yardim edin yasayan öluyum sanki

babydoln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
11
4
3
40
Nerden baslicam bilmiyorum ama artik hayata dair hicbirseyden keyif alamiyorum 29 yasindayim sanki 50 yasindaki bir bayanin ruh haline sahipim esimin defalarca aldatmasi simdi ayri evlerde yasamamiz bosanmak uzere olmamiz cocuklrim yanimda para sikintim hic yok her istedgim oluyor ne istiyorsam yapiyorum ama cooook fazla mutsuzum bosanmak bilmiyorum hayatin sonumu sanki artik olene kadar yanliz olucam ve yanliz olucem zaten artik hayatima birini almayi dusunmuyirum ki zaten imkansiz yani demem oki suanki dusunceme gore bosanicam evde cocuklarimla yanliz bir hayat surdurcem calismiyorumda suanda dans vs kurslara gitmeyi dusunuyorum cocuklarimla ilgilenicem ve hep yanluz herseyi yanliz yapicam herkes mutlu cift olurken gece sevdigyle beraber uyurken herseyi birlikte yaparken ben hep yanliz olucam omrumun sonuna kadar sizce bu kotu birsrymi yani ben yanliz olmayi nasil basaririm arkadas dostlar vs nekpadsr bir kocanin erkegin yerini tutar hayalim istedigim cocuklarimla hayatin tadini cikarmak ve bir erkege ihtiyacim olmadan yasamak ama sanki suan uzuldugum gibi hep uzulucem gibi geliyo bosanmama cok fazla sewinirken neden bu uzuntu nolur bir akil verin cocuklarimla mutlu huzurlu herseyden tad alarak sevinerek mutlu olarak yanliz nasil yasanir inanin 1 senedir ruhen coktum eski ben yok sahte gulmeler sahte offf offf cok ihtiyacim var vericeginiz akillara belki hayatimin bu en onemli noktasinda cok fazla yol gosterici olucak yardim lutfen

Dünyanın Sonu gelmiş gibi hissediyorsun.. Depresyondasın.. Kafan Rahat olsun.. Bunlar gecici şeyler

Dünyanın Sonu gelmiş gibi hissediyorsun.. Depresyondasın.. Kafan Rahat olsun.. Bunlar gecici şeyler
Insallah gecer biran once namaz kilmayi dinimle ilgilenmeyi istiyorum ve iyi bi insan olmak sanku bunlar bana bir doktordan daha iyi gelicek herseyde bir hayir vardir rabbime dahada yakinlasicam ve bu bana huzur veriyo suan yuzumu gulumseten tek sey bu inanin

Bosanmak , Erkeksiz bir Hayat Dünyanin Sonu Degil.
Öncelikle bunu algilamaniz gerekiyor .. Hayatta erkeksizde herseyi yapabilirsiniz yeterki huzurunuz ve sagliginiz yerinde olsun.

Neden bukadar kafaniza takiyosunuzki , daha yeni bosanma asamasjndayken simdiden erkeksiz nasil olur diye kafanizi bulandirmayin cocuklarinizla hayatinizin tadini cikarin...
Ve uzun sure hayatiniza kimseyi almayin bu sadece size kotuluk olur.

Evlenene kadar hayatinizda bi erkek yoktu ki.. hem şimdi daha güçlü daha olgunsunuz, tecrübeleriniz var hayatın size kazandirdiklari var. O yaşlarda nasıl yalnız uyuduysaniz aile evinizde, şimdi aynı şekilde yaparsınız bu dünyanin sonu değil ki. Büyük şeyler atlatmışsınız ben size tavsiyelerde tellkinlerde bulunacak yasta ve olgunlukta değilim, eminim bi sürü güzel yorum da alacaksınızdır zaten, sadece şunu söylemek için yazmak istemiştim aslında: Allah yardımcınız olsun..

allaha sığınmak en güzeli Dünya servetinden daha şehvetli

Oncelikle derhal psikiyatra git, depresyondasin cunku

Ikinci olarak da henuz cok gencsin, seveceksin sevileceksin yine evleneceksin. Ama once su bosanma teranesini bir atlat. Guzel olacak her sey inan

Canim hayat okadar guzelki. Tabi suan yasadiklarin hic kolay degil ama emin olbi kac ay sonra oh be diyeceksin. Arkadaslar edin. Cocuklarin babasina gittimi, arkadaslarinla eglen, gez toz. Bakimini sakin birakma cunki bakim kadini mutlu yapiyor. Muzik cal bol bol dans et. Insallah hersey duzelicek.

Hayatındaki gereksizleri at ki yenileri gelsin.Hem hayatına bi erkek girmese bile çocukların var,yalnızlık nerden çıktı.Geçmişi değiştiremiyorsun,aldatıldın,hepimiz aldatıldık ama önümüze bakmalıyız düşünerek değiştiremediğin şeyler sadece sana yük olur.Düşünmemeye çalış madem maddi sıkıntın yok aktivitelere katılmak senin toparlanma sürecini hızlandırır.Olan olmuş,napalım diyip toparlanırsın umarım.

Umutsuz hissetmeniz çok doğal ben bu kadar az bir zamanda küçücük aşk acılarıyla hayatımın sonuymuş gibi hissediyorsam sizinki çok normal. ANCAK bakın elinizde bir cevher var dua etme duygusu bir cevherdir. Dua etme isteği bir cevherdir. Akıllıca düşünerek mutluluğu nasıl yakalayabileceğinizi bulun ve daha sonra bu yola girmek ve ilerlemek için dua edin hergün dualar okuyun inanın siz de çocuklarınız da bir cevher gibi parlayacaksınız

Herhangi bir hastanenin onkoloji bölümünde cok degil yarim saat kalmaniz hayatin ne denli önemli oldugunu size hatirlatacak ve bu düşüncelerden siyrilacaksiniz. Once can sagligi,geri kalan hersey zaman...

boşanmanın en hayırlısı bile yıpratır insanı..
büyük bir karar sonuçta..
şu an kafanız karışmış gayet doğal..
29 yaşında sağlıklı bir genç kadın.. 2 güzel evladına iyi bakabiliyor.. mutsuz olduğu evlilikten sıyrılmış yeni mutlu bir hayat kuracak kendisine.. niye yalnız olacaksınız.. günü geldiğinde biri olacak yine hayatınızda.. yalnız kalıp kafanızı toparlarsınız çocuklarınızın bu süreci olumlu atlatması için gayret gösterirsiniz..
"yalnızlık" sizin aklınızı kitlemiş durumda.. korkuyorsunuz.. ama hepsi geçecek..
ailenizlearkadaşlarınızlaçocuklarınızla kendinize zaman tanıyın.. ve şükredin..

Kurslara devam et sosyalleş bence farklı kaliteli ortamlara gir nereden biliyorsun hayatına başkasının çıkmayacağını eşin vazgeçebiliyosa sende geçebilirsin kendine yeni bir hayat kur o gününü gün ederken sen neden karalar bağlıyorsun.Allaha şükür para sıkıntın yokmuş ne istesen yaparsın her kadına nasip olmaz boşanıp maddi sıkıntısız hayat.Hayatın tadını çıkar girdiğin ortamlarda sosyal aktivitelerde neden kendine göre bir eş bulamayasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…