Şimdi belki bazılarınıza saçma gelecek kızacaksınız..Dert bu mudur diyeceksiniz ama varsa bi yolu yardım edin lütfen...
Ben 17 yaşındayım ve boyum 1.54. Annemin bi sözü vardır Boyun değil aklın uzun olsun diye :) Bu yaşımdan sonra sizce daha büyürmüyüm yada neler yapmam gerekiyor. Bu yaştan sonra uzayanı gördünüzmü hiç. Kısacası umut varmı ablalarım yardım lütfen
Şimdi belki bazılarınıza saçma gelecek kızacaksınız..Dert bu mudur diyeceksiniz ama varsa bi yolu yardım edin lütfen...
Ben 17 yaşındayım ve boyum 1.54. Annemin bi sözü vardır Boyun değil aklın uzun olsun diye :) Bu yaşımdan sonra sizce daha büyürmüyüm yada neler yapmam gerekiyor. Bu yaştan sonra uzayanı gördünüzmü hiç. Kısacası umut varmı ablalarım yardım lütfen
Yanlış yönlendirmek istemem ama 20 yaşına kadardı sanırım boy uzaması çok azda olsa devam ediyor. Ama seninde bildiğin gibi genetiktir bu tür şeyler. Annenle babanın boyu nasıl? Basketbol gerçekten boy uzatan bir spor şu saatten sonra işe yarar mı bilmiyorum ama dene istersen. Kemik gelişiminde çok önemli süt ve süt ürünlerini tüketmeye özen göster. Ayrıca annen çok doğru söylemiş. Boy uzatmak için harcayacağın vakti kendini geliştirmek içinde harcayabilirsin bence senin için daha iyi olur.Ama illa boy için uğraşacaksan bu dediklerimi deneyebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?