3 çocuğum var boşanıyorum .bu süreci nasıl atlattınız yardım edin

Geçmiş olsun merak ettiğim bir şey var bi anda mı oluyro

Yani bir süreç değil mi
çok anlık mı oldu
Hazırlık yapmalısınız 3 çocukla boşanmak zor
Yani 3 çocukluysan boşanmayıp kabulleneceksin ya da meslek olacak çalışıp bakacaksın çocuklara
Bir arkadaşıma demiştim ki 2 çocuk yaptığına göre mutlusundur yoksa niye 2 çocuk yapasın diye bana dedi ki ikisi farklı şey dedi çocuk olayı başka dedi hatta bana da sen mutsuzsun sanırım tek çocuk yaptığına göre 😄

Bir arkadaşıma demiştim ki 2 çocuk yaptığına göre mutlusundur yoksa niye 2 çocuk yapasın diye bana dedi ki ikisi farklı şey dedi çocuk olayı başka dedi hatta bana da sen mutsuzsun sanırım tek çocuk yaptığına göre 😄
Nasıl farklı ya bazı kadınların kafasını anlayamıyorum

Hızımı alamadım sevmediğim adamdan neden çocuk yapayım

Çocuklarınız kaç yaşında? Eğer idare edebilirseniz çalışacak duruma gelene kadar idare edin derim, çalışmadan 3 çocukla ne yapmayı planlıyorsunuz ki?
çocuklarim 9 7 3 yaşındalar.bende bilmiyorum .annemde geliniyle kaldığı için zaten kalabalıklar gitmek istemiyorum

Geçmiş olsun merak ettiğim bir şey var bi anda mı oluyro

Yani bir süreç değil mi
çok anlık mı oldu
Hazırlık yapmalısınız 3 çocukla boşanmak zor
Yani 3 çocukluysan boşanmayıp kabulleneceksin ya da meslek olacak çalışıp bakacaksın çocuklara
Anne babasına bakmak istiyor bende bakmak istemediğim için senden bana eş olmaz git diyor 😭normalde de ailesiyle anlaşamıyoruz daha önce babası 2 defa siddet gösterdi bana

Destek olacak yakınlarınız var mı?
Maddi olarak nasıl uzlaştınız, yeterli nafaka ya da size gelir sağlayacak bir şeyler?
Ailem olurum diyor ama istemiyorlarda.onlar ile aynı sehirde degiliz.nafaka ise eşim en fazla 7 8 bin veririm diyor 3 çocuk için yani kişi başı 2.5 ama oda çok az

Boşanmak da lüks oldu artık..çalışmıyorsanız 3 çocukla nasıl bir hayat kuracaksınız?eşiniz size maddi imkanlar verecek mi?Evliliklerde büyük krizler olabiliyor..eşinizi seviyorsanız biraz çaba gösterin,o da göstersin...inşaallah yuvanız kurtulur..
İnanın çok zor bir süreç.Ama sorun esimin ailesine bakmadığım için hepsi

Ailem olurum diyor ama istemiyorlarda.onlar ile aynı sehirde degiliz.nafaka ise eşim en fazla 7 8 bin veririm diyor 3 çocuk için yani kişi başı 2.5 ama oda çok az

Şaka mı bu, tek çocuk olsa neyse de üçüne birden 7-8bin çok az. Nafakaya gücü yetmiyorsa boşanmaya hakkı yok. Herkes ayağına göre uzatsın yorganını, eşinizin boşanmaya yeterli değil bütçesi.
Gerekli maddi teklifi edene kadar kabul etmeyin, babanızın evinden getirmediniz siz o çocukları

Back
X