• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin :(

İyi sabretmişsiniz. Ne demek kınaya gelmesin,misafirle aynı sofrada oturamaz ( sen misafir değil misin). İnsanların davranışlarınıza karışmasına asla izin vermeyin ve size böyle hakaret edip böyle davranan biri ile evde kalmayın daha fazla.
Misafir erkek diye sofraya oturmayacakmışım

O nasıl aile ya neyin içine düştünüz siz?
Kaynanam da iş olduğunda beni çağırıyor bi baktım hazırlanmış gezmeye çıkıyor hem de yanında eltisinin kızları var o kızlar da benimle yaşıt bende İnsan değil miyim geldim geleli ev de duruyorum beni çağırmak bile çağırmıyorsun

Kuzum senin ne hatan var da eşin kendini düzelt diyor anlamadım yazdıklarına göre aile kendini düzeltmeli sordun mu eşine neyi düzelteyim diye bazı aileler vardır gelini ezilecek insan olarak görürler ne diyeyim Allah yardımcın olsun

Nerden neyi tutsak elimizde kalir.
Esin siginti gibi kp ne derse o oluyor.
Adam kocalik yapamiyor nesini seviyorsunuz.
Evlat vermissin bir de kizin var onlarla nasil buyuyecek nasil egiteceksiniz!
Adam orospu diyor ... O.cocugu diyor .. ! Baban da ayri tuhaf bir daha derse gel ben bakarim ne demek!
O anda oraya isinlanip haddini bildirmeliydi.
Babanin bu tavirlari da cesaret veriyor demek ki.
Boyle siginti gibi kisiliksiz sekilde yasamayi mi tercih ediyorsun.

Adam sana bi ton hakaret ederken sen hala "beni seviyor musun" diye minnoş bir mesaj atarsan adam yarin nefes almanı bile sorun eder, sen de bi güzel katlanırsın. Adam teorikte seni seviyor ama pratikte agzına bi güzel ediyor, ne büyük sevgi. Her gün seni seviyorum dese ne, seni insan yerine koymadıktan sonra.

Kayınpederinde iğrenç biri, ulan bi ayağın çukurda, insan ölüm korkusuna kendine ceki düzen verir. Ulan yarın ölsem bu kul hakkıyla nasıl hesap vercem demez mi insan?

bu yaratığı seviyor musun cidden?
bana konu çok tuhaf geldi, kayınpeder böyle kuduz gibi davranırken diğer ev halkı ne yapıyor?
babana demedin mi dünürün anneme o... diyor diye? baba nasıl bidaha derse çık gel diyebiliyor, karısına bidaha or... dedirtecek yani ille :olamaz:
ne biçim aile, ne biçim ilişkiler, eğer gerçeksen o çocuğu hepsinden uzakta bir yerde büyüt, en azından biri kurtulsun.

Kuzum senin ne hatan var da eşin kendini düzelt diyor anlamadım yazdıklarına göre aile kendini düzeltmeli sordun mu eşine neyi düzelteyim diye bazı aileler vardır gelini ezilecek insan olarak görürler ne diyeyim Allah yardımcın olsun
Ben çok patavatsızca konusuyormuşum işte nasıl davranmam gerektiğini bilmiyor muşum bi de mesela sürekli iş yapacağım sürekli hizmet edeceğim

o zaman senin ailen girsin devreye ailenle ailesi konusun
Korkuyorum bu evlilikte benim de hatalarım var DHA 20 yaşındayım tecrübesizce yaptıgım hataları ailemin yüzüne vururlar diye korkuyorum öyle çok büyük hatLar yapmadım ama bilmiyorum yalan söylerler diye korkuyorum

Nerden neyi tutsak elimizde kalir.
Esin siginti gibi kp ne derse o oluyor.
Adam kocalik yapamiyor nesini seviyorsunuz.
Evlat vermissin bir de kizin var onlarla nasil buyuyecek nasil egiteceksiniz!
Adam orospu diyor ... O.cocugu diyor .. ! Baban da ayri tuhaf bir daha derse gel ben bakarim ne demek!
O anda oraya isinlanip haddini bildirmeliydi.
Babanin bu tavirlari da cesaret veriyor demek ki.
Boyle siginti gibi kisiliksiz sekilde yasamayi mi tercih ediyorsun.
Hayır babam çok kızdı bi daha derlerse çık gel dedi gitsem o anda da kabul ederdi babamla kayınpederim konuşmuyorlar zaten

Ya bu adam kim oluyorda yok onu yapsin bunu yapsin oraya gelmesin sofraya oturmasin abuk sabuk konusuyor. Siz bisey yaparken ondan izinmi alacaksiniz. Kusura bakmayinda esinizde cok pasif. Daha kendine ait bir ailesi oldugunun bile farkinda degil. O adamla evli kaldiginiz surece daha sizi cok ezerler. Ustune bide baba lafiyla sizi babanizin evine gonderecek adam zaten size eş cocugunuza baba olamaz. Boyle adamlari daha fazla sevmeyin lutfen.

Ben çok patavatsızca konusuyormuşum işte nasıl davranmam gerektiğini bilmiyor muşum bi de mesela sürekli iş yapacağım sürekli hizmet edeceğim
Sana psikolojik şiddet uyguluyorlar canım başka açıklaması olamaz eşin onlara ses çıkaramıyor bence sen kendinden emin olduğunu göster böyle bir durumda de ki nasıl nerede patavatsızlık yapmışım birşey derse sen daha fazlasını yapıyorsun de ezdirme kendini anladığım kadarıyla sen sesini çıkarmıyorsun onlar da tepene biniyorlar senin herşeyi kabullendiğini düşünüyorlar

Sana psikolojik şiddet uyguluyorlar canım başka açıklaması olamaz eşin onlara ses çıkaramıyor bence sen kendinden emin olduğunu göster böyle bir durumda de ki nasıl nerede patavatsızlık yapmışım birşey derse sen daha fazlasını yapıyorsun de ezdirme kendini anladığım kadarıyla sen sesini çıkarmıyorsun onlar da tepene biniyorlar senin herşeyi kabullendiğini düşünüyorlar
Ben susuyorum çünkü kocam bana diyor ki babam senin daha iyi biri olman için tecrübe kazanman için yapıyor bunlrı. Biraz sabret sonra daha rahat olacağız diyor

Korkuyorum bu evlilikte benim de hatalarım var DHA 20 yaşındayım tecrübesizce yaptıgım hataları ailemin yüzüne vururlar diye korkuyorum öyle çok büyük hatLar yapmadım ama bilmiyorum yalan söylerler diye korkuyorum
20 yaşındasın tabiki hataların olacak hepimiz hatalar yapıyoruz sakın o ben hata yaptım ailem öğrenecek diye ezdirme kendini eğer ailen bilinçli ise inan anlayışla karşılayıp sahip çıkar

Back
X