• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin :( Sigara içmek var... yemek var... Ne yapacağım :(

İşte bu sorunun cevabı arıyorum bırakmakta değil azaltma yeter :KK43:

Bazilari diyo sigarayi biraktirmadan evlenmeyin. Sonra hic birakmaz filan. Sigara oyle biseyki kendisi istemesi lazim bu yetmiyor mu sadece istemek acaba? Biraksada anlik oluyor sonra iciyorlar gene. Ben sigara icmedigim icin bilemiyorum. Sen nasil biraktin? Insan isteyince birakabiliyor mu gercekten?

Bazilari diyo sigarayi biraktirmadan evlenmeyin. Sonra hic birakmaz filan. Sigara oyle biseyki kendisi istemesi lazim bu yetmiyor mu sadece istemek acaba? Biraksada anlik oluyor sonra iciyorlar gene. Ben sigara icmedigim icin bilemiyorum. Sen nasil biraktin? Insan isteyince birakabiliyor mu gercekten?
Gerçekten cok istemek gerekli çünkü alışkanlığı geçmiyor o kahve yanında insanı mutlu eden bi şey yada stres anında rahatlatıcı hissettiğin yani tamamen bırakılması cok zor... Ama günde 2 tane de o ihtiyaca yetiyor sonrası işte sacmalamak

Benim erkek arkadaşımda günde 2 paket içiyor. Bırakamıyor değil bırakmak istemiyorlar. Kaç kişiyi tanıyorum öyle bırakan. Bebeğe de zararı var. Sizde pasif içici oluyorsunuz. Çok pis kokuyor ya. Of yine bunalıma girdim. Nasıl bıraktırcam ben bu aşama sigarayı. İşini bahane ediyor. Stresliymis.. :KK34:

Aynen öyle sabah uyanınca başlayıp gece geç saatlere kadar kahve ve cay ile sürekli bi küçük fincan t kahvesiyle en az 4 tane :KK43:

Konus peki ciddi ciddi uzulerek nolurr icme bu kadar fazla diye :cry:

Benim erkek arkadaşımda günde 2 paket içiyor. Bırakamıyor değil bırakmak istemiyorlar. Kaç kişiyi tanıyorum öyle bırakan. Bebeğe de zararı var. Sizde pasif içici oluyorsunuz. Çok pis kokuyor ya. Of yine bunalıma girdim. Nasıl bıraktırcam ben bu aşama sigarayı. İşini bahane ediyor. Stresliymis.. :KK34:
bunu bildiğim için diyorum ya azaltsa yeter..
Çünkü bırakmak zor ve buyuk bir karar kimse kimseden isteyemez söyleyim...

Konus peki ciddi ciddi uzulerek nolurr icme bu kadar fazla diye :cry:
Defalarca konuştum... Bu akşam bir sürü kavga ettim artık dedim ille bişey mi olması gerekiyor bak öksürmekten uyuyamıyorsun KOAH hastaları gibi kendine astım ilaçları yazmaya basla dedim surat asıyorum uzatacamda bu defa... Hep tamam der konuyu kapatırdı kapanmayacam her öksürdüğünde laf sokacam... Diyorum şu reklamlardaki gibi oğlumuz hadi baba diyecek sana sen kalacaksın öyle diyorum hep :KK43: uzatacam ama bu defa napayım ya :KK43:

Defalarca konuştum... Bu akşam bir sürü kavga ettim artık dedim ille bişey mi olması gerekiyor bak öksürmekten uyuyamıyorsun KOAH hastaları gibi kendine astım ilaçları yazmaya basla dedim surat asıyorum uzatacamda bu defa... Hep tamam der konuyu kapatırdı kapanmayacam her öksürdüğünde laf sokacam... Diyorum şu reklamlardaki gibi oğlumuz hadi baba diyecek sana sen kalacaksın öyle diyorum hep :KK43: uzatacam ama bu defa napayım ya :KK43:

