Yardım edin :/ ...

nisa61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
16
0
86
Almanya
Şimdi belki bazılarınıza saçma gelecek kızacaksınız..Dert bu mudur diyeceksiniz ama varsa bi yolu yardım edin lütfen...
Ben 17 yaşındayım ve boyum 1.54. Annemin bi sözü vardır Boyun değil aklın uzun olsun diye :) Bu yaşımdan sonra sizce daha büyürmüyüm yada neler yapmam gerekiyor. Bu yaştan sonra uzayanı gördünüzmü hiç. Kısacası umut varmı ablalarım yardım lütfen

Yanlış yönlendirmek istemem ama 20 yaşına kadardı sanırım boy uzaması çok azda olsa devam ediyor. Ama seninde bildiğin gibi genetiktir bu tür şeyler. Annenle babanın boyu nasıl? Basketbol gerçekten boy uzatan bir spor şu saatten sonra işe yarar mı bilmiyorum ama dene istersen. Kemik gelişiminde çok önemli süt ve süt ürünlerini tüketmeye özen göster. Ayrıca annen çok doğru söylemiş. Boy uzatmak için harcayacağın vakti kendini geliştirmek içinde harcayabilirsin bence senin için daha iyi olur.Ama illa boy için uğraşacaksan bu dediklerimi deneyebilirsin :)

Bazılarımız düz saçlıyız,bazılarımız kıvırcık.
Bazılarımız açık tenliyiz,bazılarımız koyu.
Bazılarımız kısa boyluyuz,bazılarımız uzun.

Herkes uzun olacak diye birşey yok.

Buna çok takılırsan mutsuz olursun.
Kendinde beğendiğin ve güvendiğin yönlerine odaklanmaya ve onları öne çıkarmaya çalış.

Kızlarda uzama,18 yaşına kadar devam ediyor.18 yaşında uzayan biliyorum.
Beslenmene özen göster,süt içmeye devam et.İmkanın varsa yüzme çok iyidir veya voleybol oynayabilirsin.
Güneşten de mahrum kalma.Kış bile olsa,günde en az 15 güneşe çıkmak lazım.

çiğ bıldırcın yumurtası tüket.

süt peynir yoğurt ne bulursan ye yumurta bide tabı bunlar yararlı dıye bılıyorum bıde çok kafana takma stresten dahada kısalabılırsın :))) şaka tabııı gerçekten bunun için üzülme

Son düzenleme:
Boy genetik oluyor genelde

Uzama döneminin de sonlarındasınız

Basketbol ve süt yardımcı olabilir..

Aman canım derdin bu olsun yeter ki.
İnsanoğlu doyumsuzdur halinden memnun olmaz.
Ben mesela saçalrım kıvır kıvır ama süz olsun isterdim.
Kimimiz uzun kısa zayıf şişman vs.
Daha uzarsın zaten 18-20 yaşlarına kadar ama fazla da kafana takma sen.
Blca beyaz peynir,balık tüket.Basket at zıpla evde vs.

Genetiktir o sütü hamilelik dışında ağzıma sürmem yoğurt sevmem günde değil haftada 1 kibrit kutusu peyniri yemem boyum 175
annene çekmiş olabilirsin

bence boyun gayet normal.hiç kafaya takma ve haline şükret canım..heryerin sağlam sakat değilsin felç değilsin..1.54 boyum olsa keşke yürüyebilsem diyen insanlar var...

benim boyum 18 yaşındayken 1.63 tü nasıl oldu anlamadım ama 1.68 oldum :) çevremdekiler de ciddi ciddi farkettiler uzadığımı :) sana tavsiyem her gece yatmadan önce süt iç , az yağlı olmasına dikkat ederek et ve balık tüket :) bi de ilk mens yaşın önemli geç olduysan büyümenin durduğu yaş da ileri gidecektir :)

Öyle çok takmiyorum zaten ama varsa bi yolu denemek istiyorum. Önerikerinizi dikkate alicam ayri ayri cok tesekkür ederim :) Bu arada renknas evet sukurler olsun Rabbime ki hi bir sikintim yok yedigim onumde yemedigim arkamda hergun sukrediyorum. Cok sagolun <3

tatlım dert etme daha yaşın ne kardeşimde senin gibiydi ama maşallah şu anda uzun 21 yaşına kadar uzarsın tabi beslenmene dikkat et basketbola git bu arada kaç kilosun

Mrb. Herkes birşeyler demiş güzel fikirler var 20-21 yaşına kadarda bi kaç cm atarsın evet ama kendinle barışık olmayı dene sadece eminim o zaman daha iyi hissediceksin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…