YARDIM EDİN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
seviyorum da,nasıl vazgeçmem gerektiğini bilmiyorum:KK43: ailesiyle de tanıştırdı sürekli evlilikten bahseden bi insan şu an hiç yazmıyor aramıyor. en son mesajım ayrılmak mı amacın? görüldü atmış cevap dahi vermedi.
Kaç yaşındasınız? Ailesiyle tanışmayı sonu evlilikle bitecek ciddi bir ilişkinin nişanesi olarak görüyorsanız yanılıyorsunuz, evlilikten bahsetmek evlenmek manasına da gelmiyor maalesef, yaşanmışlıklardan utanıp ondan başkasıyla olmaz, hayatım bitti düşüncesinden sıyrılıp hayatınıza kaldığınız yerden devam edin, bundan sonra da siz siz olun ailesiyle tanıştım, evlenmekten de bahsediyor diyen erkeklere aldanmayın, artık evlenelim, seni seviyorum, aşkından ölüyorum lafları merhaba nasılsın benden de iyilik demek kadar ağızlara pelesenk olmuş.

Kaç yaşındasınız? Ailesiyle tanışmayı sonu evlilikle bitecek ciddi bir ilişkinin nişanesi olarak görüyorsanız yanılıyorsunuz, evlilikten bahsetmek evlenmek manasına da gelmiyor maalesef, yaşanmışlıklardan utanıp ondan başkasıyla olmaz, hayatım bitti düşüncesinden sıyrılıp hayatınıza kaldığınız yerden devam edin, bundan sonra da siz siz olun ailesiyle tanıştım, evlenmekten de bahsediyor diyen erkeklere aldanmayın, artık evlenelim, seni seviyorum, aşkından ölüyorum lafları merhaba nasılsın benden de iyilik demek kadar ağızlara pelesenk olmuş.
20 yaşındayım,inandım işte cahillik ettim.

Aldım verdim mesajlarından sonra koptu kayışlar bende.

Tamam alay etmek için açmışsın konuyu anladım da aklını bari biraz büyük tutmaya çalış , başarabiliyorsan .
yaşadığım şeyle böyle seviyesizce dalga geçemezsin. düşüncem böyle,bu şekilde açıklayabilmişim demek ki

Adamın yolu belli yol ver gitsin evlensen de zaten belli açıkca soylemiş daha fazla ısrar etme okuluna işine bak daha gencsin

yemin ediyorum fake değil hiç bir şey yemin ediyorum

Neden herkes fakr diyor biliyor musun, bu kadar sığ düşünen bir genç kişinin varlığına inanmak istemiyoruz. .

Almak , vermek, kadın oldum.. Kufur hakaret , aldatma var ama güzel bir ilişki içindeyiz
.

Gidemem çünkü böyle böyle oldu .

Neyse cikiyorum ben konudan.

3 senedir tanıştığım her zaman ilgim olan adamla iki buçuk aydır güzel bi ilişki içine girdik ve alkollüyken bir şeyler yaşadık ileri boyutlu kızlığım gitti o an düşünemedim şu anda pişmanım,aramızda hep kötü hep bi sorun çıkıyor ayrılmak istiyo o bile belli değil. çok dengesiz bir de hep küfürler ediyor ama ben herşeyine katlanıyorum kendimi katlanmak zorunda hissediyorum seviyorum da susuyorum da mecburum ondan ayrılamam diye düşünüyorum 21 yaşındayım. kendimi kötü hissediyorum ileride evleneceğiö adama ne diyeceğim? her şey bi anlık mıydı bitti mi hemen? o başka kadınlra gitmesin diye ben kendimden vazgeçtim ama o benim kızlığımdan bile şüphe etti sürekli yüzüme vurdu ne olduğun belli değil diye. ama o benim herşeyimin ilki. çok seviyorum vazgeçemiyorum.

