- Konu Sahibi papatyaozge
-
Bnim eşimde bna dediki bnden sana izin ne istersen cvp ver ama bna değil onlara söylee ve bn eşimi çok bunalttım bnu kabul ediyorum çünkü sayısız hakszliğa uğradim sizin görümcenizde büyük terbiyesîzlik etmiş düşmez kalkmaz bi Allahbence eşinize içinizi döküceğinize neye kırıldıysanız kime kızdıysanız hemen tepkinizi belli etmek.
gerek şakayla karışık gerekse ciddi ciddi.
eşin belli bi zaman sonra sıkılıcak bunalıcak çünkü.
benim eşim bi gün bana dediki, bana bişey anlatma ne derdin varsa onlara söyle, bana anlatırsan aramız bozulur haberin olsun dedi.
bi karar aldık.artık içime atmıcam direk kime neye kızdıysam çirkeflik yapmadan güzelce söylicem.
benim kaynanamda sorunum yok çok şükür ama görümcem mesela bi gün benim hastalığımla dalga geçmişti.
niye söylemedin evlenirken seni almayız diyemi korktun demişti.
nasıl canım yandı anlatamam.içime attım salak gibi.ama bitti içime atmak.güzel bi dille kibarca uyarıcam.benimle konuşurken sözlerinize biraz dikkat edin diye.
sakın içine atma ve eşine şikayet etme.sonuçta onun ailesi.haksızda olsalar zoruna gider senin şikayetlerin..
Öncelikle tşk ederim emrk verip çok uzunca yazmışsın Allah razı olsun.söylediklerin inan içimi ferahlattı çok haklisin bir an düşündümde ben böyle yapsam şok olur kndini değersiz hisseder ama sunuda söylemeden edemicem onun içi kalbi kötü bugün olmasa yarın yarın değilse öbürgün aynısını yine yapıcak zaten oldukça mesafeliyim en iyisi iyice mesafeyi uzatiyimm. Bazen keske Allah bni pislil terbiyesiz saygısız yaratsaymişta blki millet bnle daha az uğrasır diyorum bu devirde saygı görgü karsı taraf için korkaklık eziklik olarak düşünülyor bnce
Çok hain bir plan çok sevdim:) mutlaka denicem amaişim zor çnkü o hersyi ile övünüyorcanım o aynı hareketı yaptıkca sen dalga gecıp gulceksın:)) hatta ne yap bılıyormusun. bır seyıyle cok ovunuyorsa mesela evı ıle. gulerek yanı deger vermedıgını hıssettirerek evın com guzel gercekten senin kadar evını anlatan ben hıc gormedım herlde evını cok sevıyorsun. ve hatta brırı gelınce bılıyrmn falancının evı cok guzelmıs bıze bıkmadan usanmadan anlatır de o varken gül:)) bak gör öyle bir hale gelcekki yüreği çarpıcak evının bır ozellıgınden bahsederken kendını kotu hıssedıcek susucak. denenmiştir. ve garantilidir dostlar:))) yemek yapmaktan cok ovunuyorsa usanmadan her yerde ne kadar gzl yemek yptgnı anlt ve senn yemeklernıde elestıren bırısıyse oyle bır zaman olcakkkı senın yemeklerını övmeye baslycak cancagzım:)))))))))))) ama bu surec sabır ve sıfır sinir istiyor
(Allah korusun) Başına bir şey geldiğinde ilk koşan olmak en güzel kapaktır. Ama tabii kapak olsun diye yapmamak lazım.
ben 5 senelik evliyim eşimle kızımla gayet mutlu bir yaşantım var.eşim daima benim kendi ailesi karşısında bana destek veren bir yapıya sahiptir.oldukça politik canım cicim oynayan ama bundan eminimki arkamda çoook konusan bir kayınvalidem var.görümcem ise kendi eşini ailesinden koparan teyzesini kocasından ayıran yada ayrılmasına büyük bir etken olan her aileye burnunu sokan bir kadın.sürekli hersyi kendi bildiğini hemde en iyisi en en en..... vs bildiğini savunan (annesi kokmus yemeği bile be anlamam kızıma sorım koklasın kokmusmu diyecek kadar)bir kadın.maddi durumu fiziki özellikleri vs çok çok altta olmasına rağmen kendisini sürekli etrafındakileri küçümsemeyi bir görev bilmiş...gelelim bana bende kımseyı kıramaya bana yapılanların söylenenlerın farkında olan ama asla konusmayan susan salak bi tipim salak diyorum çnkü kendime çok kızıyorum...bu yuzden devmlı eşimin basının etini yiyorum senın annen söyle ablan söyle gibi....çocukta ezile ezile bi hal olyr...bununda sebebi bn çok asibiyim birşey dersem çok büyük laf ederim diye hep susuyorum.en son bi hafta evvel bi olay yasadık ve su an konsmuyoruz...ailesi ounla konsmaması gerekırken annesi bize onun için terbıyesız vs derken eskı hayatına onla mutlu mesut devam edyr..aslnda konu çok uzun sizden ricam bu bilmiş görümceme okkalı bir ders vermek nolur söyleyın napımmmmmde bana birdaha bulaşamasın....
ben 5 senelik evliyim eşimle kızımla gayet mutlu bir yaşantım var.eşim daima benim kendi ailesi karşısında bana destek veren bir yapıya sahiptir.oldukça politik canım cicim oynayan ama bundan eminimki arkamda çoook konusan bir kayınvalidem var.görümcem ise kendi eşini ailesinden koparan teyzesini kocasından ayıran yada ayrılmasına büyük bir etken olan her aileye burnunu sokan bir kadın.sürekli hersyi kendi bildiğini hemde en iyisi en en en..... vs bildiğini savunan (annesi kokmus yemeği bile be anlamam kızıma sorım koklasın kokmusmu diyecek kadar)bir kadın.maddi durumu fiziki özellikleri vs çok çok altta olmasına rağmen kendisini sürekli etrafındakileri küçümsemeyi bir görev bilmiş...gelelim bana bende kımseyı kıramaya bana yapılanların söylenenlerın farkında olan ama asla konusmayan susan salak bi tipim salak diyorum çnkü kendime çok kızıyorum...bu yuzden devmlı eşimin basının etini yiyorum senın annen söyle ablan söyle gibi....çocukta ezile ezile bi hal olyr...bununda sebebi bn çok asibiyim birşey dersem çok büyük laf ederim diye hep susuyorum.en son bi hafta evvel bi olay yasadık ve su an konsmuyoruz...ailesi ounla konsmaması gerekırken annesi bize onun için terbıyesız vs derken eskı hayatına onla mutlu mesut devam edyr..aslnda konu çok uzun sizden ricam bu bilmiş görümceme okkalı bir ders vermek nolur söyleyın napımmmmmde bana birdaha bulaşamasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?