yapabileceğin birşey yok zamanı geriye alamıyoruzArkadaşlar 4 yıl sevgilim var bu hafta isteme olacaktı ama bugün öğrendim.ki benden önce biriyle yatmış yıkıldım ne yapmm gerekiyor ne yapacağını bilmiyorm
Sizden önce derken aldatıldınız mı? önceki ilişkisinde mi yoksa?Arkadaşlar 4 yıl sevgilim var bu hafta isteme olacaktı ama bugün öğrendim.ki benden önce biriyle yatmış yıkıldım ne yapmm gerekiyor ne yapacağını bilmiyorm
Arkadaşlar 4 yıl sevgilim var bu hafta isteme olacaktı ama bugün öğrendim.ki benden önce biriyle yatmış yıkıldım ne yapmm gerekiyor ne yapacağını bilmiyorm
Bu adam 4 senedir seks yapmayarak nasıl yaşamış bunun sorusuna cevap aramıyor daNasıl yardım edebiliriz ?
Sizden önce olmuş olan bir şeyin önemi var mı ki?Arkadaşlar 4 yıl sevgilim var bu hafta isteme olacaktı ama bugün öğrendim.ki benden önce biriyle yatmış yıkıldım ne yapmm gerekiyor ne yapacağını bilmiyorm
Dur hele ortalık karışık.Bu adam 4 senedir seks yapmayarak nasıl yaşamış bunun sorusuna cevap aramıyor da
Yalnız konu sahibi bu sabah almamış üyeliğini ..hatta önceki konusunda da ailelerin tanışması sonrasında çok yoğun iç sıkıntısı yaşamaya başladığını ,evlilik korkusunun başladığını ,psikiyatriste başvurduğunu anlatmışSabah sabah üyelik alıp fake konu açmak nereden geliyor aklınıza ya gidin çayı koyun önce.
Arkadaş bizimle eğleniyor diye ben de takılayım dedim ama galiba kızcağız gerçekten bunalım içindeDur hele ortalık karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?