Yardım edin

Berazberaz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
177
91
18
kızlar 2 düşük yaptım çocuk istiyorum bi evladım olsun istiyoyrum çok kafama takıyorum bir yanım eksik hissediyorum hayattan zevk alamıyorum mutlu olamıyorum sanki herşey bana boş geliyor artık anne olmak istiyorum kızlar dayanamıyorum artık düşünmeden duramıyorum tüm konuları oraya bağlıyorum özellikle 1 şudur hayat bana zindan olmuş sürekli ağlıyorum üzülüyorum kızlar elimde değil çok boşluktayım nolur yardım edin ne yapabilirim kendimi nasıl oyalanilirim nasıl atabilirim aklımdan bunları oldr dua ediyorum ki allaha ve hep kendimi suçluyorum acaba bu benim yaptığım bi hatanın bedeli mi diye bana biraz fikir verin nasıl oyalanabilirim çocuk olana kadar inş sağlıklı hayırlı evlatlarım olurda geceleri uykusuz kalmaya paspal gezmeye ağlamaları çekmeye kusmuk kokularına valiz gibi çantalarla gezmeye razıyım yeterki olsun

kızlar 2 düşük yaptım çocuk istiyorum bi evladım olsun istiyoyrum çok kafama takıyorum bir yanım eksik hissediyorum hayattan zevk alamıyorum mutlu olamıyorum sanki herşey bana boş geliyor artık anne olmak istiyorum kızlar dayanamıyorum artık düşünmeden duramıyorum tüm konuları oraya bağlıyorum özellikle 1 şudur hayat bana zindan olmuş sürekli ağlıyorum üzülüyorum kızlar elimde değil çok boşluktayım nolur yardım edin ne yapabilirim kendimi nasıl oyalanilirim nasıl atabilirim aklımdan bunları oldr dua ediyorum ki allaha ve hep kendimi suçluyorum acaba bu benim yaptığım bi hatanın bedeli mi diye bana biraz fikir verin nasıl oyalanabilirim çocuk olana kadar inş sağlıklı hayırlı evlatlarım olurda geceleri uykusuz kalmaya paspal gezmeye ağlamaları çekmeye kusmuk kokularına valiz gibi çantalarla gezmeye razıyım yeterki olsun
Canim insaallah olur. Ama once sunu unutma ki Allah u teala ne derse o olur. Istedigin kadar agla sizla istedigin kadar uzul. Bunu once bir yerlestirmen gerekiyor. Tevekkul lazim once insana. Sonra ya acagin sey her neden olmuyorsa ona yonelmek. Kimde varsa sknti tedavi sureci. Ve hep dualarinda su olsun Rabbim ben tedavimi oluyorum tesir yaratmasi senden. Emeklerimi bosa cikarma hep dilinde olsun. Eger olacaksa sen dunya yikilsa olur olmayacaksa da dunya yikilsa olmaz. Hayati kendine zindan etmenin bir mantigi yok. Dusun dunyayi ellerinle tutup fonmesini durdurabiliyormusun tabiki hayir. Buda oyle birsey hic birsey yapamazsin dua ve uzerine duseni yapmaktan baska. Bir insan calisir degilmi alin teriyel para kazanmaya gayret gosterir ama Allah az verir cok verir o nu degistiremez. Allah in verdigi kadarini kabul etmek zorunda. Bu orenekler cogaltilabilir. Once tevekkuk Allah a... O nun verdiklerine riza gostermek ama uatune duseni yaparak. Ben evledigim ilk ay hamile kaldim ama dustu gitti. Sonra tikir tikir olan adetlerim bozuldu o doktir bu dojtor derken hasimato ve tiroid cikti. Bu yuzden simdi ugrasiyorum. Doktorlara gidiyorum ilaclarimi iciyorum. Kainat eczanesinden faydalaniyorum. Ve namazlarimda hep.dualar ediyorum. Benim aciz kul olarak yapabilecegim bu tesir yaratmasi Allah tan O ne zaman verirse verecek vermezsede ben en iyi doktorlara da gitsem vermez. Niyetimiz hayirli evlat sahibi olmak ser degil yani hayir. Ya sinav yada gunahlarimizin bedeli onu biz ler bilemiyoruz Allah bilir. Hadi sil gozunun yasini. Bir rahatsizligin varsa arastir doktor defistir kurlere bak. Eger yoksa da destek kurler kullan. Ve Allah a sigin gerisi bizi asar uzuzlmeye gerek yok. Bende seninle ayni durumdayim zaman zaman agliyorum esim hep teselli eder ama Allah a teslim oldum. Yapabilecegim baska birsey yok elim gelen bu. Tevekkeltu Alellah.

Canım benim Allah senden razı olsun çok güzel konuştun haklısın amin valla Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın

Back
X