- 30 Mayıs 2018
- 69
- 17
- 3
- 28
- Konu Sahibi hayalgemisii
Tekrardan merhaba dediklerinizi uyguluyorum ama anlayamiyorum niye hep basima bunlar geliyor az once ablamla kavga ettik bana senin bir arkadasin bile yok arkadaslarim bile senin icin neler soyluyor dedi.Ben dediklerini uyguluyorum kendime deger vermeye calisiyorum ama insanlar beni ya disliyorlar ya da hakkimda herkes kotu degerlendirmede bulunuyor.Universitede de yurtta oyleydi kizlar hep dislar salak yerine koyar dedikodumu yaparlardi.Orta okul ve lisede soylemistim zaten canlari sikilinca kizlar tokat atardi erkekler sakasina(!) bogazxima kablo dolayip beni bogmaya calisiyorlardi kimseyede ses edemedim.Dolayisiyla hic arkadasim olmadi hep yanlizdim.ikinci donem unvi de biraktim bi takim sebeplerden dolayi kavga edince ablama benim arkadasim var dedim o da seda senin gibi bi salagi takmaz ki dedi hakli da univden tek arkadasim ama ben mesaj atmasam asla atmiyor ben atincada buz gibi soguk cevaplar veriyor.Sizce bende ne sorun var niye insanlar beni sevmiyor disliyor hakkimda kotu ithamlarda bulunuyor komsular arkadaslar vs iste hicde arkadasim yok lutfen bana yardim edin