Hep de ilgilenirim aslında ona karşı hislerimde hiç değişmedim belki zamanla bazı şeyler sıradanlaştı eski heyecanını yitirdi ama ona hep sadık kaldım. Bunu o da çok iyi bilir. Ama çok gururlu birisi ve olur olmaz alınganlıkları var. Bu da onlardan birisi sanırımHiç sorun edilecek bir durum değil aslında ya. Sanırım nişanlın kendisine daha çok ilgi göstermeni beklediği için soğuk davranıyor senin onu önemsemediğini zannedip o da seni önemsememezlik yapıyor.
İşte ben de tam bunu düşünüyorum. İnanmak istemesem de buna illaki etkileniyor düşünüyor sorguluyor insan.. hele ki bir bayan"Öyle umursamaz oldu ki sanki beni istemiyor sevmiyor"
Artık size tahammülü kalmamışsa neden evlenmek istiyor ki..
Ne yapmalıyım peki onca zamandan sonra zar zor da olsa nişanlanmışız bırakabileceğimi sanmıyorum. Zaten bırakmak da istemiyorum :/Benim fikrim su yonde kaaaac senelik iliski de olsa yani 3 sene 5 sene vs sevgililik doneminde 1. Asla ayrilip barisma olmayacak, 2. Küslük 3 gunden fazla surmeyecek. Bunlar olursa o iliskiden hayir gelmez diye dusunuyorum.
Senin konunla alakali olarak da 1 hafta cok uzun sure soguk davranmak icin...
Sevmediği bir insanla evlenmeyi göze alır mı bir insan ?Sizi sevmiyor... net
Sevmediği bir insanla evlenmeyi göze alır mı bir insan ?
Çok defa ayrıldık kimi zaman o bitirdi kimi zaman ben. Ama sonra bi şekilde devam etti. En son nişanlanmadan önce iki aya yakın bir ayrılığımız oldu. Sonra nasıl oldu anlamadan barıştık ve herşey bitti sanırken bir de baktık ki nişanlıyız. Allah hayırlısını versin ama galiba o benm kaderim. Evlenince herşey daha güzel olsun umudu içindeyim.Alır... bazen alışkanlıktır buna sebep, bazen de bıkkınlık nedeni ile sizin bitirmenizi sağlamak için soğuk davranır insan... yıpranmış bir ilişki size hayır getirmez... tabii en doğrusunu Allah bilir. Bizimkisi sadece yaşam tecrübesi
Bu zamana kadar evlenmeme sebebimiz zaten maddiyattan kaynaklıydı onun bir işi yoktu o yüzden evliliğimiz de gecikti. İşi olsun dşye çabaladı hep sonunda oldu ama bu kez de başka şeyler çıktı. Ailesiyle olan sorunu ondan kaynaklı değil ailesinden kaynaklı. Ona gereken özeni göstermediler zor zamanlarında. Aslında şimdi herşey yolunda sıkıntı edeceğimiz hiç bişey yok ama anlamıyorum neden bu soğumalar.Peki maddi sıkıntıları var mı belki evliliğin sorumluluklarından korkuyor olabilir. Malum ailesi ile de arası çok iyi değilse tek başına bu büyük sorumluluğun altına girmeyi mi göze alamıyor acaba.
Hadi bir gün iki gün soğukluk olabilir ama uzuyorsa bu durum, zamanla daha da sıkıntı olur. İnsan sevdiğine kıyamaz, senin üzüldüğünü bildiği halde bu durumu uzatmaması lazım.Üstelik sevgili de değil artık nişanlısınız daha da ciddiye almalı.
Çok defa ayrıldık kimi zaman o bitirdi kimi zaman ben. Ama sonra bi şekilde devam etti. En son nişanlanmadan önce iki aya yakın bir ayrılığımız oldu. Sonra nasıl oldu anlamadan barıştık ve herşey bitti sanırken bir de baktık ki nişanlıyız. Allah hayırlısını versin ama galiba o benm kaderim. Evlenince herşey daha güzel olsun umudu içindeyim.
O halde planladığı şeyler istediği gibi gitmiyor olabilir. En iyisini zaman çözer, anladığım kadarıyla çok seviyorsun kaybetmek de istemiyorsun inşallah düzelir bu durum. Allah hayırlısını versin.Bu zamana kadar evlenmeme sebebimiz zaten maddiyattan kaynaklıydı onun bir işi yoktu o yüzden evliliğimiz de gecikti. İşi olsun dşye çabaladı hep sonunda oldu ama bu kez de başka şeyler çıktı. Ailesiyle olan sorunu ondan kaynaklı değil ailesinden kaynaklı. Ona gereken özeni göstermediler zor zamanlarında. Aslında şimdi herşey yolunda sıkıntı edeceğimiz hiç bişey yok ama anlamıyorum neden bu soğumalar.
