yardım edın yenı evlıyım eşimle tartısıyoruz...

ne acımasz hayat calısmaya basladım zaten.zorlugu gorunce kendı gerıldı.ufoyla ısınsak ne yazar huzur olduktan sonra.8 senede tanıyamamsm sız haklısınız eve gecıp deneyelım bıde.zora da gelemıyo kı. yemek banyo sobalı evden beter.gene de pes etmıcem surda yaza ne kaldı evımde olurum huzur olur haklısınz dua edın.

Allah yardımcınız olsun.
Evinize geçince düzelir herşey inşallah.
Arkadaşlarında dediği gibi bir an önce evinize geçmeye bakın.
Kolaylıklar dilerim.

kızlar 5 aylık evlıyım.evımız yenı bına oldugu ıcın dogal gaz baglanamadı ve 2 aydır kayınvalıdemler annemler kısı atlatmak ıcın kalıyoruz.yenı evlı olmamız evımızde kalamamız bızı cok yıprattı esımın aılesıde destek yerıne kostek oldu yıprandık 8 senelık beraberlıgımz sonucunda suan kedı kopegız evlenecegmz gunu bekledık ve husran hergun aglyrm esım tamamen deıstı yasadgmz bu durumdan karakterı bıle deıstı hakaretler kufurler el kaldırmalar 5 aylık evlıyız cok acı kahroluyorum

havalar cok soguk degıl tam kıs yasamıyorz ama yenı bınanın soguk halı olur o yuzden ne dedıgınızı anlıyorm tam ısınmaz ama bır ufo alın kendi damımınız olsun

esın sımdıden sana bole seler yapıyorsa ıkı sene korun muhakak korun dıyorum baska bır sey demıyorum

ısallah hakkında hayırlısı olsun

8 yıl çok uzun bir zaman. 8 yıl aynı olup evlenince değiştiyse bunda eşinin fırıldak olması asıl sebep. içindekileri dışa vurmuş yoksa insan kolay kolay el kaldırmaz. evlendikten sonra değişenlerden demek ki.

ben de 6 aylık evliyim ben de buhran yaşıyorum artık bıktım bi insan kendine bu kadar lanet ettirebilir :ssz:

anladımki 1 yıldan sonra düzene girioyor evlilikler bende sizin gibiydim hala oluyor ama eskisi kadar deil.küfür el kaldırmalar vs..herşey ama herşey sıkıntıdan stresten evliliğe adapte olma çabasmızdan kaynaklanıyormuş yani..1 yıl oldu evlenelei bende kalorifrli evde büyümş insanım rahatlığa alışmışz sonra düşünce kötü oluyor yokluğa düşer gibi oluyr insana öyle gelyr..bende hep annemlrde kalıyrm halada devam önce hamilelekti şmdi bebekti eşiminde işi başka şehire oldu şimdi yine annemlerdym..iyi kötü yani geçnyrz uzaktayken özlemeklr vs ama yanyana olunca en ufak bana ters hareketnde uzaklaşıyrm kzııyrm yani yine bşaa dönüyoruz..ALLAH sonumuzu hayır etsin..

anladımki 1 yıldan sonra düzene girioyor evlilikler bende sizin gibiydim hala oluyor ama eskisi kadar deil.küfür el kaldırmalar vs..herşey ama herşey sıkıntıdan stresten evliliğe adapte olma çabasmızdan kaynaklanıyormuş yani..1 yıl oldu evlenelei bende kalorifrli evde büyümş insanım rahatlığa alışmışz sonra düşünce kötü oluyor yokluğa düşer gibi oluyr insana öyle gelyr..bende hep annemlrde kalıyrm halada devam önce hamilelekti şmdi bebekti eşiminde işi başka şehire oldu şimdi yine annemlerdym..iyi kötü yani geçnyrz uzaktayken özlemeklr vs ama yanyana olunca en ufak bana ters hareketnde uzaklaşıyrm kzııyrm yani yine bşaa dönüyoruz..ALLAH sonumuzu hayır etsin..

