- 17 Temmuz 2011
- 149
- 2
- 118
Arkadaşlar buna yorum yaparsanız çok büyük sevaba girmiş olacaksınız :
Bir arkadaşım bana açıldı.Çok mutlu olması gereken bir dönemde olsa da ne yazık ki çok mutsuz kızcağız
,
Nedenine gelince ..evde babasının bilgisayarından face e girmek istemiş ve bilgisayarı açtığında ..face in zaten açık olduğunu görmüş..ve açık olan bu face de babasının face'ymiş.Mesajlara girip kontrol ettiğinde ise
babasının bikaç kadın profilini ekleyip onlarla mesajlaştığını ve seni seviyorum,sevgilim ol gibi mesajlar yazdığını .kadınların da eşinden ayrıl vs. yazdıklarını.Babasının da cevap olarak kızım için ayrılamam yazdığını gördüğünü ve ekran karşısında taş kesildiğini söyledi.Ve buna çok derinden üzülüyor.Anne babasının arasıra tartışsa da ayrılmayacak kadar bağlı olduklarını düşündüğünü ve babasının nasıl böyle bir şeyler yazdığına hala inanamadığını söylüyor.Ve evde veya çevresinde hiç kimseye bu derdini söyleyemediği için bana açıldı.Şuan düğün arefesinde düğününe 20 gün var ama babasıyla konuşmuyor.Annesi bu durumu çözemediği için babanla niye konuşmuyorsun diye sorduğunda hep başka şeyler uydurduğunu buyüzden patlayacak gibi olduğunu söylüyor.Ve en kötüsü düğün haftası damat tarafı ve akrabalar geldiğinde de bu soğukluğu hissettirmemesi gerekiyor.
Şuan bunu babasıyla konuşamayacağını çünkü ortalığın karışacağını düğünün iptal olabileceğini söylüyor.Ama bir yandan da babasının annesini kandırmasına içten içe eriyor.Zaten bir kez başından bir söz atma olayı geçti arkadaşımın birkez daha mahfolmak istemiyor ama bu dert de onu yiyip bitiriyor.Abisiyle konuşmayı düşünmüş ama abisisin hassas biri olduğunu, çok morali bozulacağı için düğünde bu sıkıntıyı yansıtabileceğini söylüyor.Benden öneri istedi.Birşey diyemedim.Ne yapsın sizce lütfen değerli fikirlerinizi iletin de kızcağıza yardımcı olalım .En mutlu geçirmesi gereken dönem dert ve düşünce ile dopdolu geçiyor
(( Öğütlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar ,şimdiden çok teşekkür ederim 

Bir arkadaşım bana açıldı.Çok mutlu olması gereken bir dönemde olsa da ne yazık ki çok mutsuz kızcağız

Nedenine gelince ..evde babasının bilgisayarından face e girmek istemiş ve bilgisayarı açtığında ..face in zaten açık olduğunu görmüş..ve açık olan bu face de babasının face'ymiş.Mesajlara girip kontrol ettiğinde ise

Şuan bunu babasıyla konuşamayacağını çünkü ortalığın karışacağını düğünün iptal olabileceğini söylüyor.Ama bir yandan da babasının annesini kandırmasına içten içe eriyor.Zaten bir kez başından bir söz atma olayı geçti arkadaşımın birkez daha mahfolmak istemiyor ama bu dert de onu yiyip bitiriyor.Abisiyle konuşmayı düşünmüş ama abisisin hassas biri olduğunu, çok morali bozulacağı için düğünde bu sıkıntıyı yansıtabileceğini söylüyor.Benden öneri istedi.Birşey diyemedim.Ne yapsın sizce lütfen değerli fikirlerinizi iletin de kızcağıza yardımcı olalım .En mutlu geçirmesi gereken dönem dert ve düşünce ile dopdolu geçiyor