Yardim edin

Şurda bi fikir versek hasta ol diye onu yapacak gibisin valla ama sakın deyim sakın kalkışma bile,yahu bi tırnağımdan bile ödün vermem tut ki ilgi için yataklara düşeceğim, bazı kişiler var ki ölsen de bakmaz ,sen kendini sev ,kendine güzel bak ,seni değersiz hissettireni de kendi değeriyle başbaşa bırak, sana bir tavsiye destek al psikolojik,kendi kendine yetmeyi ,iyi ki ben varım ,benden bir tane daha yok deyip kendini kaldır ayağa, sev kendini ve karşıda ki sevmesse yine yıkılmazsın ,dirayetli olursun...

En sevdiğim kelime ''kk olarak''Teselli kucağı KK
Peki zor dönemlerden geçiyorsunuz.Belki eşinizin kafasını kurcalayan birtakim şeyler olabilir.Belki o da kendisini farketmenizi bekliyordur.Ben böyle hissettim.

Bu planlara ne gerek var ki. Eğer istemiyorsa gitsin. Yani sen istiyorsun diye zorla yanında mı tutucaksın. Bi de bu sorunlar nedir acaba?

Nasıl bir hastalık istersiniz? Ateşli mi ateşsiz mi? Bölüm olarak hangisi? Dahiliye, cildiye, ortopedi??? Hastalık seçerken dikkatli ol konu sahibi. Bu gözler fıtık olduğu için karısını boşayan adam gördü. Olmayan hastalığından ötürü adam uğraşamam deyip seni boşamasın.

Bir erkek bir kadını sadece Merhametten dolayı sevecekse ve ya seviyorsa o sadece insanlığındandır.VE BEN KESİNLİKLE ACINARAK SEVİMMEKTEN İSE NEFRET EDİLMEYİ TERCİH EDERİM.Hastalık arayacağınıza oturup nerelerde yanlış yaptıkta bu evlilik buralara geldi diye düşünürseniz bence birşeyler bulur çözümünede gidersiniz.Akli dengeniz dürüstlükle çalışsın lütfen...

Bir hafta boyunca benim yerime toplantılara girebilirsin. Zira toplantı odalarından çıkamadığımdan ve iyi havalanmadığından bir haftadır raporluyum grip salgınına yakalandım üşütmeden. Faranjit de bonus olarak geliyo

Ben senin ne demek istedigini anladim hastalik derken desinki kadinin üzerine gercekten fazla gitmişim cidden strese girmiş ve stresten hasta olmuş desin her ne yapiyosa dikkat etsin artik kendine yapmasin cidden etkilendigimi ve ne kadar sorun haline getirdigimi anlasin istiyorsunuz ama şunu unutmayin ki karşınızdaki bir ERKEK ve asla bu kadar ince şeyler düşünmez aksine akil sağlığından şüphe eder sizi zayıf görür...
Bence var bi çaresi onu sizsiz birakin bakalim etkileniyomu yani kaybetme korkusu yaşatın kısaca ayrilmak isteyin küsüp gidin nebileyim işte...
Bir de şu var seçenek olarak onu görmezden gelin aynisini ona yaşatın....

Aman hanımlar lütfen oradan at, bunu yap gibi şeyler yazmayın, bazı yazılarınız suç kapsamına giriyor lütfen.

C Caresizyildiz ,
eşiniz sizle arasına mesafe koymuş, ayrılmak istemiş, ailesinin hatırına şans vermiş, hatalı olan benim demişsiniz bir konunuzda, şimdi de eskisi gibi sizle ilgilensin istiyorsunuz, bunun yolu hastalanmak değil, sakın bilerek ve isteyerek böyle birşey yapmayın, eğer eşiniz anlarsa ki anlayabilir aranıza iyice aşılmaz duvarlar örersiniz, gerçekten hasta olsanız da inanmaz artık.

