Yardim edin

Yok canım ya. Benim ilk gebeliğim evlenir evlenmez oldu . Ben sigortada hala babamın üstünde gözüküyormuşum eşimin üstüne geçmemişim daha o sıra. Kaç kere hcg yaptırdım hastanede kimse aramadı bişey demedi.
benim hemşire fazla dikkatliyse demek. Azar yemistim birde niye haber vermedim diye:eek:

Yok canım ya. Benim ilk gebeliğim evlenir evlenmez oldu . Ben sigortada hala babamın üstünde gözüküyormuşum eşimin üstüne geçmemişim daha o sıra. Kaç kere hcg yaptırdım hastanede kimse aramadı bişey demedi.

Zaten okudugum kadari ile pozitif olunca aile hekimine dusermis
Ama dediğiniz kadari ile artik böyle bir durum yok

Hamileyim ve 20.haftamda yanlis hatirlamiyorsam asi olmadigim icin saglik ocaginin ebesi aradi asi gununuz geciyor diye aileye degil ama gebeligi sonlandirmadiginiz takdirde sizi asiya cagirmak icin arayabilirler

Arkadaşlar basimdan gecen bir olay sonucu hamilelik testi yaptirmak zorunda kaldim yurt disinda yaşıyordum okul icin 1 hafta oncesine kadar donus yaptim bugun test yaptirdim negatif cikti aileme bildiri gider mi cok endişeliyim butun gunum zehir oldu yardimci olun ozel hastanede test yaptirdim
Evli misiniz

Back
X