Sevdiğim için katlanıyorum herşeyine. Onun da beni sevdiğini istediğini biliyorum ama böyle bi insan olmadığını da biliyorum. Eğer bu kadar basit şeyleri sorun edecek biri olsaydı onca sene sürmezdi. Sadece ne yapacağımı bilmiyorumUfak tefek sorunlar için bile şimdiden soğuk davranıyorsa ilerde işin zor benden demesi..
Sevdiğim için katlanıyorum herşeyine. Onun da beni sevdiğini istediğini biliyorum ama böyle bi insan olmadığını da biliyorum. Eğer bu kadar basit şeyleri sorun edecek biri olsaydı onca sene sürmezdi. Sadece ne yapacağımı bilmiyorum
Bir hafta öncesine kadar bana karşı gayet ilgili ve iyiydi ama Benm elimde olmayarak onun istemeyeceği bişey oldu ve bu da haliyle sorun oldu..İlişkinizi gözden geçirin ufak tefek konularda da umursamaz ve soğukda evlendikten sonrası hiç çekilmez bunları baştan güzellikle konuşun kim hatalıysa hatasını kabuk edip tekrarlamasın baktın olmuyor ona göre kararınızı verin .
ailesiyle arası çok iyi değil. Özellikle babasıyla. İnsan zaman zaman hayatında ailesinin desteğini görmek ister o da ihtiyacı olduğunda bunu çok fazla hissedememiş. Herşeyi tek başına halletmeye çalışmış. En güvendiği insanlardan hep bir darbe yemiş vs vs. Bu yüzden de olumsuz bi durumda hemen soğuyup vazgeçebiliyor. Belki bunla ilgisi olabilir Bizm aramızdaki sorunlarn bilemiyorumBu kadar her şeyi biliyorsan böyle davranma sebebini de biliyor olman lazım ama..
Senden bağımsız bir sorunu mu var senin bilmediğin mesela..
Nedir onu böyle basit konular yüzünden sevdiğinden uzak düşüren?
Çok haklısınız ama hani derler ya bazı insanlar işte evleneceğim insan bu diye. Bizde de aynı durum oldu işte. En başından evlenmek için çıktık yola ve sadece bunun için çabaladık. İnandık birbirimize. Ama 3 seneden sonra mıdır artık sıradanlaştı herşey ve bu beni gitgide umutsuzluğa sürüklüyor. Bir de üzerine bu basit sorunların aramıza soğukluk katması..Sevgili olarak tanımakla eş adayı olarak tanımak arasında fark var. Nişanlılık dönemi de bu işe yarar zaten. Herkes iş ciddiye bindiğinde belli eder kendini zaten. Bu da evliliğin fragmanıdır sadece. Yaşadığınız problemler nedir bilemiyorum ama sizi derinden yaraliyorsa tekrar tekrar düşünmekte fayda var. Elbette siz de kusurlu olduğunuz yönlerinizi törpüleyin.
Mesele basit aslında kısaca anlatıym Benm küçük bir yeğenim var ablamın çocuğu. Ablam çalıştığı için ona birinin bakması gerekiyor annem de her zman müsait olamıyor o yüzden mecburen ben gidip bakıyorum. Nişanlıma bir haftalığına gidicem demiştim ama illaki bi sorun çıkıp annemin işleri üzüyor ve daha uzun süre kalmak zorunda kaldım. Bu bi kaç kez tekrar edince haliyle sorun oldu ve bana karşı soğudu.Eğer sizden kaynaklı hatalarsa bunlar siz konuşun ve fedakarlık yapın ama sizden kaynaklı değilse bırakın o koşun peşinizden o biraz da fedakarlık yapsın
Mesele basit aslında kısaca anlatıym Benm küçük bir yeğenim var ablamın çocuğu. Ablam çalıştığı için ona birinin bakması gerekiyor annem de her zman müsait olamıyor o yüzden mecburen ben gidip bakıyorum. Nişanlıma bir haftalığına gidicem demiştim ama illaki bi sorun çıkıp annemin işleri üzüyor ve daha uzun süre kalmak zorunda kaldım. Bu bi kaç kez tekrar edince haliyle sorun oldu ve bana karşı soğudu.
Hiç sorun edilecek bir durum değil aslında ya. Sanırım nişanlın kendisine daha çok ilgi göstermeni beklediği için soğuk davranıyor senin onu önemsemediğini zannedip o da seni önemsememezlik yapıyor.Mesele basit aslında kısaca anlatıym Benm küçük bir yeğenim var ablamın çocuğu. Ablam çalıştığı için ona birinin bakması gerekiyor annem de her zman müsait olamıyor o yüzden mecburen ben gidip bakıyorum. Nişanlıma bir haftalığına gidicem demiştim ama illaki bi sorun çıkıp annemin işleri üzüyor ve daha uzun süre kalmak zorunda kaldım. Bu bi kaç kez tekrar edince haliyle sorun oldu ve bana karşı soğudu.
Tabiki sordum ger zman sorarım bu gibi durumlarda sorun ne sıkıntı ne bir hatam mı oldu vs. Sorduğum zaman da bişey yok diyor. Ben neden olduğunu biliyorum zaten soğukluğunun sebebini söylüyorum kendimce açıklamamı da yapıyorum ama bir fayda etmiyor maalesefNişanlına bu soğukluğunun sebebini sordun mu peki?
Sen endişe ettiğin durumları paylaş onunla da belki bu soğukluğun altında başka sebepler yatıyordur.
Evet tek sorun bu aslında sorun bile denemez. Ama eniştem vs olunca nişanlım orda kalmamı istemiyor daha doğrusu kendisini saymıyormuşuz gibi bir havaya giriyor aslında öyle bişey de yok. Ona yine de iyi davranıyoru ilgilenmeye çalışıyorum acaba yanlış mı yapıyorumBu kadar basitmiydi iyi de o sizin ablanız . Tabi ki de gidip yardım ediceksinşz bunu bu kadar sorun etmemesi gerekir. Ayrıca nişanlınızın başka sorunları var gibi konuşup öğrenin ve siz bu konunda hatalı değilsiniz.
Sen gayet normal bir durumu açıklıyorsun onun sana anlayışla yaklaşması gerekirken soğuk davranması çok gereksiz...Tabiki sordum ger zman sorarım bu gibi durumlarda sorun ne sıkıntı ne bir hatam mı oldu vs. Sorduğum zaman da bişey yok diyor. Ben neden olduğunu biliyorum zaten soğukluğunun sebebini söylüyorum kendimce açıklamamı da yapıyorum ama bir fayda etmiyor maalesefsonrasında bir süre sonra illaki bi şekilde düzeliyor ama gereksiz yere bi süre de olsa aramız bozulmuş oluyor
Selam arkadaşlar. 3 seneye yakın bir ilişkim var birlikte çokça badire atlattık çok defa ayrıldık barıştık ve tam herşey artık bitti derken ocak ayının sonunda nişanlandık. Her şey baştan başladı adeta. Haziran da inşallah evlenmeyi düşünüyoruz. Ama nişanlımla aramızdaki ufak tefek problemler yüzünden bana karşı çok soğuk davranıyor. Öyle umursamaz oldu ki sanki beni istemiyor sevmiyor gibi hissediyorum. Ben de hatalıyım bu sorunların yaşanmasında ama gerçekten elimde olmayan şeylerden dolayı çıkıyor bu sorunlar. Bir haftadır bozuk aramız. Bu şekilde olunca insan evlilik öncesi bir sürü tereddüt yaşıyor. Sizce ne yapmalıyım ona nasıl davranmalıyım?? Ona kendini basıl daha iyi hissettirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?