Yardım edin

Galatasaray 55

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2022
12
3
6
27
Ben evleneli neredeyse 1 sene olucak evlenmeden önce eşimin babası rahazsızlıklar geçirmeye başladı evlendikten 1 hafta sonra biz balayındayken eşimin babası kalp rahatsızlığı geçirdi ve ameliyat oldu kaynamda 1 hafta izin aldı işten izni bitince ben baktım bu süre zarfında orda yemek yedik evimize sadece uyumak için gittik neyse kayınpederim iyileşti ama bu durum değişmedi sürekli bize gelin bize yiyin yemekleri felan işim vardiyalı çalışıyo vardiya döndüğü zaman gitmiyoruz ama sürekli arıyo gelin diye kaynanamla kayınpederimle bir sorunum yok iyi anlaşıyoruz ama evimdeki gibi rahat değilim orda evleneli 1 sene olucak eşimle toplasan 10 defa evimizle pazar kahvaltısı yapmamışızsır ne yapmalıyım sizce

Mesafe her zaman iyidir süreklide olmaz yani uygun Bi dille eşinizle konuşun bence rahatsız olduğunuzu dile getirin.

Bu moda oldu galiba.Kesinlikle taviz vermeyin karşılıklı saygıyı kaybetmeden mesafe koyun.Her hafta gitmek nedir bunun mantığı yok.

Hastalik konusunu ayri tutmak kaydi ile gitmek istemedigini soylersin esine..
Rahatsiz ediyorsa konus.Her gun, her dakika gidip birlikte yemek yada vakit gecirmek durumunda degil kimse.
Evlilik boyle bir sey degil zaten.
Soyle sadece.Gitmek istiyorum ama surekli olunca kendimize zaman ayiramiyoruz diyerek ekle.

Muhtemelen eşinizin taviziyle bu durum meydana geldi. Bu durumu degistirmek icin onuhuze bi engel cikacaksa o da yine eşiniz olacaktır ancak. Esinizle sizinde ayni fikirde olup yaninizda durursa çözümü cok zor olmaz

Eşime söylemeye çekiniyorum açıkcası yanlış anlıcak diye ama artık gerçekten sıkılmaya başladım hergün hergün koltuğun bi köşesinde sığıntı gibi oturmaktan eşimde anlıyo yavaş yavaş sen babamlara gittiğimizde değişiyosun diyo ama ne yapabilirim ki

Muhtemelen eşinizin taviziyle bu durum meydana geldi. Bu durumu degistirmek icin onuhuze bi engel cikacaksa o da yine eşiniz olacaktır ancak. Esinizle sizinde ayni fikirde olup yaninizda durursa çözümü cok zor olmaz

Hafta sonları eşimde söyleniyo saat 10 arıyolar hadi gelin kahvaltı yapalım diye el mecbur gidiyoruz ama her hafta sonu böyle kahvaltı yapıyoruz eve geliyoruz o gün bir yere gidiceksek ondan sonra gidiyoruz zaten 4 gibi tekrar arıyolar gelin yemek yiyoruz diye

söylemekten başka çaren yok adı üstünde eşin biz mi mesaj atalım adama? buna düşüncesizlik yapıp alınacaksa kendi bilir. otursaymış anasının evinde evlenmeseymiş. taviz tavizi doğurur.

Sen gelin olarak laf etsen kotu olursun, tatsizlik cikar, kotu oldugunla kalirsin. Yuz goz olmana gerek yok. Ama o ne hakla soyleniyor? Ceksin resti. Evliliğinin huzurunu korumak icin bir erkek buju yapmalı. Burda adim atmasi gereken de o. Afrasi tafrasi kime? Cocugunu sokaga oynmayaa gondermeyen anneler gibi , kocanin elinden tutup, yok biz gelmiyoruz mu diceksin? Sacmalik valla bu ne

Eşine ben artık evimde yaşamak, arada bir ziyaretlerine gitmek ve sadece Allah göstermesin hasta oldukları zaman onlara destek olmak için gitmek istiyorum diyeceksin, bu kadar basit. Biz ne yapabiliriz, eşini arayıp Galatasaray55 bu yaşananlardan memnun değil, artık evinizde yaşayın mı diyeceğiz? Konuşarak çözülmeyecek şey yok denecek kadar azdır, tabii ki karşınızda bir odun yoksa.

