• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin :( Sigara içmek var... yemek var... Ne yapacağım :(

Sigarayı azaltmak bırakmaktan daha zor bir fiil öncelikle bunu söyleyeyim. Bırakmasın azaltsın diyorsunuz ama asıl işkenceyi o zaman çeker.
Ben de kullanıyorum maalesef ve azaltınca tek düşüncem bir sonraki sigara oluyor. Bıraktığım zamanlar oldu 2 ay kadar aptalluğımdan tekrar başladım.
Bırakırken bir video vardı sigarayı bırakmak diye Allen Carr ın videosu onu izlemiştim sigara içmek için ürettiğimiz bahanelerin saçmalıklarını tek tek anlatmıştı.
Daha önce de sigara bırakma deneyimlerim oldu ama hiçbiri bu videoyu izledikten sonraki kadar kolay olmamıştı. Ben de salı öğleden sonra bırakmayı planlıyorum. Hamilelik istediğimden dolayı.
Sen ne kadar uğraşsan da eşin kendisi istemedikten sonra çok zor :KK43: hasta olursun kanser olursun kendine zarar veriyorsun lafları sigara içen insanı strese sokup bir sigara daha yaktırmaktan başka işe yaramıyor maalesef.
Eşine söylediğim videoyu izlet derim sakin bir gününde

Sigarayı azaltmak bırakmaktan daha zor bir fiil öncelikle bunu söyleyeyim. Bırakmasın azaltsın diyorsunuz ama asıl işkenceyi o zaman çeker.
Ben de kullanıyorum maalesef ve azaltınca tek düşüncem bir sonraki sigara oluyor. Bıraktığım zamanlar oldu 2 ay kadar aptalluğımdan tekrar başladım.
Bırakırken bir video vardı sigarayı bırakmak diye Allen Carr ın videosu onu izlemiştim sigara içmek için ürettiğimiz bahanelerin saçmalıklarını tek tek anlatmıştı.
Daha önce de sigara bırakma deneyimlerim oldu ama hiçbiri bu videoyu izledikten sonraki kadar kolay olmamıştı. Ben de salı öğleden sonra bırakmayı planlıyorum. Hamilelik istediğimden dolayı.
Sen ne kadar uğraşsan da eşin kendisi istemedikten sonra çok zor :KK43: hasta olursun kanser olursun kendine zarar veriyorsun lafları sigara içen insanı strese sokup bir sigara daha yaktırmaktan başka işe yaramıyor maalesef.
Eşine söylediğim videoyu izlet derim sakin bir gününde

Cok teşekkürlrr canım izleteceğim

Yaklaşık iki yıllık evliyim bebek bekliyoruz... Ben hamilelik hazırlığında bıraktım sigarayı... Hala canım istiyor biliyorum yani nasıl bişey.. Bırakmasını istemiyorum sadece günde 2,5_3 paket içmesin en fazla 15 tane içsin istiyorum... Kavgalar ediyorum konuşuyorum yok sabah gözünü açmadan sigara akşam uyumadan sigara... Ne cinsellik kaldı zaten gebelikten ne bişey... Bir grip olsa bir ay öksürüyor laf da ettirmiyor dr herşeye bi cevap veriyor..daha hayatın başındayız çok üzülüyorum :KK43: ne yapacağım bilmiyorum... bugun iyice kavga edeceğim.. Bi duası yada bi çay felan yok mu tiksinse ya.. Hep bi bahane önce cocuk olsun sonra cocuk doğsun yok şu stres geçsin... E insan hayatında stres mi biter :KK43: ağlayacam artık bi çözüm bulalım ya napayım ne edeyim... Eşim gözümün önünde sanki intihar ediyor isteye isteye :KK43: :KK43:
Eşim 15 aydır bıraktı. Biz Ankara da yaşıyoruz. Burada ismini tam hatırlamadığım bir yerde 1 saatlik tedaviyle bıraktı. Tabi biraz zorlandı ama istekliydi bıraktı. Annem de devlet hastanesi sigarayı bırakma ünitesinin ilacıyla bıraktı. Annem 40 senedir içiyordu. 6- 7 aydır da annem bıraktı. İsterse bu yollarla bırakabilir.