Eşinizi seviyor ve herşeyin düzelmesini istiyorsanız, eski yaptıklarınızı tekrarlamayacaksanız, sözleriniz ve en önemlisi hareketlerinizle pişmanlığınıza ve evliliğinizi düzeltmekte ki samimiyetinize inandırmalısınız eşinizi.

2 erişkinsiniz, sakince, kavga etmeden, ağlamadan alın karşınıza özür dileyin, madem aynı evdeyiz ve hala birbirimize eşiz, ben konuşayım dinle sonra sende düşüncelerini söylersin deyin, konuşmaktan kaçmayın, o kaçarsa da çocuk değiliz erişkiniz, bende bundan sonra bir erişkin gibi sorunlarımızı konuşarak çözmek istiyorum, senin de bunu istediğini biliyorum deyin, konuşun güzelce ve konuşma sonrası bundan sonra hal ve hareketlerimle evliliğimiz için verdiğin bu son şans için pişman olmayacaksın deyip evliliğinizde sizin tarafınızdan yapılan tüm hataları tamir etmeye başlayın.

Şu siralar beta, menenjit, domuz gribi ve rota virusu yaygın, biraz sorusturursaniz bu hastaliklari geciren birini bulursunuz, ya da gidin saglik ocagi/hastaneye, hemen bulun, ayni bardaktan su icmeniz yeterli.
Yalniz üçü de ishalli kusmali hastaliklar, adamı baglayacagim derken tiksindirup iyice sogutmayin.
Daha garantili hastaliklar icin verem savas dispanserine, ya da yuksek radyoaktife maruz kalıp kanser olabileceginiz bir tibbi arastirma merkezine basvurabilirsiniz, ama en kisa yol agir kaza gecirmek caniniz cok tatli degilse onu deneyin. Iyi calismalar

bu konuya yazılan cevaplardan bazıları suça teşvik nitelikli olabilir o yüzden arkadaşlar tavsiyem öyle cevaplar yazmayın
konu sahibi size de akıl fikir diliyorum

beden sağlığın yerinde olabilir ama ruh sağlığının yerinde olmadığı aşikar.. Böyle düşündüğünü eşine söylesen ?

bir hastanenin aciline git orada otur bekle.
sıran gelince ruh sağlığım bozuk dersin doktora...
sıra gelene kadar da zaten beden sağlığını zayi ettirecek bir virüs sana geçmiştir.

tövbeler olsun böyle tavsiye mi verecektim

siz yakınlık, anlayış gösterdiğiniz halde eşiniz ilgilenmiyorsa ilişki bitmiştir. terapi almayı denemelisiniz böyle bir durumda. hakimden daha iyidir bir hekim.
ki cümlelerinizde çözüm değil sorun odaklı bir yaklaşım gördüm.

Canm hiç böyle oyunlara girme 1 seni umursamasa neolacak ? 2 seni hasta edecek ne söylememizi bekliyosun inşallah hasta olayım diye kendine zarar verecek bişey yapmazsın başka çözümler bul evliliğin için böyle olmaz

sevildigini böyle anlayamazsın. ambulansları arayan hanımların %30 u kocalarının ilgisi anlamak için hasta olan kadınlardır. artık ambulans calışanları bile bunu biliyor. kocan hayli hayli bilir.
kocanla otur konuş.

Bugun bir olaya cok sinirlendim.istersen gel doveyim burnunu kirayim
Baska 1 hastalik fikri gelmedi aklima.allah herkse once sağlık versin.
Kac yasindasin acaba?

25 yaninda yim konusmayi demiyorum konusmuyor.. ben sadece beni merak etmesini istedim.. zaten bu gidisle hastanelik olucam ne bisey yiyorum ne iciyo Rum UYKu zaten hic yok. Yinede hepsiniz Cok sagolun ya... benim gidelbilecegim bir annem Bile yok. Sizin derdiniz oldugunda aglayarak gidebiliceginiz bir anneniz belki var bende Böyle yöntem ariyorum yani elimden gelenin fazlasini yaptim bu son caremdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…