Yardım edin tayinimiz çıkacak

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
37
arkadaşlar eşim asker ve tayinimiz çıkacak kura ya gireceğiz ve ben çok korkuyorum bilmediğim bir şehirde kimsesiz yalnız olmak beni çok korkutuyor. Bunu yaşayan lar varmı nasıl alıştınız:110::110:

Eşimle hiç bilmediğimiz iki şehirde yaşadık. Alışmanın en kolay yolu iş bulup çalışmak. Böylece hem eve kapanıp, toplumdan izole olmazsınız, hem şehirde yaşanmışlıklarınız artacağı için benimseme hızınız da artar, hem de iyi kötü bir çevreniz olur. Eşiniz işte, siz evde oturup bekleyecekseniz, bu süreç daha sıkıntılı olur. Ha oldu da iş bulamadınız, o zaman sosyalleşecek başka şeyler bulmanız gerekiyor. Yaşayacağınız şehrin imkanlarına kalmış bu da. Çocuklarınız varsa, evde kalıp onlara bakmanız gerekiyorsa, o zaman da parklar, oyun grupları sizin. Kısaca arkadaş edinmeye bakın, kendinizi eve kapatmayın. Bir şeyler üretin, yeni şeyler öğrenin. İnsan kendini heyecanlandıran yeni uğraşlar bulduğunda, sıkıntılı süreçleri daha kolay atlatıyor bence.

Ne kadar güzel işte. Keşfedecek, yeni yerler göreceksiniz.yeni insanlar taniyacaksiniz. Bence hiç düşünmeyin 😊 muhteşem bir şans

İnsan bilmediği şehire nasıl alışır ki hiç dostum olmaz kimsesiz yalnız kalırım diye çok korkuyorum. Hangi şehir hangi ilçe olduğu belli de değil. Çok arkadaş yapan çevre yapabilen biri de değilim

Aynı derdi paylaşıyoruz yarın kura çekimi olacak inşallah hayırlısı olan yer olur mutlu olacağımız yer çıkar diye dua ediyorum. Bir de biz henüz evlenmedik uzağa gelin gitmek istemiyorum :(

İnsan bilmediği şehire nasıl alışır ki hiç dostum olmaz kimsesiz yalnız kalırım diye çok korkuyorum. Hangi şehir hangi ilçe olduğu belli de değil. Çok arkadaş yapan çevre yapabilen biri de değilim
İnsan herşeye alışıyor 😊 Allah başka büyük dert sorun vermesin.. bu zamanlar da geçecek olan kendini gerdiginle kalmana olacak😊 düşünmemeye çalış 😊

Aynı derdi paylaşıyoruz yarın kura çekimi olacak inşallah hayırlısı olan yer olur mutlu olacağımız yer çıkar diye dua ediyorum. Bir de biz henüz evlenmedik uzağa gelin gitmek istemiyorum :KK43:
Ay canım sizde mi asker siniz

Evet deniz subayı olduğu için gidecekleri yer kısıtlı ama insan yine de çekimser oluyor sonuçta bilmediğimiz yerde çıkabilir.. Eşin hangi kuvvette kara mı
Evet karacı benim eşim. Siz ne zaman evlenecek siniz

arkadaşlar eşim asker ve tayinimiz çıkacak kura ya gireceğiz ve ben çok korkuyorum bilmediğim bir şehirde kimsesiz yalnız olmak beni çok korkutuyor. Bunu yaşayan lar varmı nasıl alıştınız:110::110:
Eşiniz evlendikten sonrami asker oldu? Zira insanın eşi askerse masa başında da olsa en kotu doğunun merkezine gideceğini biliyor olmalı ilçelerine eş götürülmeyen yerler falan var mesela alışırsın zamanla kura sonucuna göre kendinizi alistirirsnz. Ordada sizin gibi insanlar olur arkadaşlık kurarsinz falan daha şimdiden uzmeyib kendinizi.

Biz de tayinciyiz.Kimsesiz değilsiniz eşiniz var.Sakin olun

Bir askerle evliyseniz bunu çoktan aşmış olmaliydiniz imzayı atarken. Benim eşim de asker evlendim ve kimseyi tanımadığım bir şehirde yaşıyorum alışmak sizin yapınıza bağlı ben hiç zorlanmadim bugün tayinimiz çıksa tebdili mekanda ferahlık vardır inşallah lojmanda çıkar da zorlanmayiz diye düşünürüm. Tek düşündüğüm şey lojman olur hem her yerde arkadaşlarımın olması da çok güzel bişey

Bir askerle evliyseniz bunu çoktan aşmış olmaliydiniz imzayı atarken. Benim eşim de asker evlendim ve kimseyi tanımadığım bir şehirde yaşıyorum alışmak sizin yapınıza bağlı ben hiç zorlanmadim bugün tayinimiz çıksa tebdili mekanda ferahlık vardır inşallah lojmanda çıkar da zorlanmayiz diye düşünürüm. Tek düşündüğüm şey lojman olur hem her yerde arkadaşlarımın olması da çok güzel bişey
Eşim evlendik den sonra asker oldu. Lojman olsa daha iyi olur ortamına alışırız biz gibiler olacağı için arkadaşlık imkanı da olur inşallah

Eşim evlendik den sonra asker oldu. Lojman olsa daha iyi olur ortamına alışırız biz gibiler olacağı için arkadaşlık imkanı da olur inşallah
Açıkçası ben lojmanda kimseyle görüşmüyorum katıldığım bazı kurslar var spora gidiyorum orada tanıştım insanlarla lojman ekonomik olarak bizim için daha uygun o yüzden ve güvenlik için istiyorum çünkü çok fazla yalnız kalıyorum

Üniversite diye evden çıktığımdan beri hep kimsemizin olmadığı şehirlerde yaşıyorum
12 senede 4 şehir oldu
Bişey olmuyor her şeye alışıyor insan
Biraz dirayetli olun
Doğuda dağ tepesinde de yaşadık büyükşehir merkezde de
Hepsinin güzelliği ayrı

Back
X