ben sadece öpüsmeyle bu duruma geldi diye çocuk soğudum ayrıldım da.bugun yarın adet olmam gerekiyo adaçayı içtim gögüsümdeki hassasiyet de geçti sizce gidip test vermeli miyim psikolojik mi yapıyorum.Biliyorum burada herkes evlat sahibi olmak istiyo boş konularla kimseyi yormak istemem anan yardımınıza ihtiyacım var

Ne okudum ben ya? Bu nedir?? Fake ol luutfen

Ne okudum ben ya? Bu nedir?? Fake ol luutfen
Özür dilerim keşke fake olsam cidden çok isterdim psikolojik olarak kötü etkilendim anlayışınıza sığınıyorum tekrar tekrar özür dilerim burda herkes güzel bi amaç için yardımlaşmaya çalışıyo biliyorum ama zor durumda olmasam rahatsız etmezdim

Aklıma rahmetli Barış Manço'nun filmi geldi. Kız elinde bebekle çıkıp geliyor Barış abi de iyide biz sadece öpüşmüştük diyor
Konuya gelince yavrum annem sen kaç yaşındasın. Yapman böyle şeyler be yavrum öpüşme ile de hamile kalabilirsin tabi ki. Al bak oğlanı da şutlamışsın. Ne yapacak o bebe babasız

Biraz biseyler oku ya.

Karnimdaki bebeme öpüşürken hamile kalmistim çok üzgünüm sizin adınıza %90 vardır hamilelik

Ablacım gerek var mıydı böyle bi yoruma düşüncelerim dalga konusu olabilir ama cidden kötüydüm diye yardım istedim sizden yine de teşekkür ederim

Karnimdaki bebeme öpüşürken hamile kalmistim çok üzgünüm sizin adınıza %90 vardır hamilelik
Rabbim hayırlısıyla evladınızı kucaga almayı Nasip etsin ben sadece çok çaresiz kaldım benim tarafımdan ironisi yapılacak bi konu bile değil üZgünüm cahilliğime verin

Rabbim hayırlısıyla evladınızı kucaga almayı Nasip etsin ben sadece çok çaresiz kaldım benim tarafımdan ironisi yapılacak bi konu bile değil üZgünüm cahilliğime verin
Çocuk nasıl yapılır bilmiyorsan karşı cinsten uzak dur büyüyüp öğrenince kaldığın yerden devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…