Ne guzel konusmussunuz. Dediklerini bize soyleseler biz hemen birakiriz bu erkekleri anlamiyorum. Gercekten bi doktora filanmi danissan napilir bilmiyorum hic inşallah birakir. Kucucuk bi sigara ne kadar dert oluyor kim cikardi bu sigarayi sigaradan nefret ettim

Ne guzel konusmussunuz. Dediklerini bize soyleseler biz hemen birakiriz bu erkekleri anlamiyorum. Gercekten bi doktora filanmi danissan napilir bilmiyorum hic inşallah birakir. Kucucuk bi sigara ne kadar dert oluyor kim cikardi bu sigarayi sigaradan nefret ettim
Adamın kendisi doktor :( vallaha uzatacam öksürdükçe gözüne bakacam of ya of boğazı rahatlasın diye ıhlamur yapıyorum onu bile sigarayla içiyor

Bu adam hEp mi böyleydi? Sonradan mi abartı bu sigara işini? Acaba sıkıntısi mi var... ay bende öyle çok yedim ki bir sigara yakıp tutturesim geldi.:KK14:

Bu adam hEp mi böyleydi? Sonradan mi abartı bu sigara işini? Acaba sıkıntısi mi var... ay bende öyle çok yedim ki bir sigara yakıp tutturesim geldi.:KK14:
Genelde cok içiyordu ama bir yıldır iyice abarttı sporu da bıraktı... Tamam stresliyiz ama Allah korusun sağlığımız sıhatimiz yerinde tek stresimiz her genc çift gibi gelecek için yatırım yapmak... Elimizden geleni yapıyoruz yani özel bir durum yok ama herşey eşim için stres sebebi

Esinle babami konusturmak gerek. Sali gunu akciger kanseri ameliyati oldu (40 yillik sigara gecmisi var) dun ziyaretine gittim ilk kez o halde gordum sadece sigarayi sordum. Oksijen maskesinin altindan caninin acisiyla "ben bu aciyi bilseydim bana dunyalari verseler birak sigara icmeyi,icenin yanindan gecmezdim"dedi.

Esinle babami konusturmak gerek. Sali gunu akciger kanseri ameliyati oldu (40 yillik sigara gecmisi var) dun ziyaretine gittim ilk kez o halde gordum sadece sigarayi sordum. Oksijen maskesinin altindan caninin acisiyla "ben bu aciyi bilseydim bana dunyalari verseler birak sigara icmeyi,icenin yanindan gecmezdim"dedi.
Ahh ahh allah acil şifalar versin... Kendisi dr görüyor akciğer ca ları hepsi Benzer pişmanlıklar için de :( keşke topikten haberi olsa da okursam... Geçen ablasıyla bi kaç defa dedik bişey cıkacak şöyle böyle.. Cevap olarak bir şeyi kırk defa dersen olurmuş hasta edeceksiniz beni diye diye :( yani Allah korusun bişey. Cıkmaz suçlusu biziz sigara değil :(

Ahh ahh allah acil şifalar versin... Kendisi dr görüyor akciğer ca ları hepsi Benzer pişmanlıklar için de :KK43: keşke topikten haberi olsa da okursam... Geçen ablasıyla bi kaç defa dedik bişey cıkacak şöyle böyle.. Cevap olarak bir şeyi kırk defa dersen olurmuş hasta edeceksiniz beni diye diye :KK43: yani Allah korusun bişey. Cıkmaz suçlusu biziz sigara değil :KK43:
Allah gostermesin kimseye. Insallah oyle bi sey olur ki bi anda birakir. Yokssa zor gibi

İnşallah... Tek umudum bebeğin doğması
Canim benim esimde iciyo. Hamileligim cok skintili gecti sigaradan cok tiksindim esime ya sigarayi birak yada bana yaklasmaa dedim.9 ay ayri yattik. Bebek dogdu hic bi etkisi olmadi yine birakmadi. Onceden evin icinde icerdi bebek dogunca balkonda icmeye basladi tek fark bu oldu

Back
X