yardim edin.soguk alginligi geciriyorum.3aylik bebegime gecer mi?(((

mehin23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
157
22
33
Azerbaycan
kizlar fena halde usutdum.cok korkuyorum bebegime gecerse diye.10gun oncesinden bogazim agriyordu.o gunden itibaren bebegim ara sira oksuruyor.bogazina tukurukmu kaciyor yoksa hasta mi oldu bilmiyorum.nesesi yerinde ama..evde maskeyle dolasiyorum.emziriyorum bebegimi.ilac ice bilirmiyim?ne yapmaliyim bilmiyorum

Bebekler arasıra öksürürler,aksırırlar normaldir.Süt bebeği korur ama yine de önlem alın, elinizi bol bol yıkayın, burnunuzu sildikten sonra da mutlaka yıkayın, maske mantıklı, çocuğunuz her uyuduğunda siz de uyuyun,dinlenmek çok önemli, ilaç kullanamasanız da sıcak içecekler; zencefilli zerdaçelli tüketin. Ayrıca antibiyotik niyetine soğan sarımsak yiyebilirsiniz.

bende Bi süre önce senin gibiydim ve bebeğime bulaştırdım maalesef. Sık sık emzmr bebeğini daha çabuk atlatıyor. Öksürük başka sebeptende olabilir. Hırıltısı olursa telaşlan. Sende zencefilli bal ye. Bir de bir soğanı ikiye bol iki bardak suda haşla iç onu iyi geliyor. Bi de bol bol terle. Emzirme dışında bakabilecek biri varsa o baksın sen dinlen geçmiş olsun

Back
X