yardım edin

dj_oznur_0106

sweet_lady
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
116
Yer
Antalya
antalyada yenı ewe tasıdık,erkek arkadasım 2 hafta sonra geliyo,

antalyada gezılecek guzel yerler neresi sanki yer,bara gıtme..
antalyada oturanlar yardım edersen sevınırım antalya dısında olur kemer, side nerelerı gotureyım.. daha once düden selalesi, kale kapısı goturdum. fazla bılmıyom yerleri..
yardım edersen sevınırım :sinifsinif:

Son düzenleme:
antalyada yenı ewe tasıdık,erkek arkadasım 2 hafta sonra geliyo,

antalyada gezılecek guzel yerler neresi sanki yer,bara gıtme..
antalyada oturanlar yardım edersen sevınırım antalya dısında olur kemer, side nerelerı gotureyım.. daha once düden selalesi, kale kapısı goturdum. fazla bılmıyom yerleri..
yardım edersen sevınırım :gitme::2::sinifsinif:

buna mı ağlıyorsun sen?
ağla kızım ağla
daha çoooooooooook ağlarsın bu gidişle.

buna mı ağlıyorsun sen?
ağla kızım ağla
daha çoooooooooook ağlarsın bu gidişle.

yardım istemiş bilenler için bilmiyosan yorum da yapmasaydın aglma simge sadece her aglama simgesi koyan aglasaydı ohhoooohhh bayan bilmiş diycem bilseniz cvp yazardınız

yardım istemiş bilenler için bilmiyosan yorum da yapmasaydın aglma simge sadece her aglama simgesi koyan aglasaydı ohhoooohhh bayan bilmiş diycem bilseniz cvp yazardınız

şu çocukluktan kurtul diye yazıyorum ama maşallah saygısızlık dizboyu
şu gençlik ne acayip oldu yav.

ben sadece yardım ıstemıstım
bılmeyenler yardım edemıycekler lutfen yorum yapmasınlar

şu çocukluktan kurtul diye yazıyorum ama maşallah saygısızlık dizboyu
şu gençlik ne acayip oldu yav.

benım yorumum da saygısızca olan ne yada neresi cocukluk haddınızı asıyosunuz gereksız yorumlar tartısmalar yaratıyosunuz işte buna kızıyorum konuyla alakalı tek bıryorum yok ama satasma cok ne alaka ayy lutfen kesın bayan greksız yorumluşakkıdı

benım yorumum da saygısızca olan ne yada neresi cocukluk haddınızı asıyosunuz gereksız yorumlar tartısmalar yaratıyosunuz işte buna kızıyorum konuyla alakalı tek bıryorum yok ama satasma cok ne alaka ayy lutfen kesın bayan greksız yorumluşakkıdı

değmez
akıl vermeye bile değmezmişin

vereliniortakvereliniortak

Öncelikle bu konu hakkında verdiğim linkten bilgi alabilirsiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/eller/3435-antalya-07-a.html
Açılan her konuya alakasız yorum yapan çok,
her zaman diyoruz,konu içeriğine yorum yapacaksanız yapın,
yapmayacaksanız ,konuyu mikserlemenin alemi yok yani,
herkes kurallara uysun,uymayanlar kuralları tekrar okusun...

Back
X