- 26 Ekim 2015
- 8.466
- 20.449
- 348
- Konu Sahibi Mutluluk61
Sev sev sen...
Senden başka seven yok zaten.
Senden başka seven yok zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafir erkek diye sofraya oturmayacakmışımİyi sabretmişsiniz. Ne demek kınaya gelmesin,misafirle aynı sofrada oturamaz ( sen misafir değil misin). İnsanların davranışlarınıza karışmasına asla izin vermeyin ve size böyle hakaret edip böyle davranan biri ile evde kalmayın daha fazla.
Eşime anlatsam laf dinlemez o zman babanın evi orada derekonomik özgürlüğün var mı? kaynatan kanser bile asla yaptığı çok buyuk saygısızlık özür dilemeden asla gitme evlerine evine de kabul etme eşine de böylece anlat
Kaynanam da iş olduğunda beni çağırıyor bi baktım hazırlanmış gezmeye çıkıyor hem de yanında eltisinin kızları var o kızlar da benimle yaşıt bende İnsan değil miyim geldim geleli ev de duruyorum beni çağırmak bile çağırmıyorsunO nasıl aile ya neyin içine düştünüz siz?
- Bacım bu sevgi nerden geliyor?
o zaman senin ailen girsin devreye ailenle ailesi konusunEşime anlatsam laf dinlemez o zman babanın evi orada der
Ben çok patavatsızca konusuyormuşum işte nasıl davranmam gerektiğini bilmiyor muşum bi de mesela sürekli iş yapacağım sürekli hizmet edeceğimKuzum senin ne hatan var da eşin kendini düzelt diyor anlamadım yazdıklarına göre aile kendini düzeltmeli sordun mu eşine neyi düzelteyim diye bazı aileler vardır gelini ezilecek insan olarak görürler ne diyeyim Allah yardımcın olsun
Korkuyorum bu evlilikte benim de hatalarım var DHA 20 yaşındayım tecrübesizce yaptıgım hataları ailemin yüzüne vururlar diye korkuyorum öyle çok büyük hatLar yapmadım ama bilmiyorum yalan söylerler diye korkuyorumo zaman senin ailen girsin devreye ailenle ailesi konusun
Hayır babam çok kızdı bi daha derlerse çık gel dedi gitsem o anda da kabul ederdi babamla kayınpederim konuşmuyorlar zatenNerden neyi tutsak elimizde kalir.
Esin siginti gibi kp ne derse o oluyor.
Adam kocalik yapamiyor nesini seviyorsunuz.
Evlat vermissin bir de kizin var onlarla nasil buyuyecek nasil egiteceksiniz!
Adam orospu diyor ... O.cocugu diyor .. ! Baban da ayri tuhaf bir daha derse gel ben bakarim ne demek!
O anda oraya isinlanip haddini bildirmeliydi.
Babanin bu tavirlari da cesaret veriyor demek ki.
Boyle siginti gibi kisiliksiz sekilde yasamayi mi tercih ediyorsun.
Sana psikolojik şiddet uyguluyorlar canım başka açıklaması olamaz eşin onlara ses çıkaramıyor bence sen kendinden emin olduğunu göster böyle bir durumda de ki nasıl nerede patavatsızlık yapmışım birşey derse sen daha fazlasını yapıyorsun de ezdirme kendini anladığım kadarıyla sen sesini çıkarmıyorsun onlar da tepene biniyorlar senin herşeyi kabullendiğini düşünüyorlarBen çok patavatsızca konusuyormuşum işte nasıl davranmam gerektiğini bilmiyor muşum bi de mesela sürekli iş yapacağım sürekli hizmet edeceğim
Ben susuyorum çünkü kocam bana diyor ki babam senin daha iyi biri olman için tecrübe kazanman için yapıyor bunlrı. Biraz sabret sonra daha rahat olacağız diyorSana psikolojik şiddet uyguluyorlar canım başka açıklaması olamaz eşin onlara ses çıkaramıyor bence sen kendinden emin olduğunu göster böyle bir durumda de ki nasıl nerede patavatsızlık yapmışım birşey derse sen daha fazlasını yapıyorsun de ezdirme kendini anladığım kadarıyla sen sesini çıkarmıyorsun onlar da tepene biniyorlar senin herşeyi kabullendiğini düşünüyorlar
20 yaşındasın tabiki hataların olacak hepimiz hatalar yapıyoruz sakın o ben hata yaptım ailem öğrenecek diye ezdirme kendini eğer ailen bilinçli ise inan anlayışla karşılayıp sahip çıkarKorkuyorum bu evlilikte benim de hatalarım var DHA 20 yaşındayım tecrübesizce yaptıgım hataları ailemin yüzüne vururlar diye korkuyorum öyle çok büyük hatLar yapmadım ama bilmiyorum yalan söylerler diye korkuyorum