Yardim edin

Caresizyildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
25
3
1
36
Esimle Cok sorunlarim var ve Bana Cok soguk davraniyor ayrilma noktasina geldim... benim acilen hasta olmam lazim görmedim istiyorum sadece nekadar merak edip yanimda Kalicak mi... ruh saglim yerinde meral etmeyin. Ama bu son carem. Ama sebeb hafif bisey olmamasi lazimki baya Merak etsin. Lüften kizlar yardim edin

İyiki ruh sagligin yerindeymis eski Türk filmlerindeki gibi verem falan mı olman lazım peki

Kadinin ve erkegin hastalik ve hastaliga yaklasimi farkli. Sevip sevmedigini anlamana yardimci olmaz. Bence sen biraz kendi haline birak esini. Bir seylerle mesgul ol.

Yarin ilk isin karsidan karsiya gecerken bi tane arabanin onune atlamaj olsun.Kamyonet felan olursa daha kesin olur

Babannem de bir zamanlar "Hasta olsam da hastanede yatsam nasıl oluyor merak ediyorum" derdi. Bir gün düştü beli kaydı. Aylarca fizik tedavi gördü hastanede yatti. Şu an yatalak. Annemle babam bakıyor.

Ne dilediğinize dikkat edin. Sağlığınız her şeyden, herkesten önemli.

Ki sağlığınızda kiymetinizi bilmeyen adam hastaliginizda bilecek mi onu bilemem.

Biraz anlamanizi isterdim. Cok üzüyor beni bende istedim ki Stress den felan rahatsiz olsam ne yapsr diye ama yinede ssgolun

Biraz anlamanizi isterdim. Cok üzüyor beni bende istedim ki Stress den felan rahatsiz olsam ne yapsr diye ama yinede ssgolun
Çareyi yanlış şekilde arıyorsun olayın özüne in. Üzüyor ama ne yapıyor mesela? Gerçekten üzülünecek şeyler mi bunlar yoksa siz mi abartıyorsunuz? Yapıyorsa da nasıl yapmamasını sağlarsınız bunlara kafa yorun yalandan nasıl hastalanırımlara değil.

Kendinize güvenin, kendinizi sevin. Siz degerlisiniz. Kendinizi salmayın. Özgüveniniz yerinde olsun. Sağlam basın hayata. Kimi erkek vazgecilmez oldugunu hissettiği an kaçmaya başliyor malesef.

Tek çareniz 'hasta olsam da kiymetimi bilse' olmasin. Hasta olsanız yine en cok üzülen, en çok canı yanan siz olursunuz.

Erkek milleti kadinin hasta olmasindan cok hoslanmaz 3 gün ceker nazini 4.gun bikar.

Ayrica hasta olunca sevmedigimiz insanlari bile merak ediyoruz.vicdanli insan sevmedigi kisinin dahi basina birsey gelsin istemez.

Bu sekilde anlayamazsiniz sevgisini

Uzun zamandır burada yazılanları okuyorum ama ilk kez böyle bir şey gördüm. İyi ki akıl sağlığınız yerindeymiş, bir de yerinde olmasa ne yapacaktınız kim bilir.

Adam oh be temelli kurtuluyorum Allahim deyip kurban kesmesin yani terste tepebilir planın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…