YARDIM EDİN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
neresi sevilicek ki benden alacağını aldı ve çok rahat bi şekilde devam ediyor hayatına.
Ah sevgili Nur kinaye yapıyorum, bunu anlayamayacak kadar temiz yüreklisin. Gel bizi dinle koşarak uzaklaş bu adamdan. Sevgi böyle bir şey değil.

30 yaşında o ve hiç umrunda değilim hiç cebinde biliyo bence beni,hep kötü hissettiriyo hep küfür ve ben herşeyine susuyorum hep haklı o hep küfür eder herşeyde kendini haklı çıkarır. bana bu yaşadığımızı birine söylersen ve ben seninle aynı çatı girmek zorunda kalırsam sana zindan ederim o evi bile dedi. ben üzgünüm çok,utanıyorum da annemden.
Şaka mı bu?

Kimseyi yanında zorla tutamazsın tutmamalısın ayrıca ilerisi için de seni olduğun gibi kabul eden biriyle evlenirsin

Kendini mecbur hissetme canım.. yaşadığın şeyi bir hata olarak görüyorsan.. İnsanlar hata yaparak gerçek kişiliğini geliştirirler zaten. Hatalar bizler için vardır.. önemli olan o hataya birdaha düşmemek.. Yok yaşadığın şeyi sevgilini kaybetmemek adına yaptysan işte asıl hata bu.. Böyle bir adama kendini mecbur hissetmemelisin..çünkü o da biliyor senin ona mecbur hissettiğini ve istediği gibi davranıyor.
Hiç korkma ondan vazgeçebileceğini bilsin.. haa ayrılırsan da senin kişiliğini ve karakterini seven birisi girsin hayatına gerisi önemli değil..
çok teşekkür ederim,annemin yüzüne bakamıyorum ben şu an sınadığım ne varsa başıma geldi resmen.

çok utanıyorum çok aldığıyla kalıcak hiç bi şey olmamış gibi devam edicek o,bende verdiğimle kalıcam. çok zor bir şeymiş bı
Öncelikle şu alışveriş kafasından bir uzaklaşın.
Evet bu adamla yaşamanız talihsizlik olmuş ama olan olmuş artık. Bu konuyu zihninizde büyüttükçe ona mecbur hissedip o pisliğin egosunu şişırmeye devam edeceksiniz.

çok teşekkür ederim,annemin yüzüne bakamıyorum ben şu an sınadığım ne varsa başıma geldi resmen.
Bu şekilde düşünme emin ol annelerimiz de hatalar yaparak bu zamana geldi.. mutlu olmalısın ve mutluluk o kişide değil

Öncelikle şu alışveriş kafasından bir uzaklaşın.
Evet bu adamla yaşamanız talihsizlik olmuş ama olan olmuş artık. Bu konuyu zihninizde büyüttükçe ona mecbur hissedip o pisliğin egosunu şişırmeye devam edeceksiniz.
ne biliyim işte aileler öyle ya hep öyle anlattılar namus herşey diye ,bende kötü düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X