Nerden baslicam bilmiyorum ama artik hayata dair hicbirseyden keyif alamiyorum 29 yasindayim sanki 50 yasindaki bir bayanin ruh haline sahipim esimin defalarca aldatmasi simdi ayri evlerde yasamamiz bosanmak uzere olmamiz cocuklrim yanimda para sikintim hic yok her istedgim oluyor ne istiyorsam yapiyorum ama cooook fazla mutsuzum bosanmak bilmiyorum hayatin sonumu sanki artik olene kadar yanliz olucam ve yanliz olucem zaten artik hayatima birini almayi dusunmuyirum ki zaten imkansiz yani demem oki suanki dusunceme gore bosanicam evde cocuklarimla yanliz bir hayat surdurcem calismiyorumda suanda dans vs kurslara gitmeyi dusunuyorum cocuklarimla ilgilenicem ve hep yanluz herseyi yanliz yapicam herkes mutlu cift olurken gece sevdigyle beraber uyurken herseyi birlikte yaparken ben hep yanliz olucam omrumun sonuna kadar sizce bu kotu birsrymi yani ben yanliz olmayi nasil basaririm arkadas dostlar vs nekpadsr bir kocanin erkegin yerini tutar hayalim istedigim cocuklarimla hayatin tadini cikarmak ve bir erkege ihtiyacim olmadan yasamak ama sanki suan uzuldugum gibi hep uzulucem gibi geliyo bosanmama cok fazla sewinirken neden bu uzuntu nolur bir akil verin cocuklarimla mutlu huzurlu herseyden tad alarak sevinerek mutlu olarak yanliz nasil yasanir inanin 1 senedir ruhen coktum eski ben yok sahte gulmeler sahte offf offf cok ihtiyacim var vericeginiz akillara belki hayatimin bu en onemli noktasinda cok fazla yol gosterici olucak yardim lutfen