Yardım edin tayinimiz çıkacak

Olmustur canım mutlaka.Eşim komiser yardımcılığını kazandı mulakat gırecek. Ankaraya bosuna gıtmeyeyim nasılsa torpılımız yok dıyor. Ben de hep bızım torpılımız Allah olur belki diyorum 😊
Esimde çok.istedi ama 1 puanla kaldı sınavdan .Aynı şeyi dedi tanıdık olmadığı için sınavı gevşek bile Allah'a kalıyor işimiz diye .Allah yardım etsin inşallah

çok isterdim eşimin tayinli bir işinin olmasını
ama olmadı kendi memleketimde yaşıyorum ,
bazen keşke başka şehirden biriyle evlenseydim bari oraya gider gelirdim diyorum
gülüyor bana kocam

çok isterdim eşimin tayinli bir işinin olmasını
ama olmadı kendi memleketimde yaşıyorum ,
bazen keşke başka şehirden biriyle evlenseydim bari oraya gider gelirdim diyorum
gülüyor bana kocam
Ya güzel tarafı var ama sürekli sürekli bavulla dolaşmak ,1 hafta 10 gün yatılı kalmak veya yatılı misafir gelmesi de sikiyor bir yerden sonra .
Birde bayramlarda izin olmazsa yalnızız ,bir hastalık vs olsa en iyi ihtimalle uçakla 4-5 saatte gideceksiniz o da uçuş varsa ....Tabi bunlar kötü yanları

Esimde çok.istedi ama 1 puanla kaldı sınavdan .Aynı şeyi dedi tanıdık olmadığı için sınavı gevşek bile Allah'a kalıyor işimiz diye .Allah yardım etsin inşallah
Amin. Hayırlısıysa olsun diyorum hep.Allah helal ekmegımıze haram lokma katmasın yeter😊

Ben bilmediğim tanımadığım bir yere tek gidiyorum. Sizin eşiniz yanınızda her türlü sorunda birbirinize destek olursunuz. Ben ne yapayım:halay:

Ben de asker eşiyim 👋 hiç bilinmedik diyarlara geldim evlendiğimiz anda, yani bilindikte benim feth etmediğim ve gelmeyi düşünmediğim 🤦🏻‍♀️
Aileden uzaktayım arkadaşlarımdan her her şeyden. Allahtan bizde doğu görevi yok.

Ama şu bir kesin 2.5 3 aydır buradayım şuan en ufak şeyi nereden bulurum her şeyi biliyorum.

Ayrıca arkadaş konusunda da genel olarak yalnızım ama iş arkadaşlarının eşleriyle görüşmeye çalışıyorum. Bence çok sıkıntı yapmayın, birbirinizi sevdikten sonra çokta önemli değil bilinmedik diyarlara gitmek. Çünkü zaten gittiğiniz yerde mutlaka evliler olacaktır, benim gibi bi çılgına sizi kesin grubuna dahil etmeye çalışacaktır. Şu an bir arkadaş geldi yeni, organizasyonlarda falan gel diyorum her zaman ben mesela. Sıkıntı yapmayın.

Ya güzel tarafı var ama sürekli sürekli bavulla dolaşmak ,1 hafta 10 gün yatılı kalmak veya yatılı misafir gelmesi de sikiyor bir yerden sonra .
Birde bayramlarda izin olmazsa yalnızız ,bir hastalık vs olsa en iyi ihtimalle uçakla 4-5 saatte gideceksiniz o da uçuş varsa ....Tabi bunlar kötü yanları

kız bizimkiler aynı memleketin içinde yatılı geliyorlar arka sokaktan düşün
başka memleketten gelselerde 10 gün kalsalar ona razı olurdum herhalde

Bizde seneye yolcuyuz. Ama bu durum beni korkutmak yerine heyecanlandırıyor. Yeni yerler keşfedeceksiniz. Güzel tarafından bakın.

İpka nedir bayanlar

Canim uzatiyorsun yani mesela bir sebep sunuyorsunuz, tainimi suanda istemiyorum 1 sene daha bulundugum şehirde kalmak istiyorum diyorsunuz.
Onlarda sebebini gecerli bulursa 1 sene daha bulundugun sehirde kaliyorsun. Tainin cikmiyor. Uzatiyorsunuz ;)
Askeriyede bu sistem oluyor mu bilmiyorum ama 🤔

Biz de benzer durumdan başka bir şehre taşınmak üzereyiz. Alışmak çok kolay değil belki ama her yerin güzelliği ayrı, insan kolayca alışıyor artık. Ayrıca eskisi gibi imkanlara erişme derdi de yok, her şeyi internetten sipariş edip bulmak mümkün. Velhasıl ben sorun etmiyorum hiç, hayırlısı olsun, eviniz huzurlu olsun yeter.

Canim uzatiyorsun yani mesela bir sebep sunuyorsunuz, tainimi suanda istemiyorum 1 sene daha bulundugum şehirde kalmak istiyorum diyorsunuz.
Onlarda sebebini gecerli bulursa 1 sene daha bulundugun sehirde kaliyorsun. Tainin cikmiyor. Uzatiyorsunuz :KK66:
Askeriyede bu sistem oluyor mu bilmiyorum ama 🤔
Anladım canım ilk kez duymuştum

6 yillik evliyim 3 şehir 5 ev :) bu sene yine cikabilir hayırlısı insan alışıyor olduğu şehire sonr yeniden başla. Inşallah gönlünüze göre olur

Back
X