• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin :(

Bu kadar hakaret ve küfür yiyorsunuz, değer görmüyorsunuz, insan yerine konulmuyorsunuz ama seviyorum diyorsunuz.Sevgi, sevmek ne demek biliyor musunuz? Yorum yapmaya bile değmezsiniz bence...

Eşim başladı konuşmaya sen nerede nasıl davranacağını konuşacağını oturup kalkacağını bilmiyorsun elin adamlarıyla sofraya oturuyorsun falan dedi senin yüzünden herkese rezil oldum sen artık zıvanadan çıktın

Öyle mi efendim?

Kendisi gelinlerine demediklerini bırakmasın terbiyesizler.

Ben hayatımda böyle bir şeye şahit olmadım.Allah kimseye de göstermesin.sen hala koca mi seviyorum diyorsun kocani değil kendini çocuğunu sev.sana o.... yavrunda da o ....c... demişler.yapma ne olur bunlar insan değil.

Şimdi bana

Bak hayatım önce şunu kabul et herkes gerçekten seni çok seviyor kızılma sebebi aynı hataları sürekli tekrarlaman senden istenilen zor veya kötü birşey değil nerde nasıl davranıp konuşacağını bilmen karşında ki kişi kim onu bilmen edepli terbiyeli saygılı Çalışkan biri olman başka birşey değil bunları yapmak mutsuzluk değil aksine mutluluk bağlılık daha fazla sevgi be yaşam Sevinç'i verir hepimize sen böyle bir insan olursan çocuğunda böyle biri olur bu iş çok önemli ve evliliğin ailenin ana teması

Diye mesaj atmış ne yapayım şaşırdım

Laf salatasına bak hele :sinirli:
Sen de ona de ki;
Asıl çocuğum sizin gibi manyakların, ağzı bozukların, ruh hastalarının arasında büyürse sizden beter olur diye korkuyorum. O yüzden sizin gibi olmamak için çaba sarfediyorum.. En yakın zamanda da babamın yanına gidiyorum..

Ama sen yapamayacağın için boşver ya.. :işsiz:

Sakamisiniz Allah askina ? adam siz o cocugu demis, esiniz babasini savunuyo hala seviyorum diyorsunuz. Seviyorsan hala oyle kocayi, otur katlan .. sana o cocugu demisler daha ne desinler. Kizini bahane etmene gerek yok, eminim kizinda annesine biraz saygi duyulmasini ister, duyulmadigi yerde cekip gitmeyi bilen guclu bir anne ister.

Kurban bayramında köye gittik. Nasıl anlatacağımı bilmiyorum gittiğim gün başladı herşey kaynatam kaynanama hiçbişeye dokunmuyorsun herşeye hndee yapacak dedi. Neyse kabul ettim bişey demedim sonra. Bi Tanıdığımızın kına gecesi vardı oraya hndee gitmeyecek dedi. Onu da geçtim sabah erken saatte kalkıyorlar kalkınca kaynanam kahvaltıyı hazırladı. Niye hndee kalkıp hazırlamadı diye sinirlenip kimseye bişey söylemeden kurulu sofrayı birbirine kattı yemekleri hep birbirinin içine döktü.

Sonra peynir aldık eski peynir diyorlar bizim orada gerçekten çok kötü bi kokusu vardı eve geçene kdar bayılmak üzereydim midem bulandı neyse eve geldik kaynanama dedim anne bu çok kötü kokuyor İstanbul a kadar bu kokuyla gidemeyiz 12 saat yol var neyse sonra kaynatam kocama dedi ki o arabayı da yakarım peynirleri siz götüreceksiniz falan