Bu kadar önem verdiğin bir şeyi nasıl bu kadar kolay yaşıyorsun onu hiç anlamıyorum, bir de adam muhtemelen seni sevmiyor. Öncelikle bu pislikten kurtul sonra bakarsın icabına, linç edilmek istemiyorum ama bu kadar hayatım kararacak diyorsan taşrada filan da yaşıyorsan ekonomik özgürlüğünün de olmadığını varsayıyorum, senden kıymetli değil diktirirsin olur biter kimseye anlatma bu olayı sakın.

Neden herkes fakr diyor biliyor musun, bu kadar sığ düşünen bir genç kişinin varlığına inanmak istemiyoruz. .

Almak , vermek, kadın oldum.. Kufur hakaret , aldatma var ama güzel bir ilişki içindeyiz
.

Gidemem çünkü böyle böyle oldu .

Neyse cikiyorum ben konudan.
evet ama ailem hep öyle öğretti bana cahillikse evet cahillik,ama namus herşeyden önde ailem öğrense beni yaşatmaz da ben korkuyorum ilerde karşıma bi sorun çıkmasından. benim düşüncem ile ailemin düşüncesi bir olmayacak.

yaşadığım şeyle böyle seviyesizce dalga geçemezsin. düşüncem böyle,bu şekilde açıklayabilmişim demek ki

Seviyesizlik benim yazdiklarimda değil o kişinin sana yasattiklarinda ve senin bunu kabul edisinde.

Bu kadar heybetlenecek gücün varsa seni aldatan, değer vermeyen sevgiline yap , hayatını kurtar eğer gerçeksen.

Bu kadar önem verdiğin bir şeyi nasıl bu kadar kolay yaşıyorsun onu hiç anlamıyorum, bir de adam muhtemelen seni sevmiyor. Öncelikle bu pislikten kurtul sonra bakarsın icabına, linç edilmek istemiyorum ama bu kadar hayatım kararacak diyorsan taşrada filan da yaşıyorsan ekonomik özgürlüğünün de olmadığını varsayıyorum, senden kıymetli değil diktirirsin olur biter kimseye anlatma bu olayı sakın.
bende sevdiğini düşünmüyorum,seven insan düşünür korkar kıyamaz. korkuyorum da çok

Seviyesizlik benim yazdiklarimda değil o kişinin sana yasattiklarinda ve senin bunu kabul edisinde.

Bu kadar heybetlenecek gücün varsa seni aldatan, değer vermeyen sevgiline yap , hayatını kurtar eğer gerçeksen.
ben ona böyle konuşsam hemen engeller,akrep burcu bide. çok hırçın hep haklı olam biri olduğu için bir şey diyemiyorum

bende sevdiğini düşünmüyorum,seven insan düşünür korkar kıyamaz. korkuyorum da çok

Olan olmuş artık hayatına sahip çık, korkacak bişe yok. Herşey insanlar için yeter ki toparlanmayı iste. Mutlaka bir yol bulunur

20 yaşındayım,inandım işte cahillik ettim.
Çok gençsiniz bu yaşta güzel sözlere inanmanız olağan, bırakın ayrılırsa ayrılsın hatta siz ayrılın, bu yaşta birlikte olduk evlenmemiz lazım mantığıyla yapacağınız bir evlilikten hayır gelmez zaten, pişman olursunuz.
Okuyor musunuz bilmem ama okuyup eğitiminizi tamamlayın, çalışan kariyer sahibi genç bir kadın olun, yaşanmışlar için kendinizi suçlayıp dövünmeyin lakin benden size büyük tavsiyesi asla ama asla ileride pişman olacağınız hiçbir şey yapmayın, biriyle birlikte olacaksanız evleneceğinizi sanarak birlikte olmayın, bunu gerçekten istiyorsanız ve sonrasında ayrılsanız bile yaşadıklarınızı hata olarak görmeyecekseniz birlikte olun, bir erkekle sevginizi ispat etmek için, evleneceğinizi sanarak veya onu kaybetmemek için birlikte olmayın, kadın olarak değerinizi bilin, sevgiliniz istedi diye değil siz isterseniz bir şeyler yaşarsınız, bunu böyle kodlayın aklınızda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X