- 17 Mart 2022
- 12
- 3
- 6
- 27
- Konu Sahibi Galatasaray 55
-
Mesafe her zaman iyidir süreklide olmaz yani uygun Bi dille eşinizle konuşun bence rahatsız olduğunuzu dile getirin.Ben evleneli neredeyse 1 sene olucak evlenmeden önce eşimin babası rahazsızlıklar geçirmeye başladı evlendikten 1 hafta sonra biz balayındayken eşimin babası kalp rahatsızlığı geçirdi ve ameliyat oldu kaynamda 1 hafta izin aldı işten izni bitince ben baktım bu süre zarfında orda yemek yedik evimize sadece uyumak için gittik neyse kayınpederim iyileşti ama bu durum değişmedi sürekli bize gelin bize yiyin yemekleri felan işim vardiyalı çalışıyo vardiya döndüğü zaman gitmiyoruz ama sürekli arıyo gelin diye kaynanamla kayınpederimle bir sorunum yok iyi anlaşıyoruz ama evimdeki gibi rahat değilim orda evleneli 1 sene olucak eşimle toplasan 10 defa evimizle pazar kahvaltısı yapmamışızsır ne yapmalıyım sizce
Eşime söylemeye çekiniyorum açıkcası yanlış anlıcak diye ama artık gerçekten sıkılmaya başladım hergün hergün koltuğun bi köşesinde sığıntı gibi oturmaktan eşimde anlıyo yavaş yavaş sen babamlara gittiğimizde değişiyosun diyo ama ne yapabilirim kiHastalik konusunu ayri tutmak kaydi ile gitmek istemedigini soylersin esine..
Rahatsiz ediyorsa konus.Her gun, her dakika gidip birlikte yemek yada vakit gecirmek durumunda degil kimse.
Evlilik boyle bir sey degil zaten.
Soyle sadece.Gitmek istiyorum ama surekli olunca kendimize zaman ayiramiyoruz diyerek ekle.
Muhtemelen eşinizin taviziyle bu durum meydana geldi. Bu durumu degistirmek icin onuhuze bi engel cikacaksa o da yine eşiniz olacaktır ancak. Esinizle sizinde ayni fikirde olup yaninizda durursa çözümü cok zor olmaz
Bende ondan korkuyorum zatenAçıkça konuşun . Hastalığın bittiğini sizinde bir düzen kurmanız gerektiğini söyleyin . Yoksa yıllarca bu böyle sürer gider
söylemekten başka çaren yok adı üstünde eşin biz mi mesaj atalım adama? buna düşüncesizlik yapıp alınacaksa kendi bilir. otursaymış anasının evinde evlenmeseymiş. taviz tavizi doğurur.Eşime söylemeye çekiniyorum açıkcası yanlış anlıcak diye ama artık gerçekten sıkılmaya başladım hergün hergün koltuğun bi köşesinde sığıntı gibi oturmaktan eşimde anlıyo yavaş yavaş sen babamlara gittiğimizde değişiyosun diyo ama ne yapabilirim ki
Sen gelin olarak laf etsen kotu olursun, tatsizlik cikar, kotu oldugunla kalirsin. Yuz goz olmana gerek yok. Ama o ne hakla soyleniyor? Ceksin resti. Evliliğinin huzurunu korumak icin bir erkek buju yapmalı. Burda adim atmasi gereken de o. Afrasi tafrasi kime? Cocugunu sokaga oynmayaa gondermeyen anneler gibi , kocanin elinden tutup, yok biz gelmiyoruz mu diceksin? Sacmalik valla bu neHafta sonları eşimde söyleniyo saat 10 arıyolar hadi gelin kahvaltı yapalım diye el mecbur gidiyoruz ama her hafta sonu böyle kahvaltı yapıyoruz eve geliyoruz o gün bir yere gidiceksek ondan sonra gidiyoruz zaten 4 gibi tekrar arıyolar gelin yemek yiyoruz diye
Simdi soyle bir durum var..Oncelikle elin adami degil ki cekinesin..Eşime söylemeye çekiniyorum açıkcası yanlış anlıcak diye ama artık gerçekten sıkılmaya başladım hergün hergün koltuğun bi köşesinde sığıntı gibi oturmaktan eşimde anlıyo yavaş yavaş sen babamlara gittiğimizde değişiyosun diyo ama ne yapabilirim ki
E yok artık.Hafta sonları eşimde söyleniyo saat 10 arıyolar hadi gelin kahvaltı yapalım diye el mecbur gidiyoruz ama her hafta sonu böyle kahvaltı yapıyoruz eve geliyoruz o gün bir yere gidiceksek ondan sonra gidiyoruz zaten 4 gibi tekrar arıyolar gelin yemek yiyoruz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?