. Sonra eşimin amcasının evine gittik misafir vardı ben nasıl misafirle aynı sofraya oturuyormuşum falan eşim kızdı. Neyse dedim yine dün sabah kalktık hazırlanıp çıkacağız eşimi aradım cevap vermedi bende camdan bağırdım ne zman çıkacağız yola çocuk uyuyacak dedim oda sen uyut cocugu dedi bende cocugu uyutacağım. Sonra kalk hazırlan çıkacağız diyeceksin dedim kızdım sonra me oldu anlamadım kaynatam bağırdı. Benim için Öyle demeyeceksin ona o* çocuğu diyeceksin dedi bende şarterler attı. Gittim kaynatamın yanına ben o cocugu değilim benim annem orspu değil dedim kızdım çık git şuradan terbiyesizlik yapma bana dedi bende niye bunlrı babamın yüzüne karşı diyemiyorsunuz dedim kaynatam da zaten sonunda seni babanın evinene bırakacağım dedi bende ben babamın evine gitmekten gurur duyarım dedim evlendiğim günden beri etmediğinizi bırakmadınız sesimi çıkarmadım bi saygısızlık olamasın dedim. Bu mu hak ettiğim değer dedim tabi bunlar olurken kocam evde değil. Bende babamı aradım kaynatam bana böyle böyle dedi dedim o da eğer bi daha derse kalk gel ben sana bakarım dedi.

Neyse dün gece eve geldik. Bu sabah kahvaltı da eşime soruyorum baban hndee yi evine bırak ayrıl dese ayrılır mısın oda evet dedi. Bende daha bişey demedim. Eşim başladı konuşmaya sen nerede nasıl davranacağını konuşacağını oturup kalkacağını bilmiyorsun elin adamlarıyla sofraya oturuyorsun falan dedi senin yüzünden herkese rezil oldum sen artık zıvanadan çıktın ne ana ne baba ne koca hiçbişey tanımıyorsun bildiğini okuyorsun dedi. Ben artık çok yoruldum eşime mesaj attım beni seviyor Muş'un diye bana dedi ki seni sevmesem sana katlanmam.

Ben ne yapacağımı şaşırdım ayrılsam bi kızım var daha bi yaşında ve ben eşimi çok seviyorum. Çok da yoruldum kafam çok dolu artık hiçbişey e sabrım kalmadı ne olur bi akıl verin dertleşelim bana Yol gösterin

Elle tutulur hiç bir yanı yok anlattıklarınızın cahil ve terbiyesiz bir ailesi var eşinizin görüşmeyin

Yuh kayinpedirin ettigi nasil laf nasil küfür ya bunu babama anlatsam aninda alir beni. Bu kadar ileri gitmeye kimsenin hakki yok. Kusura bakmayinda ailesine ezdirip laf söyleten erkek benim gözümde adam degil.

Kurban bayramında köye gittik. Nasıl anlatacağımı bilmiyorum gittiğim gün başladı herşey kaynatam kaynanama hiçbişeye dokunmuyorsun herşeye hndee yapacak dedi. Neyse kabul ettim bişey demedim sonra. Bi Tanıdığımızın kına gecesi vardı oraya hndee gitmeyecek dedi. Onu da geçtim sabah erken saatte kalkıyorlar kalkınca kaynanam kahvaltıyı hazırladı. Niye hndee kalkıp hazırlamadı diye sinirlenip kimseye bişey söylemeden kurulu sofrayı birbirine kattı yemekleri hep birbirinin içine döktü.

Sonra peynir aldık eski peynir diyorlar bizim orada gerçekten çok kötü bi kokusu vardı eve geçene kdar bayılmak üzereydim midem bulandı neyse eve geldik kaynanama dedim anne bu çok kötü kokuyor İstanbul a kadar bu kokuyla gidemeyiz 12 saat yol var neyse sonra kaynatam kocama dedi ki o arabayı da yakarım peynirleri siz götüreceksiniz falan

. Sonra eşimin amcasının evine gittik misafir vardı ben nasıl misafirle aynı sofraya oturuyormuşum falan eşim kızdı. Neyse dedim yine dün sabah kalktık hazırlanıp çıkacağız eşimi aradım cevap vermedi bende camdan bağırdım ne zman çıkacağız yola çocuk uyuyacak dedim oda sen uyut cocugu dedi bende cocugu uyutacağım. Sonra kalk hazırlan çıkacağız diyeceksin dedim kızdım sonra me oldu anlamadım kaynatam bağırdı. Benim için Öyle demeyeceksin ona o* çocuğu diyeceksin dedi bende şarterler attı. Gittim kaynatamın yanına ben o cocugu değilim benim annem orspu değil dedim kızdım çık git şuradan terbiyesizlik yapma bana dedi bende niye bunlrı babamın yüzüne karşı diyemiyorsunuz dedim kaynatam da zaten sonunda seni babanın evinene bırakacağım dedi bende ben babamın evine gitmekten gurur duyarım dedim evlendiğim günden beri etmediğinizi bırakmadınız sesimi çıkarmadım bi saygısızlık olamasın dedim. Bu mu hak ettiğim değer dedim tabi bunlar olurken kocam evde değil. Bende babamı aradım kaynatam bana böyle böyle dedi dedim o da eğer bi daha derse kalk gel ben sana bakarım dedi.

