• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin :((

Karamelek012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
16
1
86
28
Merhaba 2 senelik evliyim eşim servis şoförü perşembe günü rehberi mesaj attı Akşam gelsene ya yazmış kimden diyip baktım gösterdi aradı sonra yanımda yanlışlıkla attım kusura bakma dedi kadın sonra ben merak edip telefon dökümanına baktım ve sürekli o numarayla mesajlarını gördüm ne konustunuz bu kadar diye sordum servisle ilgili yeni başladı sunu yapcan bu saate gelcen su kadar para veririm filan diye konustuk diyo mesajları niye sildin diyorum niye mesajlaştın da arayıp söylemedin diye kızarsın sandım diyo biraz takılıyorum bu konulara tam 1 saat yemin etti bişey yok diye ama inanamıyorum bir türlü kafam çok karışık bi çocugum var boşanmak o kadar kolay değil uzun oldu hakkınızı helal edin

Akşam gelsene ya. yazdiysa bu pek normal konuşma olmamış ama yanlış kişiye atmış olabilir tabi. takipte kalın.

Yani dökümanda mesajlar gözükmüyor ama saatleri 12.02 12.04 diye 12.46 ya kadar iki dakika arayla sık degıl iki üç günde bir
Bir ihtimal mesaj yanlış atılmış olabilir ben bile bazen atıyorum... Ama iş saatleri içinde arama varsa çok da sıkmayn canınızı ama sessizce takipte kalmak kimseye zarar vermez ;) kimseye %100 güvenmem ben, ensesinde olun ama hissettirmeyn..

Yanlış mesaj atma mı kaldı Allah aşkına hangi devirdeyiz? Bal gibi de kocana atmış takipte kal aldatma ihtimali yüksek. Fakat bosanamam diyorsun öğrenip ne yapacaksin onu anlamadim.

asil soru aldatildigini ispat ederen ne yapacaksin? ki bu kadar veri yeterli degil. ama oldu da pesine dustun ve istemedigin bi durumla yuzlestin. napicaksin? bosanmaya gonullu degilsin merak ettim o yuzden.

Yanlış mesaj atma mı kaldı Allah aşkına hangi devirdeyiz? Bal gibi de kocana atmış takipte kal aldatma ihtimali yüksek. Fakat bosanamam diyorsun öğrenip ne yapacaksin onu anlamadim.
Benim 4 yaşında oğlan benim telefondan aile hekimimize mesaj atmıştı (taslaklarda güzel bi söz duruyordu), Allah'tan aile hekimi kadın da gittim anlattım durumu :KK48:

Yemin ettiyse küliyen yalan ve yalancı eşiniz
Yemin eden biri benim için yalancıdır
Ve yalanını örtbasın en basit en adi yoludur yemin

Back
X