peki uzaktayken siz görüşmek için yırtınıyor olsanız o da tuttursa iş de iş diye gelemicem gidemicem dese naparsınız :ssz: siz yırtıncaksınız o özlemi şunu bunu kenara atıp iş diyecek :ssz:

peki uzaktayken siz görüşmek için yırtınıyor olsanız o da tuttursa iş de iş diye gelemicem gidemicem dese naparsınız :ssz: siz yırtıncaksınız o özlemi şunu bunu kenara atıp iş diyecek :ssz:

işe tutrmaz benmki bugün gel desem gelir ona hava hoş yani ama tabi maddi dıkıntılar yaşıyrz gitmiş gitmesne kazansn biraz..

işe tutrmaz benmki bugün gel desem gelir ona hava hoş yani ama tabi maddi dıkıntılar yaşıyrz gitmiş gitmesne kazansn biraz..

millet kocasını kadınlardan kıskanır ben işinden bana tak etti artık ya düzelecek ya düzelecek bu durum :ssz:

kızlar 5 aylık evlıyım.evımız yenı bına oldugu ıcın dogal gaz baglanamadı ve 2 aydır kayınvalıdemler annemler kısı atlatmak ıcın kalıyoruz.yenı evlı olmamız evımızde kalamamız bızı cok yıprattı esımın aılesıde destek yerıne kostek oldu yıprandık 8 senelık beraberlıgımz sonucunda suan kedı kopegız evlenecegmz gunu bekledık ve husran hergun aglyrm esım tamamen deıstı yasadgmz bu durumdan karakterı bıle deıstı hakaretler kufurler el kaldırmalar 5 aylık evlıyız cok acı kahroluyorum

nie onun bunun evinde kalıyorsnki bende 3 senelik evliyim ve doğal gazımı busene açtırdm 2 kışı çok zor geçirdk ama kendi evimizde kaldık hiçbir zaman başkasının evinde kalmadm ufo kullandk biraz kalın giyindk öle böle derken idare ettik hele hele yeni evliyken daha kötü başkasının evinde kalmak çünkü birbirinize alışmadan ne o öle

Ay kendimi gördüm sanki okuyunca; ama ben eşimin veya kendi ailemin yanında kalmamıştım tabii. Aynen dediğin gibi yeni evliydim, evim yeniydi, faturalar şantiye gözüktüğü için 2-3 katı gelirdi. Evim resmen morg gibiydi. Ufoyla ısın ısınabilirsen. Canım bak sana bişi söliyim bence herkes evlilğin ilk yılını bu şekilde geçiriyor. Kimi paylaşır kimi paylaşmaz. Ben de ilk 1 yıl eşimle çok çatıştım. Severek evlendik, 2 yıl flört ettik. Eşimin ailesi de benim ailem de şehir dışında; ama o kadar huzursuzduk ki. Sonra o evden taşındık. 9 ay kalmıştık toplam. Yeni evimde çok mutluyum. Sen de sabret bu günler geçecek emin ol. Şu an hamileyim, bir kızımız olacak inşallah. :) Artık evliliğe de iyice alıştık. Arada tartışmalarımız oluyor; ama olmayan evlilik var mı Allah aşkına. Sadece sabret, bol dua et. Bana güven hepsi geçecek.

niye başınızı sokacak bir eviniz olmadan evlendiniz bende onu anlamadım. 8 sene bekleyen 8 ay daha bekler kafası rahat olur. ayrıca bi yerde tek oğulları yine de bizden esirgiyolar gibi bişey demişsiniz ben ona da biraz takıldım. ailelerden maddi olarak bu kadar şey beklerseniz üzülen siz olursunuz. kimseye tamah etmeden karı-koca çalışarak vasat bir ev kiralasanız bunlar yaşanmazdı.

İlk zamanlarda bizimde ısınma sorunumuz olmustu doğalgaz gelmemişti bi odada soba bacasi için yer konulmuş gittik ikinci el kuzine bi soba aldik esimde yarim ton odun aldi balkona poşet serip üstüne istifledi bir buçuk ay öyle geçirdik ama öyle güzel günlerdi ki kestane pisirdik içine patates astik üstünde yemegimi pisirdim bence boyle bisi dusunebilirsin.

Back
X