Neyse dün gece eve geldik. Bu sabah kahvaltı da eşime soruyorum baban hndee yi evine bırak ayrıl dese ayrılır mısın oda evet dedi. Bende daha bişey demedim. Eşim başladı konuşmaya sen nerede nasıl davranacağını konuşacağını oturup kalkacağını bilmiyorsun elin adamlarıyla sofraya oturuyorsun falan dedi senin yüzünden herkese rezil oldum sen artık zıvanadan çıktın ne ana ne baba ne koca hiçbişey tanımıyorsun bildiğini okuyorsun dedi. Ben artık çok yoruldum eşime mesaj attım beni seviyor Muş'un diye bana dedi ki seni sevmesem sana katlanmam.

Ben ne yapacağımı şaşırdım ayrılsam bi kızım var daha bi yaşında ve ben eşimi çok seviyorum. Çok da yoruldum kafam çok dolu artık hiçbişey e sabrım kalmadı ne olur bi akıl verin dertleşelim bana Yol gösterin

Sizı evde besledikleri kedi köpek sanıyorlar herhalde. Bu ailede ciddi bir sorun var. Kadını çok çok küçük görüyorlar malesef. Kızın varmış iyi düşün. Ölç biç tart senin ve kizin için iyi bir karar ver. Ailenle görüş bu konuyu ciddi ciddi. Babam arasın bakalım bi kaynatanı ve kocani neymiş dertleri. Annen de kayinvalideni arasın o da konuşsun. Sen de bir daha oraya gitme.

pardon babası boşan dese boşanacak bir adam var karşınızda öyle sevgi olmaz ,sizin kendinizi düzeltmeniz gereken bir durum yok ortada yapman gereken onu dümdüz edip gitmen

Tabiki o öküz kocan seni sevmiyor. Seven insan böyle bir cümke kurar m sevmese katlanmazmış. Neye katlanmış acaba.

Kaynatan olacak adamı elime verseler de derisini yüzüp tuza bassam. Pardon adam demişim.

Benim dedem şeker hastasıydı hatta bacagı kesildi bütun ic organlari iflas etti,
Fakat seker gibi bi adamdı.
Senin kayınpederin hastaligı yüzünden sinirli degil terbiyesizligi,akıl eksikligi ve şeref ve haysiyet bilmedigi icin boyle.
Insan gelinine öyle bi laf etmesi icin gerizekalı olmasi gerek

Ayrıca esinde de hiç iş yokmuş
Nasil bu lafları yutabilmiş anlamadım
Çok şey yazardim ama banlanmak istemiyorum

Çok özür diliyorum ama;
O peyniri de, kahvaltıyı da, arabayı da onun bir tarafına yerleştirir zevkle acı çekmesini izlerdim. "Sen dokunmuyorsun, h... hazırlayacak..." eşek miyim ben? Var ya duman ederdim o evi de kocayı da büyük konuşmayım evlerden ırak RABBİM.

Siz peki, aklınızla aranız iyi mi? Nedir bu "neyse" dedim, "sesimi çıkarmadım, ona da neyse" dedim. Nedir bu ya? İnsansınız siz insan...

O kocaya da başlarım. Sizi sevse acaba böyle ezdirir mi?

Babana da hayret! "O çocuğu" diyor, anana laf gidiyor, kendi karısına veee baban o evi onların bir tarafına yerleştirmiyor. Tövbestafurullah. Gece gece...

Arabayimi yakcakmis yaksin a... evladi sıkıysa ulan ne diye ses etmiyonuz 2 araba var kp sakasina seninkini satin dedi diye suan sifir golf bakiyorum yuz vermeyin insanlara bak ben agizlarina ediom ses edebilen yok senin kp bende olsa hazirola cekerim yeminle

Back
X