Birakmazda azaltmazda. Benim esimde evlenelim birakcam cocuk yapmadan birakcam cocuk oldu simdi balkonda camda iciyo yine. Asik adam asik

Canım bana da konun vesile oldu ve bırakmaya karar verdim az önce çocuk gibi bahane bulup ertelemenin anlamı yok dedim.
Bir daha da tekrar ağzıma sürmek gibi bir aptallık yapmayacağım inşallah :KK9:
Darısı eşine inşallah
Tebrik ederim canım hadi bakalım :) inşallah :)

Yaklaşık iki yıllık evliyim bebek bekliyoruz... Ben hamilelik hazırlığında bıraktım sigarayı... Hala canım istiyor biliyorum yani nasıl bişey.. Bırakmasını istemiyorum sadece günde 2,5_3 paket içmesin en fazla 15 tane içsin istiyorum... Kavgalar ediyorum konuşuyorum yok sabah gözünü açmadan sigara akşam uyumadan sigara... Ne cinsellik kaldı zaten gebelikten ne bişey... Bir grip olsa bir ay öksürüyor laf da ettirmiyor dr herşeye bi cevap veriyor..daha hayatın başındayız çok üzülüyorum :KK43: ne yapacağım bilmiyorum... bugun iyice kavga edeceğim.. Bi duası yada bi çay felan yok mu tiksinse ya.. Hep bi bahane önce cocuk olsun sonra cocuk doğsun yok şu stres geçsin... E insan hayatında stres mi biter :KK43: ağlayacam artık bi çözüm bulalım ya napayım ne edeyim... Eşim gözümün önünde sanki intihar ediyor isteye isteye :KK43: :KK43:

Cocuk dogunca sevdirmeyin. Zarali nasil kiyarsin deyin. Daha az icer ;)

Canım bana da konun vesile oldu ve bırakmaya karar verdim az önce çocuk gibi bahane bulup ertelemenin anlamı yok dedim.
Bir daha da tekrar ağzıma sürmek gibi bir aptallık yapmayacağım inşallah :KK9:
Darısı eşine inşallah

Böyle ani karar verilince birakiliyormus diye duymustum. Tebrikler ;) :)

Ben de 15 yıl sigara içtikten sonra elektronik sigaraya başladım.. ilk bir hafta hiç içmedim kendim de inanamadım. Şİmdi ara ara içiyorum yine sigarayı. ders çalışıyorum illa bırakıcam diye de başlamadım. ama bu e sigarayı gerçekten kullanmayı istemek gerekiyor biraz uğraştırıcı.

Eşim benim burnumdan getirdi laf soka soka ailesinin yanına da başbaşaylen anne olacan şöyle böyle diye gebe kalmadan 1 yıl önce bıraktım :KK43: doğsun hemen başlayacam eğer bide azaltmazsa kendi bilir... Bende iki paket içiyordum
Arkadaşım napıyorsunuz siz ya adam 2 3 paket sen 2 paket nasıl içiyorsunuz bu kadar sigara :KK57::KK12:
Bi önerim var spora yazılsın hafif vucut yapmak ister belki normalde de istiyorsa tabi ozaman bırakan çok oluyor sigarayı alkollü

eşim elektronıge başladı. sigara içilen ortama bıle gırsın istemıyorum
eve gelınce leş gibi kokuyor üstü başı.

hem günde 2-3 paket insan işi mi yaa

sadece azaltsın istiyorum zaten baska bişe istemiyorum... Bende kullanıyordum gebelikten dolayı bıraktım ama sonra keyif için içerim bırakmam canın istiyor cunku anlıyorum onu ama dediğim gibi yemesin... Günde yarım paket felan içsin istiyorum sadece ama böyle intihardan farksıZ
Tamamda çocuğunuz olucak resmen oda içicek sizinle aferin sizde için siz anlamıyorsunuz ama o pis şey üstünüze nasıl siniyor yazık bebeğinize üzüldüm gerçekten.
Ben sokakta sigara içenlerden kaçarken bebeğinizi öpüceksiniz seviceksiniz :KK12: şu çocuğu varken sigara içenleri çok bencil buluyorum kusura bakmayın genel konuşuyorum

