Yardım edin:(

rashii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
149
2
118
Arkadaşlar buna yorum yaparsanız çok büyük sevaba girmiş olacaksınız :
Bir arkadaşım bana açıldı.Çok mutlu olması gereken bir dönemde olsa da ne yazık ki çok mutsuz kızcağız :(,
Nedenine gelince ..evde babasının bilgisayarından face e girmek istemiş ve bilgisayarı açtığında ..face in zaten açık olduğunu görmüş..ve açık olan bu face de babasının face'ymiş.Mesajlara girip kontrol ettiğinde ise :( babasının bikaç kadın profilini ekleyip onlarla mesajlaştığını ve seni seviyorum,sevgilim ol gibi mesajlar yazdığını .kadınların da eşinden ayrıl vs. yazdıklarını.Babasının da cevap olarak kızım için ayrılamam yazdığını gördüğünü ve ekran karşısında taş kesildiğini söyledi.Ve buna çok derinden üzülüyor.Anne babasının arasıra tartışsa da ayrılmayacak kadar bağlı olduklarını düşündüğünü ve babasının nasıl böyle bir şeyler yazdığına hala inanamadığını söylüyor.Ve evde veya çevresinde hiç kimseye bu derdini söyleyemediği için bana açıldı.Şuan düğün arefesinde düğününe 20 gün var ama babasıyla konuşmuyor.Annesi bu durumu çözemediği için babanla niye konuşmuyorsun diye sorduğunda hep başka şeyler uydurduğunu buyüzden patlayacak gibi olduğunu söylüyor.Ve en kötüsü düğün haftası damat tarafı ve akrabalar geldiğinde de bu soğukluğu hissettirmemesi gerekiyor.

Şuan bunu babasıyla konuşamayacağını çünkü ortalığın karışacağını düğünün iptal olabileceğini söylüyor.Ama bir yandan da babasının annesini kandırmasına içten içe eriyor.Zaten bir kez başından bir söz atma olayı geçti arkadaşımın birkez daha mahfolmak istemiyor ama bu dert de onu yiyip bitiriyor.Abisiyle konuşmayı düşünmüş ama abisisin hassas biri olduğunu, çok morali bozulacağı için düğünde bu sıkıntıyı yansıtabileceğini söylüyor.Benden öneri istedi.Birşey diyemedim.Ne yapsın sizce lütfen değerli fikirlerinizi iletin de kızcağıza yardımcı olalım .En mutlu geçirmesi gereken dönem dert ve düşünce ile dopdolu geçiyor :((( Öğütlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar ,şimdiden çok teşekkür ederim :5::5::5::5:

arkadaşın açsaydı konuyu daha derin anlardık...
ya bana çok yüzeysel geldi, yada eksik şeyler var gibi...
ne desem bilemedim...ama sessiz kalınacak bi durum gibi gözükmüyor...başına gelmeyene bilemez ama ben olsam susmazdım..ne olacaksa olsun, düğünse düğün neyse ne..bu herşeyden önemli...yuva kurmaya çalışırken, annesinin yuvasını göz ardı etmesi çok yanlış..günahtır...zulme sessiz kalmak zulmü işlemek gibidir..aynen iletin bunu ona...

Onun eli kolu tutmuyor konu bile açmaya :(

Açıklasın diyorsnuz ama annesinin de panik atağı var hem şuan düğün arefesinde telaşlı bi de pat diye bu konuyu açmak mahfeder kadını :(( Ve herşey hazır salon tutulmuş karşı taraf biletleri almış ..babası da durumu anlamış gibi onunla konuşmaya çalışıyor ama arkadaşım yüzüne bile bakmıyor :(((:2:

Bence düğünün geçmesini beklesin .Az bişey kalmış ...
Babası pişamnımış zaten koskoca adam zaten kızını,çoçuklarını düşünmüş
Ah şu facebook yok mu ve boşansın diyen kadınlar kadın olduklarını nasıl da unutuyolar nasıl bir nefis bu ya kadınlardaki evli adamala böyle konuşuyolar
Bnec evli bayanlar evlerine kesinle internet almamalı ya da facebook hesabı olmamlı hem iletişimi engeller eş aralarında ve aklını alır ne biçim siteler var

Arkadaşım hemen bu mesajlaşmaları kaydetmiş flash diske.Bu konu çok gizli ve çok hassas bi şekilde ailenin 4 bireyinin arasında oturulup konuşulup çözülmesi gereken bir konu.Çünkü arkadaşın ailesi kalabalık ve ataerkil bir aile.babası öğretmen emeklisi ve okey oynarken böyle şeyler yapmış.Kız çok üzgün babasından beklemediğini ve hala yakıştıramadığını delirmemek için aklını zor tuttuğunu söylüyor.Babasının da şeker,tansiyonu var ve ani durumda kalp sorunu çıkabilir..ya ben o durumda olamk istemezdim gerçekten :(( Abisi annesine sahip çıkar kesinlikle ama bu olayı yaşamaya gücü yok ..ne yapılabilir psikolog olan var mı aranızda ??:((:5::5::5:

