yardım edin şu ikilemden bir çıkayım :S

belinay83

acısada öldürmez..
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
997
7
66
Bursa
arkadaşlar daha önce bi konu daha açmıştım inanın şuanda kafam çok karışık ve kararsızım sizin fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım va.

derdim şu;

2 aya yakındır bi firmada çalışıyorum muhasebeciyim ve çalıştım yer oturduğum yere 1 saat uzaklıkta baştya bi akramda kaldım ama olmadı ailem tek başımada eve çıkmama izin vermiyor .neyse bende işden ayrılmaya karar verdim ama patronum benden memnun oldğunu söledi yol paranı vereyim git gel dedi.

bende işden ayrılcm die başka biyerden çapğırdılar orayala görüştüm onlarda beni iş çağrdı ama şuanda bi ikilemdeyim.

şuanki çalıştığı yerde 1200tl maaş+ssk+150 tl yemek +300tl yol paramı vericekler

diğer iş ise 1000+ssk

ama diğer iş ailemn yaşadığı yerde ama bende orda çalışmak istemiyorum küçük biyer ve hep dedikodu beni bunalttı.ne istediğimi bilmiyorum sizce en mantıklısı ne olur ..?

maddi olarak düşünecek olursak şu an ki çalıştığın yer daha makul...
ben olsam ayrılmazdım işimden...

Sanırım İstanbulda değilsin. Bende hergün 1 saat gidip 1 saat dönüyorum burada normal çünkü.
Bence işin çok iyi.Ayrılma derim.

Neden ayrı bir ev veya akraba yanında kalmayı düşünüyorsunuz ki.
1 saat büyük bir mesafe değil bence.
Hem yol parasını da vermiş işyeriniz gidip gelebilirsiniz.
İstanbulda olsanız heryer bir saat:)
En iyi kararı siz vereceksiniz.
Hakkınızda hayırlısı..

Bizim de işimiz 1 saat uzaklıkta ve biz yakın bile diyoruz
Çünkü İstanbul'dayız
Burada en kısa mesafe bile trafikten ötürü böyle

Eski işim yaklaşık 2 saat sürüyordu annemlerdeyken otobüsle
Şimdi evlenince işe göre tutalım dedik evi, metrobüsle gidip geliyoruz diye trafiğe takılmıyoruz
Trafik eklense daha da uzar yani

1 saat çok değil, imkanları da diğerinden iyi, iş ortamından da memnunsan çıkma
Diğer iş ortamını belki hiç sevmeyeceksin, sevmezsen çekilmez..

Son düzenleme:
alıştığın yerde kalmanı tavsiye ederim , hem bende 1 saat mesafede çalışıyorum b unun için başka yerde kalmaya gerek yok bence ,

Nerede yasiyorsunuz bilmiyorum,ama 1 saat uzak mesafe degil.Suanki isiniz daha makul maasiniz yuksek,yemek paranizi ve yol paranizida veriyor.Diger yere gecis yapsaniz yemek parasi yol parasi hersey size ait olacak elinizde hicbir sey kalmayacak tabi yinede siz bilirsiniz.

arkadaşlar daha önce bi konu daha açmıştım inanın şuanda kafam çok karışık ve kararsızım sizin fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım va.

derdim şu;

2 aya yakındır bi firmada çalışıyorum muhasebeciyim ve çalıştım yer oturduğum yere 1 saat uzaklıkta baştya bi akramda kaldım ama olmadı ailem tek başımada eve çıkmama izin vermiyor .neyse bende işden ayrılmaya karar verdim ama patronum benden memnun oldğunu söledi yol paranı vereyim git gel dedi.

bende işden ayrılcm die başka biyerden çapğırdılar orayala görüştüm onlarda beni iş çağrdı ama şuanda bi ikilemdeyim.

şuanki çalıştığı yerde 1200tl maaş+ssk+150 tl yemek +300tl yol paramı vericekler

diğer iş ise 1000+ssk

ama diğer iş ailemn yaşadığı yerde ama bende orda çalışmak istemiyorum küçük biyer ve hep dedikodu beni bunalttı.ne istediğimi bilmiyorum sizce en mantıklısı ne olur ..?

bunun kararı sende:) durumummuz iyi maddi sıkıntım yok diyorsan 1000+ssk ya geç.. ama maddi ihtiyacımda var dişimi sıkarım dedikodularada dersen :) kal orda
ben 1000^+ssk ya seçerdim huzurumdan önemli maddiyat:16:

bunun kararı sende:) durumummuz iyi maddi sıkıntım yok diyorsan 1000+ssk ya geç.. ama maddi ihtiyacımda var dişimi sıkarım dedikodularada dersen :) kal orda
ben 1000^+ssk ya seçerdim huzurumdan önemli maddiyat:16:

huzursuz değilm bu çalıştığım yerde yol gözümde büyüyor galiba :S

Çalıştığın yer daha iyi gibi..
Ailen doğal olarak yanlarında olmanı istiyor ama orda da mutlu olamayacağını belirtmişsin..
O yüzden nasıl mutlu oluyorsan öyle yapmalısın bence.. :)

Back
X