Amin inşallah..İnanın hep olumlu düşünürüm hayatta yumuşak olmaya çalışırım. Özellikle sevdiğine karşı insan daha da merhametli oluyor.O zaman ona bunu hissettir ki size içi tekrar ısınsın... belki ekstra özen göstermek onu ilişkiye tekrar hevesli hale getirir... umarım her şey yoluna girer de Allah sizi muhabbetle biraraya getirir
İlla kadın mı birşey yapmalı sence ? Neden nişanlın sorunun kaynağıyla ilgilenmeyip seni böyle düşünmeye itiyor ?ben söyleyeyim ,artık ceptesin, nişanlanmış olmak yarı tapulanmak demek (onlara göre) , nasıl olsa seviyor ,kaybetmekten korkuyor ,napsam sesini çıkarmaz ,evlenir benimle ,her pisligime katlanır .. şimdiden önünü keseyim de çok şey beklemesin , diye düşünüyor .. bence ...Sevdiğim için katlanıyorum herşeyine. Onun da beni sevdiğini istediğini biliyorum ama böyle bi insan olmadığını da biliyorum. Eğer bu kadar basit şeyleri sorun edecek biri olsaydı onca sene sürmezdi. Sadece ne yapacağımı bilmiyorum
Evet çok seviyorum ve ona çok bağlandım gerçekten. Bi yandan ona da hak veriyorum istemediği şeyler yaşamaya mecbur kalıyor. Ama Benm elimde değil buna engel olamıyorum. Bu yüzden bana karşı soğuduğu için üzülüyorum. İnşallah dediğiniz gibi olurO halde planladığı şeyler istediği gibi gitmiyor olabilir. En iyisini zaman çözer, anladığım kadarıyla çok seviyorsun kaybetmek de istemiyorsun inşallah düzelir bu durum. Allah hayırlısını versin.
Evet maalesef genel olarak erkeklerde bu düşünce var ve değiştiremiyoruz maalesef ne yapsak da.. Onda da kısmen bu düşünceler vardı Benm hiç vazgeçmiyceğimi düşündü belki ben düşündürdüm. Ama beni kaybettiğini düşündüğü anda döndü bana. Belki de çok fazla üzerine gitmemeliyim.İlla kadın mı birşey yapmalı sence ? Neden nişanlın sorunun kaynağıyla ilgilenmeyip seni böyle düşünmeye itiyor ?ben söyleyeyim ,artık ceptesin, nişanlanmış olmak yarı tapulanmak demek (onlara göre) , nasıl olsa seviyor ,kaybetmekten korkuyor ,napsam sesini çıkarmaz ,evlenir benimle ,her pisligime katlanır .. şimdiden önünü keseyim de çok şey beklemesin , diye düşünüyor .. bence ...
Evet çok üstüne gitme ,ayrıca ondan vazgeçemeyeceğini düşündürme .. herseyin açık olmasın ,biraz merak etsin ..E
Evet maalesef genel olarak erkeklerde bu düşünce var ve değiştiremiyoruz maalesef ne yapsak da.. Onda da kısmen bu düşünceler vardı Benm hiç vazgeçmiyceğimi düşündü belki ben düşündürdüm. Ama beni kaybettiğini düşündüğü anda döndü bana. Belki de çok fazla üzerine gitmemeliyim.
:) tavsiyelerin için teşekkür ederim ben de eğitmeye uğraşıyorum inşallah başarırım..Evet çok üstüne gitme ,ayrıca ondan vazgeçemeyeceğini düşündürme .. herseyin açık olmasın ,biraz merak etsin ..
Valla ben eğittim, bir yıl uğraştım bunun için :) eğitim şart .. evlenmeden önce sıkıntı yoktu da evlendikten sonra babasına özenmeye başladı .yaş küçük olduğu için kimlik arayisiydi belki de ..yalnız rolmodel yanlıştıkayınpederim eşine karşı çok ilgili bir adam değildi ve biraz fazla otoriterdi. Ne olduğunu anladıktan sonra gel yavrum gel evladım ,senin güzel bir tedaviye ihtiyacın var yoksa daughter babasının dizinin dibine geri dönecek dedim :) iyi ki de demişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?