- Konu Sahibi Melibellule
Yaklaşık 6 aylık bir ilişkim var. Ben 19 yaşındayım o da 22 yaşında. Sevgilim İstanbul'da ben Ankara'da yaşıyorum. 6 aydır belli aralıklarla Ankara'ya geliyor beni görmeye ama bu sefer birşeyler ters gitti. Konu gelecekten açıldı, benimle ilgili ciddi planları var. 2-3 yıl içinde evlenmek istiyor bu yıl mimarlıktan mezun oldu gelecek yıl askerlik yapacak vs. Ama herşeyi en ince detayına kadar planlamış. Evlenince benim İstanbul'a gelmemi istiyor lakin ben İstanbul'u hem sevmiyorum hem de ailem Ankara'da. Ve ben çok anne baba düşkünü bi insanım evlensem bile onları görmeden yapamam. Onlar benim herşeyim. Sevgilim bunu önemsiz bişi gibi görüyor ne olucak annenlerde istanbula taşınır olmadı uçağa atlar ayda 1-2 sefer görürsün diyor. Kendisi Ankara'dan nefret ediyormuş sadece beni görmek için geliyormuş. Yani onunda burda yaşamaya hiç niyeti yok. Bir de bu konun dışında başka konular var. 6 aydır el ele tutuşmaktan öteye gitmedik yanlış anlaşılmasın yani öpüşmedik ne bileyim sarılmamız bile sayılıdır. Ama bugün otururken cinsel organının kalktığını gördüm. Bu beni rahatsız etti açıkçası. Bi garip hissettim. Kendisi zate bakir, hiç ilişkiye girmemiş. Tecrübesiz biri. İnsanda ister istemez "abaza" izlenimi uyandırıyor. Bir de kendisi yakışıklı boylu poslu ama dişleri çok bakımsız ve çirkin. Dişlerinin çirkinliğine bişi demiyorumda pis olması beni tiksindiriyor ve öpesim bile gelmiyor. Bir nevi soğudum fakat üzülüyorumda beni böyle seven birinden ayrılırsam vicdan azabı çekerim diye. Yada ayrılmamalı mıyım bilmiyorum bu yüzden görüşleriniz benim için önemli