Bir dönem denemiş bırakmış bir ay sonra tekrar başlamış... Bebek düşünüpte olmayınca tekrar ona başvurdu işe yaramadığı gibi biliyorsunuz bu ilaç bir antidepresan cok kötü yan etkileri oldu bi işe yaramadı yani.. Ya bırakma işi farklı ve zor onun kafada olması lazım ama eşim hiç istemiyo acık açık söylüyo.. Diyorum ya azaltsa yeter diye :KK43:

eşim de istemiyodu bırakmak ama kavga gürültü derken baktı benden rahat yok aldık 3 ay kullandı
eylülden beri içmiyor artık
tabi geri de başlayabilir ama umarım öyle bi hata yapmaz
ilaç eşimde sadece mide bulantısı yaptı

Canım sen şimdi hamile olduğun için çok hassassın. Lütfen bu sigara meselesini bu kadar abartma. Sen bırakmışsın bak ne güzel, zaten önemli olan da bu. Eşine keçiboynuzu özü içir. Ciğerleri temizler, öksürüğü keser. Yeşilçay içsin günde en fazla 3 fincan, vücudu arındırır. Yoğurt falan bol bol yesin. Madem bırakamıyor, önlem alın. Kavga etmekle olmaz bu işler. Senin ve cocuğun yanında da içmesin. Kendi haline bırak. İnan, üzerine gitmekle daha çok tahrik edersin

Ah be canım... Seni en iyi ben anlarım.

Günde iki paket rahat içiyor. Torpido, evde bir çekmece sigara dolu:(

Evlenirken söz verdi, bırakamadı bir de beni kandırmış hıyarto:))) sonra çocuk olsun doğsun vs derken ikinciye hamileyim bizimki aynı tas aynı hamam..
O da stresli bir dönem geçiriyor senin hamileliğin ile..
Evde içmesin yanında içmesin ğstünü değiştirsin, bunlarla yetinmeye çalış. Bir de yanımda içme kokusunu duymayayım canım çekiyor falan de. Hani on düşünmeni umursamıyor ama hamilesin ya senin canınının çekmesini umursar belki de...

Çok zor... O istemeden, yapılacaklar listesinde ilk sıraya koymadan olmuyor. Hipnoz, akupunktur, tedavi, ilaçlar... Ama önce istemek lazım..

eşim de istemiyodu bırakmak ama kavga gürültü derken baktı benden rahat yok aldık 3 ay kullandı
eylülden beri içmiyor artık
tabi geri de başlayabilir ama umarım öyle bi hata yapmaz
ilaç eşimde sadece mide bulantısı yaptı

Benim eşim de ilaçla bırakmıştı korkudan ilacı bıraktı:( bu ilaç bana sigarayı bıraktıracak diye:((

Karismayin kardesim sigara baska birinin istegyle biraktirilirsa sizden uzaklasir.garip bir bagimlilik azaltmasini guzel guzel.soyleyin ikna herzaman ise yarar kavga neymis bi banami cekici geliyor.sigara icenler ya:KK53: nikotin sakizi.deneyebilir o.istegi kesinlikle.kesiyor ama iste sakiz cigmek istemeyebilir o ayri

Ben de 15 yıl sigara içtikten sonra elektronik sigaraya başladım.. ilk bir hafta hiç içmedim kendim de inanamadım. Şİmdi ara ara içiyorum yine sigarayı. ders çalışıyorum illa bırakıcam diye de başlamadım. ama bu e sigarayı gerçekten kullanmayı istemek gerekiyor biraz uğraştırıcı.
eşim bi dönem kullanmıs hatta onuda abartmıs fazlasıyla.. sonra daha zararlı olunca bırakmıs onuda

Back
X