YARDIM EDİN

Enfeksiyondan olabilir ama zaten düzensiz olduğunuz için doktor kontrolünden geçseniz iyi olur sizin için. Stres yapmayın bi test alıp bakabilirsiniz

yaklaşık 25 gün önce erkek arkadaşımla ilk kez birlikte olduk. kondom kullandık. kanamam lekelenme şeklinde oldu. o günden beri de başlarda çok yoğun olmamakla beraber devam eden kahverengi akıntım var. adetlerim çok düzensiz genelde 2 ayda bir oluyorum. son adetimin üzerinden 2 ay geçti ve hala adet olmadım. hamilelik düşüncesi kafamı kurcalıyor ancak korunduk ve erkek arkadaşım her seferinde kondomu kontrol ettiğini söyledi kondom takılıyken bile içine boşalmadım dedi. ilk cinsel ilişkiden sonra bu akıntıların lekenlemelerin görünmesi normal mi? bununla bi ilgisi var mı? yoksa şüphelenmeli miyim?
İlk ilişkiden sonra kızlık zarının zedelenmesinden dolayı birkaç gün leke şeklinde kanamalar görülebilir
İçe boşalma yoksa gebelik riski yoktur
Çok kafanıza takılırsa akın eczaneden bir test,yapın.

Lekelenme şeklinde olduğu için uzun sürmüş olabilir ama belki enfeksiyon da kapmış olabilirsiniz

İlk birleşmede ben 4-5 gün regl kanaması gibi yaşadım. Yüzeysel damarların fazlalığı ile alakalı bir durummuş vr herkeste değişkenlik gösterebilirmiş. Kahverengi lekelenme ise diğerlerininde dediği gibi enfeksiyon kaynaklı olabilir ve gecikme için başlı başına bir sebeptir;yinr ilk ay 15 gün gecikmiştim hem kan hem idrardaaşırı emfeksiyonum çıkmıştı

Back
X