Son düzenleme:
Arkadaşım hemen bu mesajlaşmaları kaydetmiş flash diske.Bu konu çok gizli ve çok hassas bi şekilde ailenin 4 bireyinin arasında oturulup konuşulup çözülmesi gereken bir konu.Çünkü arkadaşın ailesi kalabalık ve ataerkil bir aile.babası öğretmen emeklisi ve okey oynarken böyle şeyler yapmış.Kız çok üzgün babasından beklemediğini ve hala yakıştıramadığını delirmemek için aklını zor tuttuğunu söylüyor.Babasının da şeker,tansiyonu var ve ani durumda kalp sorunu çıkabilir..ya ben o durumda olamk istemezdim gerçekten :(( Abisi annesine sahip çıkar kesinlikle ama bu olayı yaşamaya gücü yok ..ne yapılabilir psikolog olan var mı aranızda ??:((:5::5::5:

valla lafı ağzımdan aldın psikoloğa danışılacak bi durum gibi gözüküyor..çünkü kalp tansiyon şeker durumları işin içine girince, iş yaparken ç..ş yapmak doğru olmayacak.... allahım ne zor bi durum. bu internet ne kötü bişey ya...faydası çok. zararı da çok...en iradeli insan bazen zaafına yenik düşebiliyor...mesela bıçak gibi bişey bu net olayı...sebze doğrarsan faydalı, ama doğrarken elini kesersen orası malum...işte eli kesmemek için dikkat lazım..kaptırınca böyle oluyor...sabır versin allah...işe sadece duygusal yaklaşabilirim, psikiyatri eğitimi olan biri yanıtlasa aydınlanırsın ama sanırım vardır bekle bence cevapları iyi oku canım...

Babam hep bilgisayar,internetle ilgili birşey soruyor yardımcı olmak istemiyorum sırf bu yüzden ..Sıkılıyor emekli ama banada kızıyor öğretmiyorum diye ama erkeklere güven olmaz ama bütün hesaplarını ben açtığım için şifrelerini biliyorum yapmaz ama başka şeylerede dadanmasın .

valla lafı ağzımdan aldın psikoloğa danışılacak bi durum gibi gözüküyor..çünkü kalp tansiyon şeker durumları işin içine girince, iş yaparken ç..ş yapmak doğru olmayacak.... allahım ne zor bi durum. bu internet ne kötü bişey ya...faydası çok. zararı da çok...en iradeli insan bazen zaafına yenik düşebiliyor...mesela bıçak gibi bişey bu net olayı...sebze doğrarsan faydalı, ama doğrarken elini kesersen orası malum...işte eli kesmemek için dikkat lazım..kaptırınca böyle oluyor...sabır versin allah...işe sadece duygusal yaklaşabilirim, psikiyatri eğitimi olan biri yanıtlasa aydınlanırsın ama sanırım vardır bekle bence cevapları iyi oku canım...

Aynen söylediklerinize katılıyorum.Ben tanıyorum adam böyle bişey yapabilecek biri değildi.Ama antropozun etkisi mi nedendir psikolog değilim ben de anlamadım ya da şeytana uydu,net tehlikeli artık hayatlarda gerçekten tehdit haline geldi :(( Çok zor bir durum gerçekten durumu etraftaki amcaları kuzenlerine de açıklayamıyor ve görüyorlar babasıyla konuşmadığını herkesin yüzünde bir soru işareti..Atlatmaya çalışıyor ama çok zor :(((:5::5:

Son düzenleme:
Geçen sene bende babamın görüşmelerini yakalamıştım konu falan da açmıştım hatta . Ablamın nişanına 1 hafta vardı nişana kadar susmuş nişandan sonra söylemiştim bende .
Şimdi olsa gene nişandan sonra söylerdim düzeldi çünkü bir şekilde . Önce söylemiş olsaydım ablacığımın en güzel günü zehir olacaktı. Biliyorum bencillik ama...

Geçen sene bende babamın görüşmelerini yakalamıştım konu falan da açmıştım hatta . Ablamın nişanına 1 hafta vardı nişana kadar susmuş nişandan sonra söylemiştim bende .
Şimdi olsa gene nişandan sonra söylerdim düzeldi çünkü bir şekilde . Önce söylemiş olsaydım ablacığımın en güzel günü zehir olacaktı. Biliyorum bencillik ama...

