- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Kocam tek ken iyi hatta benim her istediğimi yapar alır niye böyle bişey dedi çözemedimNeyini seviyorsun pardon da? Adam seni babasının lafıyla silecek, seni seviyorum bile demiyor, kendine saygı bırakmamış babasıyla beraber etmediği kalmamış. Ama ben boşanamam kocamı seviyorum. İyi çek o zaman ne diyelim...
Ben de dedim zaten boşanalım diye. Ne boşanalım diyor ne boşanmayalım kendini düzelt diyorBunca seyin uzerine hala esimi seviyorum demiyorlar mi bendeki sigortalar da o zaman atiyor.
O kocayi o kp ile paket yapar oyle bir tekme sallarim ki,ne cocugu gozum gorur ne de baska bir seyi.
Seni babasına ezdiren, babam istese bırakırım diyen adam melek olsa da sana güven vermez. Gaza gelmiş gösteriş yapmış ailesine.Kocam tek ken iyi hatta benim her istediğimi yapar alır niye böyle bişey dedi çözemedim
Siz onu bir saglam duzeltin ve cekip gidin. Onun keyfini mi bekliyorsunuz hala?Ben de dedim zaten boşanalım diye. Ne boşanalım diyor ne boşanmayalım kendini düzelt diyor
Kaynatam bu denli ileri gitmemişti. İlk defa böyle bişey yaptı ben de anlam veremedim adam şeker hastası sinirlenince herkese herşeye sarıyor ama bu çok fazla geldi bana görüşmesem kocam beni değil ailesini tutarkaynatana sinir oldum mal adam karı kılıklı ne alıp veremediği var seninle ? bence daha görüşme kaynata ile evine gelirse de kabul etme. eşinle sorunlarınızı çözmeye çalışın diyeceğim ama pek ılımlı biri değil sanırım
O hep aile ailesini tutuyorKoca nusvettesi de hala babam mı diyor pes
Ben oturup kalkmasını milletin içinde konuşmasını bilmiyor Muş'um bi de bana kocam diyor ki herkes benim için sana töleras gösteriyorSeni sevmesem katlanmam diyene bak. Sen napıyormuşsun ki?
Ne biçim bir adammış babası da. Daha kahvaltıyı yerle bir ettiğinde cıkıp gitmeliydin o evden. Eşin de peşinden gelmezse gelmesin.
O adamı babasıyla birlikte 10 a katlar 5 le çarparım şeytan carpmisa dönerler ezdirme kendini sende ve seviyorum deme şu adama hiç dik dur biraz yaaO hep aile ailesini tutuyor
ekonomik özgürlüğün var mı? kaynatan kanser bile asla yaptığı çok buyuk saygısızlık özür dilemeden asla gitme evlerine evine de kabul etme eşine de böylece anlatKaynatam bu denli ileri gitmemişti. İlk defa böyle bişey yaptı ben de anlam veremedim adam şeker hastası sinirlenince herkese herşeye sarıyor ama bu çok fazla geldi bana görüşmesem kocam beni değil ailesini tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?