Simdi soyle bir durum var..Oncelikle elin adami degil ki cekinesin..
Senin Kocan degil mi bu adam ?
Ben kocama rahat bir sekilde beni huzursuz eden seyleri soyleyemeyecek isem disardaki adamdan ne farki kalir benim icin..
Sen usulu ile soyle,o da anlayacaktir.
Esinle konusmaktan cekinme. Soylemiyorsunuz,biriktikce birikiyor,akabinde de altinda eziliyorsunuz.
Soyleyin..Soylemedikce dolacaksiniz daha kotu olacak bence.

Son düzenleme:
Bu sizi rahatsız edebilir normal. Aynı süreçten geçmişliğim var. Ama sonradan aslında bizi düşündüklerini hem maddi olarak hemde yorulmayalim diye bu şekilde yaklaşıyorlar. Tabikide bunun bir çizgisi sınırı olmalı

1 sene nasıl çatlamiyorsunuz ya susa susa? Geç bile kalmişsiniz ben hastaligi biter bitmez laf soylemeye başlardim. Boyle şeylere ne kadar geç mudahale ederseniz dönüşü o kadar zor oluyor cunku bir rutin, aliskanlik yaratip kendinize görev ediniyorsunuz.
Koskoca bir sene geçmiş evde 10 kere kahvalti yapilmamiş
Bu ne saçma şey boşuna ayri eviniz varmiş.

ne münasebet canım, kendi eviniz dururken mis gibi neden tadını çıkaramayacaksınız şöyle bir kahvaltı yapamayacaksınız, böyle susmaya devam edip adamı da ümitlendirmeyin.
zamanla bu durum evliliğinize de yansır diye düşünüyorum.

E yok artık.
İyiyken kötü olmak böyle oluyor işte
Halbuki bakın ne güzel, aslında onları sevdiğinizi bir sorununuzun olmadığını söylüyorsunuz. Ama suistimal devam ederse nefrete dönüşecek...
Valla bir iki kez hayır derseniz düzelebilir.
Başka programlar yapın. Veya yapmayın, evde olun. Ama reddedin bazen.
Eşinize de söyleyin, onlarla derdiniz yokki. Umarım anlar. Anlaması lazım.

Birkaç haftasonu için "başbaşa plan" yaptık, deyin sinemaya, sahile filan gidin.. ama hafta içinde görüşün ki bilsinler bu tavır onlara değilmiş, Siz çılgınlar gibi basbasa kalmak istemişsiniz filan.. sonra iki haftada bire düşürün ziyareti

Bir senedir buna neden katlandinki esine diyecegin şey belli ben bunun icin evlenmedim seninle bir aile olmak icin evlendim anlarsiniz
Diye bekledim anlamadiniz bu evlilik degil
Bu sekilde devam etmek istemiyorum kendi evimde yiyip icmek haftada bir iki ziyarete gitmek istiyorum bundan fazlasinda ben yokum de. Biraz sesin ciksin ne demek esim yanlis anlar anlarsa anlasin o senin ailenle bukadar vakit gecirse mutlu olurmuydu acaba

Burada sizin yapacağınız herşey yanlış anlaşılacak ve göze batacak .
Eşinize dusuyor bu iş. Gerçi onda da bizim oğlan razı gelin çeldi aklını diyecekler ama olsun.
Misal pazar günü aradıklarında Galatasaray55 kalkıp kahvaltı hazirlamis anne o kadar ugrasmis bugün gelemeyiz kahvaltidan sonra da birlikte dışarı filan çıkacağız diyecek
Sonraki akşam yemeği için cagirdiklarinda geçen gün eşinden istediğim bir yemek vardı sağolsun inu yapmış bu akşam birlikte onunyiyecegiz diyecek. Böyle böyle sizinde bir aile olduğunuzu kendi bir eviniz olduğunu anlayacaklar.
Esinizde hangi dilden anliyorsa o dilden kinusacaksiniz tatlı dilse tatlı dil sert bir uyarı ise o
Sizde hergun annenelere gitseniz kendisi razı gelecekmi.
İnsan kendi nefisne ağır gelen hiç birşeyi karşıdan istemeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…