Peki güneş babanın yüzüne baktığında belli etmeden nasıl durabildin ne kadar süre saklayabildin canım ya sende çekmişsin aynı şeyi ?? :(( Ne yaptınız ailenin her ferdine mi söyledin ne yaptın ?Kız babasının annesine karşı sevgisinin bittiğinden korkuyor söylerse annesinin çok yıkılacağından ailenin dağılacağından korkuyor.Ama bu şekilde de kadın kandırılmış oluyor :((

Çok çaresiz bir durum evet ama bunu içinde tutamaz ki :50: Sonuçta annesine karşı vicdan azabı çeker. Benim annem de panik atak, verecekleri tepkiler hiç kestirilemiyor biliyorum.. Bence arkadaşın düğününe kadar beklesin 20gün kalmış sonuçta. Daha sonra arkadaşların da dediği gibi psikoloğa danışarak annesine durumu açabilir diye düşünüyorum.. :26:

Çok çaresiz bir durum evet ama bunu içinde tutamaz ki :50: Sonuçta annesine karşı vicdan azabı çeker. Benim annem de panik atak, verecekleri tepkiler hiç kestirilemiyor biliyorum.. Bence arkadaşın düğününe kadar beklesin 20gün kalmış sonuçta. Daha sonra arkadaşların da dediği gibi psikoloğa danışarak annesine durumu açabilir diye düşünüyorum.. :26:

Evet ama şuan bunu yapsa herkesin gözü üstlerinde düğün olacak diye böyle birşey duyulursa ..hayatları mahfolur ..açıklayamadığı bu durum da mahvedici ama ..daha da kötü bir sonuç olmaması için bazen bi tercih yapmak gerek sizce de öyle değil mi? :((

ben olsam o yazıştığı kadınlara verir veriştiririm onlarda babama yetiştirir kii bu işime gelir babamda gelip bana bişey diyemez kendini düzeltir herhalde..Başa gelmeden bilinmez durumun zorluğu ama ben olsam böyle yapardım herhalde

Son gunlerde bu durum cok kisinin basinda. Ozellikle 40ini gecmis erkeklerde bolca goruluyor. Hic konduramayacaginiz insanlar hem de.. Internet cikti mertlik bozuldu, cep telefonlari mesajlar filan da tuzu biberi. andropozun da etkisi vardir elbette. Simdilik sukuneti korumakta fayda var diyorum. Dugunden sonra da isi dallanip budaklandirmadan baba kiz karsilikli konussunlar. Babasina bir sans tanisin kendine ceki duzen vermesi icin, bunu ona borclu, ne de olsa babasi. Ha olmaz, adam hala aynen devam ederse o zaman anneye gidilebilinir diyorum ben. Birden parlayip herseyi yerle bir etmeye gerek yok, belki de sadece bir hevestir, kendine gelir adam bu konusmadan sonra. Once cozume gidin, yikim kolay yol..

ben olsam o yazıştığı kadınlara verir veriştiririm onlarda babama yetiştirir kii bu işime gelir babamda gelip bana bişey diyemez kendini düzeltir herhalde..Başa gelmeden bilinmez durumun zorluğu ama ben olsam böyle yapardım herhalde

Babası face'de iken elektrik kesilmiş ve oyüzden arkadaşım bilgisayarı açınca ototmatik babasının profili açık olarak çıkmış önüne..yoksa tekrar girme imkanı yok sadece elinde delil var babasının mesajlaşmaları :((:5:

Son gunlerde bu durum cok kisinin basinda. Ozellikle 40ini gecmis erkeklerde bolca goruluyor. Hic konduramayacaginiz insanlar hem de.. Internet cikti mertlik bozuldu, cep telefonlari mesajlar filan da tuzu biberi. andropozun da etkisi vardir elbette. Simdilik sukuneti korumakta fayda var diyorum. Dugunden sonra da isi dallanip budaklandirmadan baba kiz karsilikli konussunlar. Babasina bir sans tanisin kendine ceki duzen vermesi icin, bunu ona borclu, ne de olsa babasi. Ha olmaz, adam hala aynen devam ederse o zaman anneye gidilebilinir diyorum ben. Birden parlayip herseyi yerle bir etmeye gerek yok, belki de sadece bir hevestir, kendine gelir adam bu konusmadan sonra. Once cozume gidin, yikim kolay yol..

Çok yapıcı ve güzel bir yorum yapmışsınız ama babasının düzelip düzelmediğini nasıl kontrol edebilir sizce ? Şifres,ne sahip değil ne yazık ki :(( :5::5:

Arkadaşlar empati kurarak kısa da olsa bir yorum,bir fikir verebilirseniz çok büyük iyilik yapmış olacaksınız.Arkadaşamının durumunda olduğunuzu düşünsenize açıklasa anneesi de babası da zarar görecek ama babasının yaptığını da kabullenemiyor:43::43::43::43:

Back
X